Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Offba írtam egy másik esettel kapcsolatban, úgy értettem,hogy magára az írásaira ne reagáljanak,mert ma volt egy szánalmas tag,aki minden szép és jót szórt ránk, de természetesen ha valaki észrevesz egy újrareget pl, akkor beírhatja az új nevét az illetőnek.Andris írta:dina ip, majd megunja. addig kirakosgatjuk. amúgy nemtom miért mondta volna Ozsi, de lehet hogy mondta.
MIndenesetre szóljatok csak ha újrareg gyanú van, és csekkoljuk. Nem lehetünk ott mindenütt.
Direkt mondta Ozsimiki, hogy ne írjunk, hogy ha észreveszünk olyat aki újraregel, mert majd ők veszik észre és tiltják.Fecooo írta:bocsánat a jelzőért, de ez a nyomorék ede megint visszatért... bajnoki meccsek topicban fedte fel magát... ez már olyan, mint Kinga esete... most is a modikat szidja "virágnyelven"...
Ede-t nem lehet vegleg kitiltani?Vagy dinamikus IP-je van?Fecooo írta:bocsánat a jelzőért, de ez a nyomorék ede megint visszatért... bajnoki meccsek topicban fedte fel magát...
úgy,hogy a 91es őszön...így én is hallottam.LM10 írta:Én már hallottam ezt a kifejezést, hogy őszön. Mint minden más évszakot is, tavaszon,nyáron,télen. De nem akarok offolni. A topicot meg megértettem.Andris írta:Ha jól emlékszem tavaly is megbántuk.![]()
btw, szerintem nincs olyan kifejezés, hogy őszön.Ősszel, esetleg.
és tél közepén azt se mondja az ember, hogy a télig nyissunk meg valamit.
Én már hallottam ezt a kifejezést, hogy őszön. Mint minden más évszakot is, tavaszon,nyáron,télen. De nem akarok offolni. A topicot meg megértettem.Andris írta:Ha jól emlékszem tavaly is megbántuk.![]()
btw, szerintem nincs olyan kifejezés, hogy őszön.Ősszel, esetleg.
és tél közepén azt se mondja az ember, hogy a télig nyissunk meg valamit.
Ősszel,te nem őszön.Amugy meg sztem tényleg felesleges,ugyis feltámadnak ilyenkor az FMesek....LM10 írta:Arra gondoltam, hogy őszön lett lezárva, és január végéig meglehetett volna nyitni, de ha nem akkor nem.Andris írta:őszön? télig?ezt kicsit fogalmazd újra.
Amúgy nem nyitjuk meg szerintem, mert csak megy majd a barbárkodás szokás szerint, nincs ugyanis esély rá hogy játékost igazolunk.
Majd Júniusban.![]()
Ha jól emlékszek tavaly is megvolt nyitva a télen.
Arra gondoltam, hogy őszön lett lezárva, és január végéig meglehetett volna nyitni, de ha nem akkor nem.Andris írta:őszön? télig?ezt kicsit fogalmazd újra.
Amúgy nem nyitjuk meg szerintem, mert csak megy majd a barbárkodás szokás szerint, nincs ugyanis esély rá hogy játékost igazolunk.
Majd Júniusban.
Kód: Egész kijelölése
]Valóban. Napközben már gondoltam rá én is, de mondtam maradhat még egy kicsit.
Találkozunk télen
Nem is a te hsz-edre gondoltam, hanem a CR-ezésre, meg ami nem Messivel kapcsolatos. A moderátorok tudni fogják!daffy írta:miért off? a fehérneműben tényleg leo vanLionel85 írta:A Leo Messi topikban javasolnék egy kis gyomlálást az ott kialakult Off-partiban!ez is hozzá tartozik vagy nem
miért off? a fehérneműben tényleg leo vanLionel85 írta:A Leo Messi topikban javasolnék egy kis gyomlálást az ott kialakult Off-partiban!
Sajnos időről-időre felmerülő probléma ez,h valami becsípődik az oldalon és megkutyulódnak átmenetileg a hozzászólások.Vicces dolog,amikor pölö 10en reagálnak egy olyan postra,ami még meg sem íródott,v legalábbis a fórum nem hajlandó elismernikudu írta:Most írtam egy hozzászólást a sorozatok topicba (13:00), és erre meg 07:47-es időponttal rakta be a hozzászólások közé.
Ez hogyisvanez?
egyszer nem én panaszkodok róla, és már ki is raktad...Andris írta:Kiraktam a gyereket az új nevével meg ip címmel is.