Ja és még valami, tudom, hogy ez Magyarország, de én is focizom, már elég rég óta, és tudom, hogy egy csapatnál nem csak a kvalitások számítanak. Közhely, de itt van például a Real. Ezért nem kell minden posztra ész nélkül igazolni, de...
Ez most egy soha vissza nem térő lehetőség lenne, másrészt mondjuk egy olyan játékos, mint Thuram, vagy akár Emerson óriási hatással lehet a csapatra. Ráadásul Olmo, vagy Marc Valiente rengeteget tanulhatnának tőle, tőlük. Mint ahogy bárki más a csapatból. Világbajnokokat, Európabajnokokat messze áron alul elég ritkán lehet venni, ráadásul szélső védő kell (Zambrotta), középsőről is igen sokszor esett szó (Thuram vagy Cannavaro), és a szélsőbekk után a védekező középpályás volt talán az egyetlen ha nem is hiány, de gyengébb poszt. Ide óriási dolog lenne leigazolni Emersont, vagy akár Vieira-t, aki ráadásul magas is.
Viszont tényleg nem kell óriási változtatásokat eszközölni. A többi poszt tökéletesen rendben van.
Például a balbekk kérdése: Gio már 31, de még csak 31.
Nem fiatal, de azért még nem is Matuzsálem. Sylvinhoról meg csak pozitív dolgokat lehet mondani. Jó, nem egy világklasszis, de még 1 jó éve tuti, van, kumma technikás, nagyon sokat fut, és nem utolsó sorban, sőt: igazi csapatember aki az argentín Messi szerint olyan neki, mint az apja, aki Ronaldinho szerint a legnagyobb humorzsák a csapatban, és akit még soha nem hallottunk háborogni azért, mert csere.
Ja, viszont én Maxit is elengedném...