Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jobban hajt, mint Rakitic, simán kiszorítja a horvátot. Ő sokszor meg van szeppenve egyszerűen, pedig pont az lenne a fő erénye, hogy felszántja a pályát.Bestbarca írta:...
Gyereknek? Nem Barto vette meg, neki a nagy sztárjaS.Agüero írta:Azt is ingyen adták oda egy gyereknek.palesz77 írta:Lehet, és eddig a hivatalos boltból viccen kívül mondom, hogy 1 db-ot vettek..
Mit raktál össze mivel?recrea írta:Hirtelen összeadva ez 2.775.000 millió font hetente, Messi 24 millió font évente, azért az kemény
Ha már Yaya szintjének a felénél többet hoz kicsit, megérte a 40 milliót szerintem. Azt azért őszintén kétlem, hogy annyit itt le tud tenni mint ő, eszméletlen klasszis volt az Szikla.vinszentvega írta:Ahogy láttam, a srác védekezésben és támadásokban is jol dolgozik. Kicsit Toure-ra (2008-2009) re hajaz. Kívánom, hogy legalább annyit letudjin tenni Palkó is az asztalra. Szóval welcome on board öcskös!!
Rakiticről valaki kitalálta, itt hogy gyengén játszik. Pedig ő és Sergi Roberto az aki képes gólt is lőni és még hasznos is.Nero. írta: Meglatjuk, nekem van egy olyan erzesem hogy azt amit most Rakitic, Gomes vagy Busquets hoz azt o is tudni fogja.
Csak el ne riassza a csajokat a sötét éjszakábanvisca el barca írta:ugye hogy menőbb a 'B' válasz?
na most képzeld el, hogy a pesti éjszakában vereted, odamész a egy szőke muffhoz, megkérdezi hol focizol, mire teCestus írta:meg menőbben hangzik itt játszani
Dehogynem jön visszaCestus írta:Mondjuk akkor nem is jön vissza Kínából, ahol nagyobb lóvé volt. Persze itt meg nagyobb a presztízs, meg menőbben hangzik itt játszani. De azért próbálok abban bízni, hogy legalább 1-2 évig a hozzáállásával nem lesz gond, ha már visszajött.
Mondjuk akkor nem is jön vissza Kínából, ahol nagyobb lóvé volt. Persze itt meg nagyobb a presztízs, meg menőbben hangzik itt játszani. De azért próbálok abban bízni, hogy legalább 1-2 évig a hozzáállásával nem lesz gond, ha már visszajött.visca el barca írta:de úgy is felfoghatja, hogy ezzel a szerződéssel zsebben van 20-25 milla és majd ellötyög mint arda... tudom ez ilyen hülye magyar mentalitás, de minek szakadjak meg a melóhelyemen ha ígyis-úgyis megkapom a lóvét...LG írta:ha úgy fogja fel a dolgot, hogy kapott egy óriási lehetőséget, és mindent megtesz, hogy éljen ezzel, még benne lehet egy másodvirágzás.
de úgy is felfoghatja, hogy ezzel a szerződéssel zsebben van 20-25 milla és majd ellötyög mint arda... tudom ez ilyen hülye magyar mentalitás, de minek szakadjak meg a melóhelyemen ha ígyis-úgyis megkapom a lóvét...LG írta:ha úgy fogja fel a dolgot, hogy kapott egy óriási lehetőséget, és mindent megtesz, hogy éljen ezzel, még benne lehet egy másodvirágzás.
Értem, köszönöm a válaszod.Cestus írta:Csak a többiek mondták, vagy nem volt egyértelmű? Egyébként még nem is üdvözöltelek a fórumon.dentomi írta:Van bármi alapod arra, folyamatosan gúnyolj egy új játékost akiről semmit nem tudsz vagy csak azért teszed mert a többiek mondták ?
Ez a humoros!
Csak a többiek mondták, vagy nem volt egyértelmű? Egyébként még nem is üdvözöltelek a fórumon.dentomi írta:Van bármi alapod arra, folyamatosan gúnyolj egy új játékost akiről semmit nem tudsz vagy csak azért teszed mert a többiek mondták ?
Ez a humoros!
Cestus írta:Vagy csak Theo Hernándezt akarta utánozni, magyarul lehet humorérzéke. Humorérzékre meg abszolút szükség is lesz a következő szezonban.
nyilván nem fog megtörténni, mert leszóltak EV-nek, de annyira jó lenne, ha megcáfolná őket és lenyilatkozná megint, hogy "kész keretet kaptam és nem tudtam róla, hogy kapok egy ilyen zseniális brazilt is"Ronaldinho&Barca írta:Most mégis kérte Valverde, vagy mégse? Komolyan ami itt folyik, lehet meg kéne keresni egy cigány asszonyt hogy vessen kártyát, hitelesebb lenne mint ez a vezetőség.
Dehogy kellett Valverdének egy évek óta levezető, lötyögő 29 éves játékos a kínai bajnokságbólRonaldinho&Barca írta:Most mégis kérte Valverde, vagy mégse? Komolyan ami itt folyik, lehet meg kéne keresni egy cigány asszonyt hogy vessen kártyát, hitelesebb lenne mint ez a vezetőség.