2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a hozzászólás pont olyan, mint az, hogy a Real csak félgőzzel játszott a Barca ellen, mert a BL-re tartalékolt...eszter21 írta:Tavassza!!Lujo írta:Akinek nem felel meg Ronnie játéka, attól megkérdezném, hogy mikor kell igazán jól játszani, ősszel, vagy tavasszal. Eszerint gondolkozzatok el kicsit.
Igen, Ronnie csak azért nem játszik olyan jól, mint tavaly, mert tavaszra "tartogatja" az erejét!
Tavassza!!Lujo írta:Akinek nem felel meg Ronnie játéka, attól megkérdezném, hogy mikor kell igazán jól játszani, ősszel, vagy tavasszal. Eszerint gondolkozzatok el kicsit.
Charlie írta:A mostani játéka és a tavalyi majdnem ég és föld kategória,ebben az idényben kb. 3-4meccsen (csak,sajnos) közelítette meg a tavalyi formáját.redlions írta:Kicsit???eszter21 írta: Igen, lehet, hogy jobban játszott egy kicsit, mint idén.
C.
A mostani játéka és a tavalyi majdnem ég és föld kategória,ebben az idényben kb. 3-4meccsen (csak,sajnos) közelítette meg a tavalyi formáját.redlions írta:Kicsit???eszter21 írta:Igen, lehet, hogy jobban játszott egy kicsit, mint idén.redlions írta: Láttad te tavaly játszani???
Kicsit???eszter21 írta:Igen, lehet, hogy jobban játszott egy kicsit, mint idén.redlions írta:Láttad te tavaly játszani???eszter21 írta: Nem , nagyon jól játszik, jól cselez, jó kedve van...
Láttad te tavaly játszani???eszter21 írta: Nem , nagyon jól játszik, jól cselez, jó kedve van...
Nem , nagyon jól játszik, jól cselez, jó kedve van...redlions írta:Kevés...eszter21 írta:Ronaldinho a Milan ellen rúgott. Akkor már ő is viheti...redlions írta:Deco erősít!Mindenkép kell neki az Aranylabda!
Megérdemli, ha ma már gólt lőt. A legesélyesebb.
Ebben a félévben keveset nyújt, sajnos.
Kevés...eszter21 írta:Ronaldinho a Milan ellen rúgott. Akkor már ő is viheti...redlions írta:Deco erősít!Mindenkép kell neki az Aranylabda!
Megérdemli, ha ma már gólt lőt. A legesélyesebb.
És 1ben a csapata!eszter21 írta:Ronaldinho játszik a "legszebben" a világon.Enrique írta:Sheva nem nyerhet 1 Ronaldinho és 1 Deco mellett!!Charlie írta:"A La Gazzetta dello Sport, a legnagyobb példányszámú olasz sportnapilap értesülése szerint Andrij Sevcsnko, a Milan ukrán centere kapja idén az Aranylabdát. Sevcsenkót már nem előzheti meg két legnagyobb riválisa, a két barcelonai brazil, Ronaldinho Gaúcho és Deco."
Ez remélem nem igaz,mert rendben hogy lövi a gólokat meg minden,de nem nyert semmit,jó olasz bajnok.De Deco is bajnok,Bl győztes,legjobb középpályás,meg ezüstérmes az EB-n.Ez remélem csak kamu,mert ha Seva nyeri akkor nem értem mi alapján osztják az Aranylabdát,ezzel nem azt akartam mondani hogy rossz játékos Shevchenko!De akkoris....![]()
C.
Ronaldinho játszik a "legszebben" a világon.Enrique írta:Sheva nem nyerhet 1 Ronaldinho és 1 Deco mellett!!Charlie írta:"A La Gazzetta dello Sport, a legnagyobb példányszámú olasz sportnapilap értesülése szerint Andrij Sevcsnko, a Milan ukrán centere kapja idén az Aranylabdát. Sevcsenkót már nem előzheti meg két legnagyobb riválisa, a két barcelonai brazil, Ronaldinho Gaúcho és Deco."
Ez remélem nem igaz,mert rendben hogy lövi a gólokat meg minden,de nem nyert semmit,jó olasz bajnok.De Deco is bajnok,Bl győztes,legjobb középpályás,meg ezüstérmes az EB-n.Ez remélem csak kamu,mert ha Seva nyeri akkor nem értem mi alapján osztják az Aranylabdát,ezzel nem azt akartam mondani hogy rossz játékos Shevchenko!De akkoris....![]()
C.
Sheva nem nyerhet 1 Ronaldinho és 1 Deco mellett!!Charlie írta:"A La Gazzetta dello Sport, a legnagyobb példányszámú olasz sportnapilap értesülése szerint Andrij Sevcsnko, a Milan ukrán centere kapja idén az Aranylabdát. Sevcsenkót már nem előzheti meg két legnagyobb riválisa, a két barcelonai brazil, Ronaldinho Gaúcho és Deco."
C.
Lujo írta:Attól még, hogy Ronnie a világ legjobbja, nem fogja megkapni az aranylabdát, mert nem nyert címeket tavaly. Szerintem a sorrend a következő lesz:
1. Deco
2. Seva
3. Henry
De sztem akkor is bent lesz az 1. három hely vmielyikén!Lujo írta:Attól még, hogy Ronnie a világ legjobbja, nem fogja megkapni az aranylabdát, mert nem nyert címeket tavaly. Szerintem a sorrend a következő lesz:
1. Deco
2. Seva
3. Henry
Jelenleg - Hál' Istennek - Ronnie a legjobb játékos Európában!eszter21 írta:Ronaldinho a világ legjobb játékosa, úgyh egyértelműen esélyes...Lujo írta:Ha nem akarunk naívak lenni, bevallhatjuk, hogy Ronni nem esélyes idén, remélem jövőre az lesz. Idén Seva és Deco közt fog eldőlni az aranylabda.
Ronaldinho a világ legjobb játékosa, úgyh egyértelműen esélyes...Lujo írta:Ha nem akarunk naívak lenni, bevallhatjuk, hogy Ronni nem esélyes idén, remélem jövőre az lesz. Idén Seva és Deco közt fog eldőlni az aranylabda.