Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna csak képeket és azt a 2videót tudtam magamról mutatni,letörölték a többit,amin voltak jó kis jeleneteim!Majd csináltatok most hétvégén,irány Gesztely!Enrique írta:Hehe, jól dobod a bedobást!!![]()
![]()
Szép gólok voltak különben.
Ez az
Parancs értettem.Vmit magadról mutass!![]()
Itt te fejeltél?Charlie írta:http://rapidshare.de/files/1518127/100_1402.MOV.html
1.A felugró oldal alján "FREE" gomb.
2.Katt rá
3.Megvárod hogy az oldal alján lévő visszaszámláló lejárjon!
4.Felugrik egy ablakSave
C.
Honnan tudod, hogy nem könyvtárból írt-e? Vagy suli, egyéb....retek írta:Tegnap ami volt nagyon felidegesített!!!!!
Deco01 és sanyahm ugyanaz a személy!!!!
És nagyon kicumizott az ember, előadta magát nagy barcásnak, aztán pedig felrakta a reálos képeket!!!!!!
persze, vkiknek el kell indítani őket, de azokat a bugikat meg is kell csinálni, ezzel nem vagyok kibékülve. nem csípem az olyan rendszereket, akik másokat ki akarnak írtani v más módon akarnak lehetetlenné tenni, akármilyen oldalon legyenek.LG írta:...Sosem a katonák a bunosek, hanem a politikusok.
Oké.Én csipázom a németeket ilyen téren(II.vh),amúgy rühellem őket manapság.Boixos írta:okés, akkor wermachtos nincs. a történelmet egyébként én is nagyon szeretem, a képen szereplő embereket és a velük egy oldalon állókat viszont nagyon nem.
Én meg imádom a történelmet,főleg a II.vh-s haditechnikát.Rengeteget foglalkozom vele.Boixos írta:mert nem tudom annyira ünnepelni a wermachtot és a luftwaffét. a luftwaffét már csak azért sem, mert pont baszkföldön gyúrtak annak idején, akiket a katalánok mellett különösen szeretek.