Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pedig meg kéne tanulni félrerakni... Sajnos én néha már a barátnőmnek is az agyára megyek, aki nem szereti a focit én meg folyamatosan mondom neki...redlions írta:A Barcásat én sem tudom!eszter21 írta: Az egyik barátom azt mondta, hogy néha félre kell tenni a "barças érzelmeinket". Én a ronaldinhosakat sem tudom...Talán ezért látom reálisabban
! UNIVERes érzelmeket pláne nehéz félre rakni!
A Barcásat én sem tudom!eszter21 írta: Az egyik barátom azt mondta, hogy néha félre kell tenni a "barças érzelmeinket". Én a ronaldinhosakat sem tudom...
Az egyik barátom azt mondta, hogy néha félre kell tenni a "barças érzelmeinket". Én a ronaldinhosakat sem tudom...Enrique írta:Te látod "kicsit"eszter21 írta:Te mindig olyan negatívan látod a dolgokat...redlions írta: Meg, hogy miért kritizáljuk...elfogultan, a Vörös Oroszlánok meg tényleg reálisan...
![]()
De ha már ennyien mondjuk, remélem így is lex!
Te látod "kicsit"eszter21 írta:Te mindig olyan negatívan látod a dolgokat...redlions írta:Meg, hogy miért kritizáljuk...eszter21 írta:Nem, ebből látszik, h azért sokan bíznak benne...
Akkor én nem látom reálisan?redlions írta:Nem negatívan, hanem reálisan. Sajnos...eszter21 írta:Te mindig olyan negatívan látod a dolgokat...redlions írta: Meg, hogy miért kritizáljuk...
Nem negatívan, hanem reálisan. Sajnos...eszter21 írta:Te mindig olyan negatívan látod a dolgokat...redlions írta:Meg, hogy miért kritizáljuk...eszter21 írta:Nem, ebből látszik, h azért sokan bíznak benne...
Meg, hogy miért kritizáljuk...eszter21 írta:Nem, ebből látszik, h azért sokan bíznak benne...
Kicsit sok...eszter21 írta: Megszámoltam és kb. 12-szer. Majd meglátjuk...
Megszámoltam és kb. 12-szer. Majd meglátjuk...Enrique írta:Többek között én is ezt remélem...eszter21 írta:Remélem meggyógyul és hétvégén bebizonítja mindenkinek, hogy ő a világ legjobbja!![]()
Egyébként össze kéne számolni, h eddig hányszor írta vki h "hétvégén megmutatja" vagy "hétvégén jobban fog játszani" stb..... Érdekes lenne sztem...
Többek között én is ezt remélem...eszter21 írta:Remélem meggyógyul és hétvégén bebizonítja mindenkinek, hogy ő a világ legjobbja!
Ronniet iget, de a Realt nem. De ez képtelenség...Zsolti írta:És ha Ronnie mondjuk elmenne a reálba akkor is szeretnéd?Mert én nemnagyon.eszter21 írta:Ez természetes. Én mindig imádni fogom és mindig a Barça lesz a kedvenc klubcsapatom!redlions írta: De Ronnie-t akkor is imádnád!![]()
![]()
És ha Ronnie mondjuk elmenne a reálba akkor is szeretnéd?Mert én nemnagyon.eszter21 írta:Ez természetes. Én mindig imádni fogom és mindig a Barça lesz a kedvenc klubcsapatom!redlions írta:De Ronnie-t akkor is imádnád!eszter21 írta: Én nem csak azért szeretem a Barçat, mert Ronnie itt játszik. Ha elmenne vmelyik másik klubba, akkor is a Barça maradna a kedvenc csapatom!![]()
![]()
Ez természetes. Én mindig imádni fogom és mindig a Barça lesz a kedvenc klubcsapatom!redlions írta:De Ronnie-t akkor is imádnád!eszter21 írta: Én nem csak azért szeretem a Barçat, mert Ronnie itt játszik. Ha elmenne vmelyik másik klubba, akkor is a Barça maradna a kedvenc csapatom!![]()
![]()