Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínűnek tarrtombalboa7 írta:azé a reálosoknál megy az álmodozás rendesen:
sztem ha figo jön,akkor cronaldo és joaquin jön.croni a balszélre,joaquin meg a jobbosra.az sem lenne rossz!meg solari is ott lenne,meg zidani is.lenne miből rotálni,az tuti.meg sztem jön még sergio ramos is.jobbhátvéd,tök jó a srác.meg felépl woody is.és del hornóra ismét lehet licitálni,mivel a cselzi vett egy balhátvédet
Ennyiért én simán eladnám! Azért a kokos román nem olyan rosz játékos...Sot!!! Az Appiah az télleg nem vmi nagy játékos, de a Blasi elég jo.viszont most a púposok kergetik a cassanót, a kokós románt, a blasit és az appiah-t adnák érte+zsét. kellenek a francnak.
Erről van szó.Pedig istenverte nagy tehetség.Boixos írta:az biztos, h nem lesz egy egyszerű eset neki odakint. elég csak a blackburnos gyerekre gondolni, aki kitörte a cissé lábát. az aimar annak a tizedétől már hordágyon lenne.
10.5 misi évente, de a totti reklámbevételeiből is részesedik a klub. ugyanakkor van egy olyan kitétel, h minden évben átértékelheti a feró a maradását, attól függően, h hogyan szerepel a csapat. monnyuk, ha esetleg mehetnéke támad, akkor gondolom olyan 100 körül lőnék be a kivásárlási árát, annyit meg nem fizetne érte még az orosz sem. ja, és még az is benne van, h 34 éves kora után (akkor jár le a bugi), mindenképpen alkalmazza a Roma. be lett betonozva.Zsolti írta:sztem nincs,csak nem akarják elengedni a szimbólumukat.Szakacs írta:Totti 2010-ig hosszabbított
Róma, június 1., 14.45 Évente 10,4 millió eurót tehet zsebre a csatár.
enni penze van a romanak ?
Én szerintem is az, de kit érdekelLG írta:Csak én látam ugy vagy télleg cigányMorminho írta:Dhorasso nagyon jól tolta tegnap, ellenünk![]()
összevisszabalboa7 írta:Morminho hol olvasod ezeket![]()
![]()
Csak én látam ugy vagy télleg cigányMorminho írta:Dhorasso nagyon jól tolta tegnap, ellenünk