Egy az egyben kizárt hogy odaadják amikor így akarták-Riq,Saviola+zséKitfisto írta:Szerinted ha Saviolat odadnánk az atléticonak adnák F.Torrest?![]()
Ellenfeleink játékosai
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerinted ha Saviolat odadnánk az atléticonak adnák F.Torrest?

in to exile
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Schalke
ja és 04

-
Remélem ilyen csoportban leszünk:
Lyon
Juventus
Barcelona
Schalke04
Kicsit kemény de jó elenfelek!
Lyon
Juventus
Barcelona
Schalke04
Kicsit kemény de jó elenfelek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2005.06.10. 14:53:53-kor.
in to exile
-
Remélem játszunk velük és leverjük Öket! 

in to exile
A Liverpool indulhat a BLben!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
énis nagyon drukkoltam a Nadalnak.Bodi írta:Nemtom nézte-e valaki ma a Roland Garros döntőjét,Zidane adta át a díjakat,és képes volt kimenni a díjátadásra egy farmerban és egy melegítőfölsőben.....![]()
![]()
Forza Nadaaaaal!!!!!!!!
-
- Director del Fútbol
Nah jó,több ilyenre nem vagyok kíváncsi.....Maxi írta:Azé' a Larsonné se kutya!Bodi írta:ÚÚÚÚÚÚÚ,nézni is rossz ezt a képet!!!!![]()
Én nagyon bírom Cissét,nagyon [auto_cenzúra] lett volna,ha egy ilyen miatt vége lesz a pályafutásának!
Nagyon durva!!!!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."

Az ominózus pillanat
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Most nem fogom elmagyrázni, alugy rá 1et oszt rájosz.Colin írta:hmm... fárasztó vagy... mikor mondtam? sosem.. és nem is fogom...LG írta:En nem montam h divatdrukker vagy. Te mondtad! Igazad van!

En nem montam h divatdrukker vagy. Te mondtad! Igazad van! 

-
- Capitá del Barça
<--- pff... Szted én spanyol vagyokLG írta:Csak h a spanyolok meg a baszkok kozott nincs épp barátság. Es a Bilbao baszk ha nem tudnád. Bár 1 divatdrukker annak drukkol akinek akar.

REAL MADRID C. DE F.
Csak h a spanyolok meg a baszkok kozott nincs épp barátság. Es a Bilbao baszk ha nem tudnád. Bár 1 divatdrukker annak drukkol akinek akar.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
club atletico de madridColin írta:deee athletico vagy athletic? nem ugyanaz...Zsolti írta:ez sztem köztudott,hogy az atletico,meg a Barca mint klub jó barátságban vannak.én legalábbis így tudom.
-
- Capitá del Barça
<-- nemgondolnám h kizáró ok... csak azért mer 1 bárkás szurkol a bilbaonak, én nem szurkolhatokLG írta:A Barcelona drukkerekhez legkozelebb az Atletico Madrid és Bilbao drukkerek állnak. Meg még talán a Rejál Szoszi. Ezért számomra felfoghatatlan h szurkolhat Bilbaonak 1 genyál drukker

REAL MADRID C. DE F.
A Barcelona drukkerekhez legkozelebb az Atletico Madrid és Bilbao drukkerek állnak. Meg még talán a Rejál Szoszi. Ezért számomra felfoghatatlan h szurkolhat Bilbaonak 1 genyál drukker