Maxi Lopez
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
aki azt mondja,hogy Iniesta nem jó játékos,az valamit nagyon rosszul tud,vagy kevei valakivel.A legjobb középpályás lesz 4-5év múlva.Maxit meg nem hoztam volna le a szünetben,bár az alap taktikával jobban játszottunk.
- ronaldo
- Jugador d'estrella
nem 18tolPetI írta:Ilyenkor hiányzik NAGYON Larsson. Ő minden meccsen képes betalálni, ha lehetőséget kap. Iniestának meg nem jön ki a lépés. Még fejlődnie kell...De egy-pár rossz meccs után nem kell őt sem temetni. Maxi meg egyre jobban fog játszani!
Remélem az Osa' ellen végre nyerünk! (20 ó-kor játszunk?)
Hajrá Barca!
Forza Barca!!!
18-tól, az S2 adjaPetI írta:Ilyenkor hiányzik NAGYON Larsson. Ő minden meccsen képes betalálni, ha lehetőséget kap. Iniestának meg nem jön ki a lépés. Még fejlődnie kell...De egy-pár rossz meccs után nem kell őt sem temetni. Maxi meg egyre jobban fog játszani!
Hajrá Barca!
Kell még egy kis idő Maxinak, de nagyon jó játékos lesz, meglátjátok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gsn 2005.03.02. 18:05:45-kor.
Força Barça!!!
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Ilyenkor hiányzik NAGYON Larsson. Ő minden meccsen képes betalálni, ha lehetőséget kap. Iniestának meg nem jön ki a lépés. Még fejlődnie kell...
De egy-pár rossz meccs után nem kell őt sem temetni. Maxi meg egyre jobban fog játszani!
Hajrá Barca!

Hajrá Barca!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hogy oszinte legyek sokszor en se szeretem iniestat mert rugni kapura,vagy helyzetet kihasznalni nem tud egyalatalan,ezert en sem ertem hogy miert o az elso szamu csere,mindenesetre az a lenyeg hogy sokat nem tud a gyerek de amikor felall a palyara akkor nagyot lendit a jatekunkon es ez a lenyeg
Tiziano Crudeli fan 

- Charlie
- Öreg Harcos
Iniestagio8 írta:sziasztok srácok!
Gyerekek ti tényleg azt hitétek hogy maxi most minden meccsen gólt fog rúgni?!Mehet rosszul is a csapatnak na és akkor mi van???Így is mi nyerjük a bajnokságot!!Engem viszont egy valami nagyon idegesít ez a INIESTA gyerek hát ez nagyon gyenge,nem értem hogy miért 1.számú csere,sztem borzalmas inkább a messit játszatnám!

C.
sziasztok srácok!
Gyerekek ti tényleg azt hitétek hogy maxi most minden meccsen gólt fog rúgni?!Mehet rosszul is a csapatnak na és akkor mi van???Így is mi nyerjük a bajnokságot!!Engem viszont egy valami nagyon idegesít ez a INIESTA gyerek hát ez nagyon gyenge,nem értem hogy miért 1.számú csere,sztem borzalmas inkább a messit játszatnám!
Nem...dehát miért is kellet volna ott jol játszania. Ez télleg az edzo hibája volt.visca el barca írta:te láttad azon a pár meccsen játszani amikor szélre tették "rohangászósnak" ? AKKOR szted jól játszott?LG írta:Maxi nem oan csatár, akinek a lábára kell rakni a labdát. Larsson meg aztán télleg nem, és mikor volt Larsson 0![]()
![]()

- visca el barca
- Presidente del Barça
te láttad azon a pár meccsen játszani amikor szélre tették "rohangászósnak" ? AKKOR szted jól játszott?LG írta:Maxi nem oan csatár, akinek a lábára kell rakni a labdát. Larsson meg aztán télleg nem, és mikor volt Larsson 0![]()
![]()
Maxi nem oan csatár, akinek a lábára kell rakni a labdát. Larsson meg aztán télleg nem, és mikor volt Larsson 0
Azért meg még nem senkit lemondani, mert 45 perc alatt nem alkotott meggyozott.
Henke oan csatár akinél megesik, h 90bol 89 perc alatt nem csinál semmit, de abban az 1 percben 2 laza golall eldonti a meccset. Ugyanerre képes Etoo is, ezt is láthattuk. Reméljuk Maxi is.

Azért meg még nem senkit lemondani, mert 45 perc alatt nem alkotott meggyozott.
Henke oan csatár akinél megesik, h 90bol 89 perc alatt nem csinál semmit, de abban az 1 percben 2 laza golall eldonti a meccset. Ugyanerre képes Etoo is, ezt is láthattuk. Reméljuk Maxi is.

-
- Director del Fútbol
Egy kicsit túlzás amit (vagy ahogy) leírtál, de igazad van abszolőt! Idő kell neki... és most nem ez a legjobb időszak a bizonyításra, mert itt most minden meccs élet-halál kérdése lehet, és ilyenkor teljesen más minden! Belülről is, kívülről is nézve!!!Kenny írta:Én is sajnálom hogy nem tudott élni a lehetőséggel!De ti mit csináltátok ha holnap ecsöngetne Rossel és azt mondaná:hé' öcsi megyünk Barcelonába és TE leszel a második számú csatárunk,ha beküldünk lőj gólt!
NA mellbe üthette a srácot,de ugyebár ő profi!
NA csak ennyit erről a témáról!
Üdv!
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Én is sajnálom hogy nem tudott élni a lehetőséggel!De ti mit csináltátok ha holnap ecsöngetne Rossel és azt mondaná:hé' öcsi megyünk Barcelonába és TE leszel a második számú csatárunk,ha beküldünk lőj gólt!
Üdv!
Üdv!
Akinek van nagy Barca címere küldje el kösz. gerikov90@freemail.hu
-
- Director del Fútbol
Hát azért remélem, hogy Maxi több annál, hogy csak a lábára rakott labdákkal tudna kezdeni valamit?!...
A Chelsea ellen nem ezt mutatta, hála Istennek!!!
Most nem tudott bizonyítani, de neki még sok idő kell, hogy igazán a csapat része legyen, hogy 100%-ig beépüljön, és hozza nekünk a meccseket.
Én ebben bízva tovább szurkolok neki, hogy jól menjen a játéka, és sokkal több lehetőséget kapjon!!!
A Chelsea ellen nem ezt mutatta, hála Istennek!!!
Most nem tudott bizonyítani, de neki még sok idő kell, hogy igazán a csapat része legyen, hogy 100%-ig beépüljön, és hozza nekünk a meccseket.
Én ebben bízva tovább szurkolok neki, hogy jól menjen a játéka, és sokkal több lehetőséget kapjon!!!
"Més Cuen un Club"
- visca el barca
- Presidente del Barça
sajnálom, hogy maxi kezdőként nem tudott élni a lehetőséggel és a mester már a szünetben lehozta. az feltünt, hogy hol ő, hol eto'o játszott ékben/giuly helyén. annyi azért megállapítható, hogy mikor henke, vagy maxi játszott szélsőt egy nagy 0 teljesitményre voltak képesek, mer' lássuk be egyiksem az a rohangászos típus. maxi egy olyan csatar akinek rákelll tenni a lábára a labdát különben halott.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát akkor úgy nem kéne véleményt mondani...
Tudnak ők támadni is. Meglátjuk...
1ébként attól félek, hogy neadj'Isten ők rúgnak előbb gólt, akkor gázban lexünk... Attól nagyon tartok, mert ha 1x beállnak védekezni, akkor nagyon-de-nagyon nehezen fogunk csak gólt szerezni, ők meg még emelett kontrára is játszhatnak...
És így rosszul is kijöhet a lépés... Annyira meg nem buták, hogy ismét kiállíttassák magukat. Szép kis taktikákat lehet kreálni mind2 oldalon... 

Tudnak ők támadni is. Meglátjuk...

1ébként attól félek, hogy neadj'Isten ők rúgnak előbb gólt, akkor gázban lexünk... Attól nagyon tartok, mert ha 1x beállnak védekezni, akkor nagyon-de-nagyon nehezen fogunk csak gólt szerezni, ők meg még emelett kontrára is játszhatnak...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ki fog támadni??? A Chelsea? Azok jóformán cak védekezni meg kontrázni szzoktak még hazai pályán is. Ok, mondjuk nem sok cselzimeccset nézek...Bodi írta:Igazad van Enrique,de csereként azért szerintem lehetőséghez fog jutni.
Meg ha ESETLEG olyan előnybe kerül a Chelsea,amivel ők jutnának tovább,és beállnak védekezni,akkor aranytartaléknak ott van Lopez.Persze remélem erre nem lesz szükség,a Chelsea ki fog támadni, és mi lekontrázzuk őket!!!!!
FORZA BARCA!!!!!!!!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem ha nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", nem küldi pályára... Csak akkor teszi meg, ha meg vagyunk sorulva... Sajnos...ronaldo írta:Hátha nem állnák továbbjutásra biztos hogy pályára kuldi meg valszeg amugy is.aky01 írta:remélem londonban is szóhoz fog jutni,talán többi dőt is eltötlhetne a pályán
------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Director del Fútbol
Igazad van Enrique,de csereként azért szerintem lehetőséghez fog jutni.
Meg ha ESETLEG olyan előnybe kerül a Chelsea,amivel ők jutnának tovább,és beállnak védekezni,akkor aranytartaléknak ott van Lopez.Persze remélem erre nem lesz szükség,a Chelsea ki fog támadni, és mi lekontrázzuk őket!!!!!
FORZA BARCA!!!!!!!!
FORZA BARCA!!!!!!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A cselszki elleni visszavágóig mindenképpen játszhatna, de a visszavágón szerintem nem fog. Mert valószínűleg kontrákkal is fogunk operálni, abban pedig Giulynek nagyobb hasznát vesszük.K.Bálint írta:Huh!
MAXI-nak játszai kell a Numancia ellen! Megérdemli, hogy akár a kezdőbe legyen ,mert most nagyon sokat tett a Barcaért.Giuly sem rossz, de nem játszott túl jól a Chelsea ellen. Én lehet, hogy a Chelsea visszavágóra is betenném a kezdőbe!
Forca MAXI!

Forca Barca!
Huh!
MAXI-nak játszai kell a Numancia ellen! Megérdemli, hogy akár a kezdőbe legyen ,mert most nagyon sokat tett a Barcaért.Giuly sem rossz, de nem játszott túl jól a Chelsea ellen. Én lehet, hogy a Chelsea visszavágóra is betenném a kezdőbe!

Forca Barca!
-
- Director del Fútbol
Én a munkámnak köszönhetően minden reggel átnézem az egész napi sajtót, azaz a napilapokat! Ez 10-12 újság... és ma szinte az összesben benne volt MAXI LOPEZ, nem csak a bulvárban, és a sportban!!! Legalább 7-8 újságban írtak róla nagy cikket, képpel is, hogy mekkora nagy csillag lesz még ebből a srácból...
Öröm volt látni ezt, és bár mind ugyan arról szólt, én mind elolvastam!!!
FORCÁ MAXI ! ! !

Öröm volt látni ezt, és bár mind ugyan arról szólt, én mind elolvastam!!!

"Més Cuen un Club"