Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerk.:BarcaBaku írta: Már Guardiola-nak is sok de az nagy trükk volt mikor a kis buz-i elől elhúzta a labdát..
Szerk.2:Tudom,tudom nem szabad de ez köztünk marad:barcapowa írta:fifa 11-be hogy kell szabadrugasokat gyakorolni?
Van Nistelrooy_17 a Madridistán írta:true-true....verhetetlenek...vásároljuk fel a Herculest....istenem
Azonnali bannt kérnék:Gura írta:MOCSKOS MADRIDDD!!!!MOCSKOS MURINYO,RONALDO AZ ÖSSZES SZEMÉT!!!!!
BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BarcaBaku írta:SZÁNALMAS GYÖKEREK!!!
ILYENKOR HOL VAGYTOK???????????[auto_cenzúra]äTOK A SOK CSICSKÁNAK A FäSZÁT!!!!!!!!!!!!!!HÁHÁHHÁÁ
SZÁNALMAS ramos!!!!!
SZÁNALMAS MINDEN MADRIDISTA!!!!
A VB CÍM IS NEKÜNK KÖSZÖNHETŐ NEM EZEKNEK A szánalmaknak!!!XD
Gura írta:GUSZTUSTALAN ROHADT MOCSKOS UNDORIOT REAL MADRID
FASSZOPO RAMOS
LM10 írta:RONALDO TE BÜDÖS G*CI!!![]()
![]()
Azt viszont imádta, hogy hogy álltak ki Pep mellett a srácok!
Bányász írta:Ede72-vel nem lehetne valamit kezdeni?engem rohadtul zavar,h mindig minden hsze csak a fikázásról szól...
Tim írta:Ede barátunk is pihenhetne egy kicsit:Bojannal kapcsolatosan is volt már hasonló megnyilvánulása.Ede72 írta:basszus ez a Pep megbolondult...levtte azt a Mascheranot, aki végre jól játszott és szerzett egy csomó labdát, és fent hagyta ezt a picsavirág Busquetset...agyrém, Villa tizije meg a másik..beszerva nem lehet tizit rúgni..mázlink volt
Ezt az Offból töröltem.Pedro10 írta:Szegény Andris,beégett, a Real topicban,és erre inkább lezárta.
Pedig,ez a Real,mindenben jobb.A többi körités.
Pedro10 írta:Szegény Andris,beégett a Real féle analízisban,nem baj,van ilyen,de ha ésszel bír akkor közelebb van az igazsághoz.
Bojannal kapcsolatosan is volt már hasonló megnyilvánulása.Ede72 írta:basszus ez a Pep megbolondult...levtte azt a Mascheranot, aki végre jól játszott és szerzett egy csomó labdát, és fent hagyta ezt a picsavirág Busquetset...agyrém, Villa tizije meg a másik..beszerva nem lehet tizit rúgni..mázlink volt
Megvolt.Tim írta:Ő is mehet,nem ez az első ilyen jellegű hozzászólása.Hátha egy hét alatt lehiggad.Subinho írta:szánalmas ami Barcelonában folyik és szánalmas amit Pep és Rossel művelnek!!!!!!!! Nincs pénz, de dobáljuk ki az ablakon.... Úgy látom, megvan az új Gaspar/Van Gaal párosunk!!! Gratulálok hozzá!!!!! Komolyan f@*om kivan!!!!!! Nem baj, idén megvetük Masceranot 22 -ért, majd jövőre megveszi tőlünk a Milan 5 millióért!!!!! B@*** meg!!!!!
Ő is mehet,nem ez az első ilyen jellegű hozzászólása.Hátha egy hét alatt lehiggad.Subinho írta:szánalmas ami Barcelonában folyik és szánalmas amit Pep és Rossel művelnek!!!!!!!! Nincs pénz, de dobáljuk ki az ablakon.... Úgy látom, megvan az új Gaspar/Van Gaal párosunk!!! Gratulálok hozzá!!!!! Komolyan f@*om kivan!!!!!! Nem baj, idén megvetük Masceranot 22 -ért, majd jövőre megveszi tőlünk a Milan 5 millióért!!!!! B@*** meg!!!!!
Szerintem kellene neki egy hét,hogy végiggondolja hogy kinek érdemes beszólni.A régebbi hozzászólásait nézve nem egy közösségi ember..Stoichkov írta:te meg olvasd el a hozzászólásokat mielőtt törlöd, én egy korábbi fabregas leigazolását firtató véleményre helyeseltem... gratula a törléshez!!Slither írta:"Hangulatkeltő" emberek hsz-eire való reagálásért ugyanúgy jár a kitiltás, szóval legközelebb gondolkodás nélkül megy a bann mindenkinek aki ez teszi. Olvassátok el a fórumszabályzatot!
És különböző felállásokat továbbra sem szeretnénk látni.
Ő nem kaphatna valamit?senzu írta:a helyében én is kitartottam volna a könyököm a rohadt niggerbe, már amikor az 1. sárgát kapta, akkor is majdnem 3an kergették meg.
remélem Dél-Korea jól kicsapja ezeket a majmokat!!!!!
Már úgyis rég bannoltunk bárkit is.duncan írta: Elírtam,öcsém...
még jó,h ennyi f.sszopó van a fórumon,aki ennyire már ugrik..