Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
-
- Jugador del Barça
Én is csatlakoznék az elöttem szólókhoz:
BOLDOG SZÜLINAPOT EUROBARCA!!!!!
nem túl rég olvasamo az oldalt de nagyon jó és nem vagyok egy rendkívül aktív fórumozó de úgy érzem ez a minimum köszönöm én is minden barca szurkoló!!!
4ever EUROBARCA!!
BOLDOG SZÜLINAPOT EUROBARCA!!!!!

nem túl rég olvasamo az oldalt de nagyon jó és nem vagyok egy rendkívül aktív fórumozó de úgy érzem ez a minimum köszönöm én is minden barca szurkoló!!!
4ever EUROBARCA!!
Most nézem, boldog szülinapot!!!

Boldog szülinapot eurobarca
grat a szerkeztőknek csak így tovább

grat a szerkeztőknek csak így tovább

Sajnálom, de a válasz nem. Semmi köze nincs ennek ahhoz, hogy Madrid oldal, vagy Spanyol foci oldal, egyszerűen nem gondolkodunk már bannercserékben. Az oldalon így is fogynak (szerencsére) a reklámfelületek, amik a közeljövőben még tovább telítődnek. Tehát nincs hely partneroldalak reklámozására.madridtom írta:VÁRJUK A VÁLASZT!
Kizárólag a Barca Linkek közé lehet bekerülni, de oda is csak a Barcelonával, vagy Barcelona játékossal foglalkozó alaposan elkészített oldalnak.
Ettől függetlenül a tervetek nem lenne rossz, de majd később dől el, hogy életképes-e, mert ezt a területet teljesen lefedi a Madridista és az Eurobarca.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Hy all!Markinho vok !Csináltam 1 oldalt www.uefacl-online.uw.hu-t.Szeretném segítségeteket kérni.Ez egy Champions League-s oldal.A kedvenc csapatom a Barca,és szeretném ha 1 pár ember jelentkezne szerkesztőnek.mail: uefaclonline@citromail.hu
MSN(nem sokszor vok fenn):markinho@citromail.hu
MSN(nem sokszor vok fenn):markinho@citromail.hu
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Impresszummadridtom írta:Iván a honlap készítője?
Nah szóval a honlap megalkotója igy vélekedik erről(madridtom):jelwaz írta:Hát nem az én tisztem eldönteni, csak a véleményem leírnámÉn nem támogatom ezt a bannercserét, mert ahogy láttam, az az egyébként szépen megcsinált honlap inkább madridista, mint spanyolfoci kedvelő (persze nem a szerkesztők miatt). És szerintem nem hiányzik, hogy a Real drukkerek alja (nem a normálisakról van szó) idejárjon csorgatnia nyálát. Ugyanez fordítva. Nah csak ennsit akartam és ha gondoljátok nem kell egyáltalán figyelembe venni a ezt az írásomat!
,,Pont az a lényege ennek a bannercserének, hogy ez megváltozzon, hogy ne csak amdridisták látogassák a honlapot hanem a Barcelona elvetemült szurkolói is , sőt más csapatok szurkolói is mert ez a honlap a SPANYOL labdarúgásról szól nem pedig a külön a BArcáról meg a REalról."
Ez az ő véleménye én meg igazat adok neki teljes mértékben

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát nem az én tisztem eldönteni, csak a véleményem leírnám
Én nem támogatom ezt a bannercserét, mert ahogy láttam, az az egyébként szépen megcsinált honlap inkább madridista, mint spanyolfoci kedvelő (persze nem a szerkesztők miatt). És szerintem nem hiányzik, hogy a Real drukkerek alja (nem a normálisakról van szó) idejárjon csorgatnia nyálát. Ugyanez fordítva. Nah csak ennsit akartam és ha gondoljátok nem kell egyáltalán figyelembe venni a ezt az írásomat!

SZIASZTOK
Indult egy honlap 2 hete a www.spanyolfoci.fanklub.hu
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy volna e lehetőség egy esetleges Bannercserére veletek?
Persze csak miután megnéztétek az oldalt és az elnyerte tetszéseteket.
Itt az MSN cimem itt elérhettek (ugyanez a e-mail is):redbull@adacity.net
irjatok ha érdekel titeket a dolog akár ide a fórumba is
Ja és grat a honlaphoz minden elismerésem nagyon jó
Indult egy honlap 2 hete a www.spanyolfoci.fanklub.hu
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy volna e lehetőség egy esetleges Bannercserére veletek?
Persze csak miután megnéztétek az oldalt és az elnyerte tetszéseteket.
Itt az MSN cimem itt elérhettek (ugyanez a e-mail is):redbull@adacity.net
irjatok ha érdekel titeket a dolog akár ide a fórumba is
Ja és grat a honlaphoz minden elismerésem nagyon jó

köszönöm