sasi1 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Biztos, hogy elmarad, még most is ömlik, szurkolók sehol..........
Hihetetlen, ilyen esőt még nem láttam
Ezt honnan tood hogy annyira esik?
sasi1 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Biztos, hogy elmarad, még most is ömlik, szurkolók sehol..........
Hihetetlen, ilyen esőt még nem láttam
ÓÓÓMr. Master írta:az igen! a csávó nm tolta rosszul a meccs végéncps46 írta:Már 0-3. Mindhárom Villa (82', 84', 85').Bodi írta:Mire leírtam vezet a Valencia!!!!!!!
Mostmár nyerni kell este!!!!!![]()
Eto'o miért nm tud ilyet?
![]()
az igen! a csávó nm tolta rosszul a meccs végéncps46 írta:Már 0-3. Mindhárom Villa (82', 84', 85').Bodi írta:Mire leírtam vezet a Valencia!!!!!!!
Mostmár nyerni kell este!!!!!![]()
Ott a pont!Ronal.10 írta:Sztem az lenne a legjobb hogy ha jövöhéten nyernénk a bajnokságot... Ronaldinho,Xavi is ott lenne már.. már Bl döntöben lennénk, hazai pálya.. szoval értitek-- nem ma kéne bajnoknak lenni
Megmondom őszintén, én is elhúztam volna már a szöszi helyében. És szerintem mindenki. De Maxi más! Ő maradt. És bizonyítani,tanulni és küzdeni akar. Le akar valamit tenni azt asztalra, és éppen ezért szeretem/jük (már aki) őt. És lehet, hogy ,,van még vagy 100 csatár, aki ugyanúgy el tudna játszogatni nálatok", de sztem őket is ugyanúgy feleslegesnek tartanák.Ordog írta:Sanyi??? Szeeeejwusz Fónok!!!!!Sorín írta:Szegény Sanyi.......ha ezt hallaná.....barcafan írta:11és Ezq huzzon már a .....ba
![]()
![]()
Amúgy szvsz Maxi épp annyira felesleges nálunk, mint Exquerro... tudnék mondani vagy 100 csatárt akik ugyanilyen szinten el tudnának játszogatni nálunk. Lehet, hogy tehetséges Maxi de ha még akar vmit az életben akkor én a helyében elmennék minél hamarabb a Barcából:) Messi-Roni-Eto'o-Larsson és Guilly mellett nem sok lehetőséghez jut/jutnak... Főleg ha jön jövőre Henry...
Lehet hogy most nem fogtok kedvelni, de nekem ez a véleményem
Sanyi??? Szeeeejwusz Fónok!!!!!Sorín írta:Szegény Sanyi.......ha ezt hallaná.....barcafan írta:11és Ezq huzzon már a .....ba
Szegény Sanyi.......ha ezt hallaná.....barcafan írta:11és Ezq huzzon már a .....ba