Szerintem meg ő talán a legjobb...Rengeteg támadás akad meg rajta és indul belőle kontra...Nagyon hasznos a Kpályán...LG írta:Es Xavinak nemBodi írta:Remélem ma is kezdeni fog!
Iniesta is nagyon jó,de azért én van Bommelt várom a csapatba!Együtt viszont nagyon jól nyomták!
Nemtom Decot érdemes-e betenni,a mostani felállásban nagyon fut a szekér,szerintem még le kell ültetn a padra!Eddig biztos kezdő volt,de mostmár meg kell majd küzdenie a kezdő tagságáért.Mert szvsz o a leggyengébb a triobol.
Es Xavinak nemBodi írta:Remélem ma is kezdeni fog!
Iniesta is nagyon jó,de azért én van Bommelt várom a csapatba!Együtt viszont nagyon jól nyomták!
Nemtom Decot érdemes-e betenni,a mostani felállásban nagyon fut a szekér,szerintem még le kell ültetn a padra!Eddig biztos kezdő volt,de mostmár meg kell majd küzdenie a kezdő tagságáért.
Én kezdőként jáccatnám de Rijkard szerintem Decot részesíti előnyben.........(sajna)Rapika írta:Az uccsó meccseinket nézve ,Ti mit gondoltok,kezdőként kell Rá számítani?![]()
Szerintem 1értelmű!
Szerintem is.Kilehetne próbálni egy ilyen kezdőt:LG írta:Ennek a fickonak a kezdobe kéne helyet szorítani, mert naon jo
Hát sztem nem fogja se Xavit se Decot kihagyni!szvsz megint nem fog kezdeni!sajnosretek írta:Végre!Vito írta:na, van egy hír az el munndo-n, h Frank erősen gondolkodik rajta(vagy már eldöntötte), h v. Bommel kezdejen-e a Betis ellen!
lehet bizonyítani!!!
Erre vártam. Kérdés h kinek a helyére...
Végre!Vito írta:na, van egy hír az el munndo-n, h Frank erősen gondolkodik rajta(vagy már eldöntötte), h v. Bommel kezdejen-e a Betis ellen!
lehet bizonyítani!!!
Megmondom mucsi: Marquez helyett! Marquezt pedig vissza a védelembe!!! Egyszerűbben:mucs1 írta:Ez mind szép és jo és igaz is, de te ki helyén játszatnád Van Bommel?Silvanus írta:Nem értem! Van Bommel nem is öreg, nem is [auto_cenzúra], nem is sérült... és a kispadon ül!![]()
Ez az ember tavaly, és évek óta meghatározó egyénisége volt a PSV-nek, és a Holland labdarúgásnak, földik a Rijkaarddal, erre nem teszi be végre a kezdőbe?!.... Ez elképesztő...
Szerintem vele új lendületet kapna a középpálya, főleg most!!!