Barça Élő Közvetítések
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
IEN NINCS!!!!!!!!!!!
PIROS LEHMANNAK
DE NEM ADTA MEG GIULY GÓLJÁT!!!!
MEG KELL NYERNI!!!!!!!!!!!!!
IEN NINCS!!!!!!!!!!!
PIROS LEHMANNAK

DE NEM ADTA MEG GIULY GÓLJÁT!!!!
MEG KELL NYERNI!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁÁ FIÚK!!!
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ludovicnek szerintem az izgalomtól volt olyan furcsa mozgása, majdnem előreesett, amikor az ellenfél rávezette a labdát és védte magát, nehogy bebőrözze, szinte már olyan volt, mint egy hokikapus! 

Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nekem Ludovic játéka jobban tetszett... Bár kicsit hülye a mozgása, de hát nem játszhatnak mindenhol olyan tökéletes játékosok mint a nagy Real Madridban:)
Amúgy mikor megjelent Ludovic ott a partvonal mellett.... hát komolyan mondom, mintha UFO-t láttam volna... Egy új arc akit még életemben nem láttam az általam nagyon tisztelt gránátvöröskék mezben.
Üdvözöljük őket szeretettel... remélem Ludovicből lesz egy Makalele szintű vkp és kiszorítja majd jövőre Edmilsont:DDD
Amúgy mikor megjelent Ludovic ott a partvonal mellett.... hát komolyan mondom, mintha UFO-t láttam volna... Egy új arc akit még életemben nem láttam az általam nagyon tisztelt gránátvöröskék mezben.
Üdvözöljük őket szeretettel... remélem Ludovicből lesz egy Makalele szintű vkp és kiszorítja majd jövőre Edmilsont:DDD
Mindent bele. 

Jogos.
Hát akkor jöhet a szerdai nap.
A legjobbakat reméljük.
Visca el Barca!!!
Hát akkor jöhet a szerdai nap.
A legjobbakat reméljük.

Visca el Barca!!!
A fiatalok milyen játékot produkáltak?
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
3-2 Sevilla... Még 13 perc...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jorquerával meg már a péló kivan, mindig rohadtul kint áll... ennek köszönhető ez a 25 méteres lövés is.
Ha ő védett volna eddig nem pedig Valdes biztos kaptunk volna még 1-2 távoli gólt... Vki szóljon már neki, hogy álljon a gólvonalon:DD
Jójó persze van annak is előnye hogy kint áll, mert a kiugratásokat le tudja fülelni, de ilyen áron inkább nem kéne...
Ha ő védett volna eddig nem pedig Valdes biztos kaptunk volna még 1-2 távoli gólt... Vki szóljon már neki, hogy álljon a gólvonalon:DD
Jójó persze van annak is előnye hogy kint áll, mert a kiugratásokat le tudja fülelni, de ilyen áron inkább nem kéne...
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Most a Ramon Sanchez Pizjuan lemanuelluisdeloperázása jön.Badi írta:Egész jó kis meccs lett belőle, pedig már temettem a csapatot a 2. gól után
Horváth feri csak a formáját hozza, bár még hiányzik a Nou Camp lebernabeuzása![]()

Előre a TITOlusokért!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
De Palop véd. Xavi nagyon jó, döntőben is játszatnám. Jók vagyunk B-csapattal is. De hogy a Sevilla is B-csapattal játszik... Elfáradtak volna ennyire szerdán a kezdőembereik?
Előre a TITOlusokért!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha a 11-est szemrebbenés nélkül befújta a bíró, akkor ezt a gólt is ugyanígy meg kell adnia!!! És meg is adta... Legalább következetes legyen a bíró, hamár hülye
Mer sztem Belletti a tizinél a labdát találta el, na jó meg egy kicsit a földbe is rúgott:DD de hogy az emberbe nem az ziher!!
Amúgy Sylvinho mekkora gólt vágott már:DDDDDD

Mer sztem Belletti a tizinél a labdát találta el, na jó meg egy kicsit a földbe is rúgott:DD de hogy az emberbe nem az ziher!!
Amúgy Sylvinho mekkora gólt vágott már:DDDDDD
Egész jó kis meccs lett belőle, pedig már temettem a csapatot a 2. gól után
Horváth feri csak a formáját hozza, bár még hiányzik a Nou Camp lebernabeuzása
Horváth feri csak a formáját hozza, bár még hiányzik a Nou Camp lebernabeuzása

-
- Entrenador del Barça
gyorsan felálltunk:)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona