Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább a szezon után lehet azt mondaniPavel írta:A mai meccs után lehet azt mondani, hogy jó az öreg a háznál. Tökéletesen játszott. A maradék három meccsen is így kell játszania.
Azért odáig remélem nem megyünk el!visca el barca írta:háátt.....ha Costacurtat vesszük alapul...Zozzy 5 írta:Ma is hiba nélkül toltaVilági már eladta, nem tudom mire
Bőven van még min. 1 éve.
háátt.....ha Costacurtat vesszük alapul...Zozzy 5 írta:Ma is hiba nélkül toltaVilági már eladta, nem tudom mire
Bőven van még min. 1 éve.
Mi az, hogyZozzy 5 írta:Bőven van még min. 1 éve.
Akkor legyen 1 év,de én azt szeretném,hogy minnél többet játszon a BarcelonábanSlither írta:Én is imádom Thuramot, de azért 2 év az sok.Evilgrim írta: Hát még legalább 2 évig !
Az, hogy vkit nem szeretek, az nem azt jelenti, hogy tudását, eredményeit nem ismerem el. Nekem sem volt a szívem csücske Zidane, de nagyságát, eredményeit és tudását tisztelem, becsülöm, elismerem. Az nem kategória, hogy vkit gyűlölök. Meg különben is ez a szó nagyon erős - főleg Maldinival szemben. nem is értem miért, hogyan lehet nem szeretni Maldinit: egy korrekt, kiemelkedő futballista, aki nem nagyképű, a pályán úriember, azon kívül pedig példamutató családapa.LG írta:Azért Costacurta nem igen, inkább csak a sérülések miatt játxott, Maldinit meg annyira gyülölöm, h inkább nem is modnog semmit róla.varga tamás írta:Teljesen egyetértek Charlie-val és ozsimikivel. Thuram megbízhatóan látja el feladatát, hétről-hétre a védelem hasznos tagja. Tegnap is számtalan remek szerelése és passza volt. Jelenléte magabiztosságot ad a hátsó alakzatnak. És nem öreg. Maldini és Costacurta tavaly még a Milan stabil tagjai voltak, pedig 4-5 évvel idősebbek Thuramnál.