Inkább az Inzaghi-díjsoadroli írta:Övé a Puskás-Díj, ez nem is kérdés.

Inkább az Inzaghi-díjsoadroli írta:Övé a Puskás-Díj, ez nem is kérdés.
Eddig a MU többet mutat. Többet birtokolják a labdát és több veszélyesebb helyszetük is volt. Rooney gólpassza szép volt.ozsimiki írta:COMMUNITY SHIELD
félidő:
Chelsea-M.U. 0-1![]()
így tovább srácok! bár nem a legtekintélyesebb trófea,de Chelseat jó mindig legyőzni, persze még sok van hátra.
GO M.U.!
Bejelentkezés 15:30, meccs 16:00!XaviMessifan írta:hánykor?:D hajrá mu:D
hánykor?:D hajrá mu:DBarcaman14 írta:Ma Szuperkupa!Chelsea-MU a Sport Klubon!
Ezek a meccsek mindig jók szoktak lenni. Kíváncsian várom melyik csapattól mit várhatunk a következő szezonban. Remélem hogy jövőre, nem csak ők ketten fognak versenyezni a bajnoki címért!
De milyen ellenfelek ellen. Láttuk mit ér ez a játék az olyan csapatokkal szemben, mint a Barca, Chelsea vagy a Man. United. Semmit. Megint harcolnak majd a 3-4. helyért a Premiershipben. Ugyan szépen játszanak, de ez már régen nem párosul eredménnyel. Ezért (is) kell Fabregasnak elhagyni az ágyúsokat és visszajönni a Barcába.katalunya írta:Most néztem az Emirates kupa ismétlését az eurosporton...Az Arsenal olyan focit játszott 23 éven aluli játékosaival,h szám tártva maradtWenger nem véletlen bízik ennyire a fiatalokba.Ezek nagyon tudnak futbalozni
elegánsan,szépen járatják.És még Cesc se volt ott.Ha ő még ott lesz,sokat fognak ők még alázni
De most mit csinál? Mert minden valamirevaló futballista a csapatánál edz v nyaral a VB után. Tehát most ő edz a 'poolnál, de nem nevezik meccsre?messideco írta:Állítólag a Panathiakosz figyeli. Szerintem nem fog Angliába visszatérni, jobb lesz neki egy kisebb csaaptnál maradni...bence-barca írta:Azt szeretném megtudni, h Némethtel most mi van? AEK-ba nincs, 'poolnál sem játszott és nem tudok semmit. Vagy sérült? Valaki légyszi válaszoljon!
Állítólag a Panathiakosz figyeli. Szerintem nem fog Angliába visszatérni, jobb lesz neki egy kisebb csaaptnál maradni...bence-barca írta:Azt szeretném megtudni, h Némethtel most mi van? AEK-ba nincs, 'poolnál sem játszott és nem tudok semmit. Vagy sérült? Valaki légyszi válaszoljon!
http://www.digikabel.hu/Muholdas-TVlooka írta: Nekem ez így duplán szívás, mert errefelé nincs lefedettségük elvileg, szóval még ha akarnék, akkor sem lehetne. Kísértés az nincs.![]()
Aha. Erre gondoltam én is, de ha már itt voltam, biztosra mentem.sjd írta:Ennek pont az a lényege, hogy rendeld meg a DigiTV-t (ja és nem kábeles hanem műholdas)
Ennek pont az a lényege, hogy rendeld meg a DigiTV-t (ja és nem kábeles hanem műholdas)looka írta: Ez már off, de a digit a UPC-n belül is meg lehet rendelni, vagy csak Digi tv-vel és kábelen?