2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
rosellt már elvitték a zsarukGareth Tello írta:A sajtótájékoztatót élőben lehet nézni majd itt:
http://www.youtube.com/watch?v=692dNKKgdQ0" target="_blank
Hát HA elhisszük amit Rosell a választások után mondott, ami teljesen az ellentéte volt annak amit Laporta állított.noname írta:Remélem a háttérből továbbra is ő fog irányítani. Jelenleg sorra buknak meg a nagy csapatok gazdasági problémák miatt(pár éve Dortmund, most Milan, Inter, az MU-nál se túl rózsás a helyzet, ahogy a Pool se járt jól). Rosell stabilizálta a Barca pénzügyeit, sok új szponzort szerzett.
Sokaknak nem tetszett, hogy ő egy üzletember, nem pedig egy Barca-fanatikus, de ha nem egy ilyen elnök következett volna Laporta után, akkor lehet most nem új stadionról, hanem játékosértékesítésről beszélnénk.
noname írta:...ő egy üzletember, nem pedig egy Barca-fanatikus...
Szóval ezért lett ebből bírósági ügy, most úgy tűnik, hogy nem véletlenül nem lettek elárulva a részletek még a socioknak sem."újabb kellemetlen szitu a Barca háza táján, Rosell bácsit picit megf.ngatja az egyik legnagyobb ellenfele, bizonyos Jordi Cases a Neymar bizniszt illetően --> az úriember kiugratná a nyulat a bokorból és követeli a 40 millás kenőpénz dolog és a játékos valós árának nyilvánosságra hozatalát, tisztázását, immár bírósági úton (mivel Rosellék a tagok számára sem hajlandóak nyilvánosságra hozni az üzlet valós részleteit)!"
Pepe-t, Di Stefano-t, Guardiola-t, esetleg Puskás öcsi özvegyét tudom még elképzelni.mess2009 írta:gőzöm sincs ki ez a Jordi Cases de aki mögötte áll az két ember lehet: Laporta, vagy Perez ! netán Murinho?..... de hogy socio lenne..? na ne már!
Az, hogy hogyan lehet ezt megoldani részemről csak egy ötletelés lenne, biztos nem úgy, hogy telekürtölöm a sajtót ezekkel. Hangsúlyozom, de ez az én szubjektív véleményem, nem hiszem, hogy ez a Cases nevű pali egy magányos harcosként indította ezt el. Ez olyan meseszerű, sajtónak eladható történet. Gondolom a klubnál azért vannak olyan pártoló tagsági gyűlések, ahol esetleg a sajtó kizárásával egyetemben, lehetett volna őt ezzel szembesíteni.sjd írta: Mégis hogy lehetett volna megoldani? Nem ő tehet arról, hogy a sajtónak az ilyen úgy kell, mint egy falat kenyér, és ha tesz egy feljelentést, akkor másnap már ezzel vannak tele a címlapok.
Akárhogy derül is ez ki, ebből nincs szerintem jó és kevésbé jó verzió.
Mégis hogy lehetett volna megoldani? Nem ő tehet arról, hogy a sajtónak az ilyen úgy kell, mint egy falat kenyér, és ha tesz egy feljelentést, akkor másnap már ezzel vannak tele a címlapok.Alcantara írta: Nem, ebben igazad van, ez nem lehet vitatéma, nem kell elkendőzni az ilyen jellegű dolgokat. Lejjebb írtam egy hsz-ben, hogy szerintem meg lehetett volna ezt oldani kevesebb felhajtással, mert ez nagyon vissza fog ütni. Nem vagyok ebben kompetens, nyilván nem látom át, hogy zajlottak itt az események, de nehezen hiszem el, hogy ez a Cases tag, csak úgy magától kitalálta ezt és bement a bíróságra minden gondolkodás nélkül, katalán önérzetétől hajtva.
Yaya(07-10) írta:kizárt, hogy 57 milliónál többet fizettünk volna Neymarért. mivel egy év volt hátra a szerződéséből, így még ez is óriási összeg.
Neymar famíliánál az 57 millióból kereken 40 millió landolt, pontosabban az N&N-nek, ami Neymarék tulajdonában áll. Ezt már lehetett tudni kb 1 hónapja is, amikor még az elején volt ez a Jordi Cases által elindított ügy.Yaya(07-10) írta: Szvsz arról lehet szó, hogy a Santos illetve a cégek állításuk szerint 20milla körül kaptak az állítólagos 57 millióból, a többi pénz elvileg neymar családjánál landolt...azért 30millió aláírási pénznek kicsit meredek, nem? már akkor is furcsa volt ez az 57 millió, amikor hivatalosan bejelentették...
Nem, ebben igazad van, ez nem lehet vitatéma, nem kell elkendőzni az ilyen jellegű dolgokat. Lejjebb írtam egy hsz-ben, hogy szerintem meg lehetett volna ezt oldani kevesebb felhajtással, mert ez nagyon vissza fog ütni. Nem vagyok ebben kompetens, nyilván nem látom át, hogy zajlottak itt az események, de nehezen hiszem el, hogy ez a Cases tag, csak úgy magától kitalálta ezt és bement a bíróságra minden gondolkodás nélkül, katalán önérzetétől hajtva.sjd írta: Fogalmam sincs, hogy ezt honnan tudom, mert én nem tudok ilyet, úgyhogy nem is igazán értem, honnan jött ez neked.
De továbbra is áll a kérdés, hogy szerinted tényleg az a normális, hogy ha a klub vezetésében van valami visszaélés, akkor mindenki lapítson, nehogy csorbuljon a klub hírneve?
Fogalmam sincs, hogy ezt honnan tudom, mert én nem tudok ilyet, úgyhogy nem is igazán értem, honnan jött ez neked.Alcantara írta: Kicsit előreszaladtál! Honnan tudod ilyen biztosan, hogy Rossell ellopta ezt a pénzt, a maga javára fordította és nme arra, hogy a klub megszerezze ezt a játékost?
Ebben nincs vita, hogy nyilván bűnös, de egyelőre még korai ezt kijelenteni, hogy zsebre tette a pénzt.
jaa, vágomneobarca írta:Láttad már a kér embert egymás mellett? Vagy csak hasonlítsad össze őket kép alapján. Rá fogsz jönni a humorra.![]()
Láttad már a kér embert egymás mellett? Vagy csak hasonlítsad össze őket kép alapján. Rá fogsz jönni a humorra.Barca96 írta:ezt hogy érted?
Például nem lopják szét teljesen? Komolyan, ez kérdés, hogy mi haszna van a klubnak abból, hogy leleplezik a vezetők visszaéléseit?Alcantara írta: Ezt a Jordi Cases nevű sociot, aki feljelentést tett viszont abszolút nem értem: finoman fogalmazva is nem illik az embernek a saját fészkébe piszkítania. Mi haszna lesz a Barcelonának ebből?