Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:A egész csapatszintű védekezés hibázott. Mire feleszméltünk, addigra megvolt a felpassz, ami kb minden védekezés alapja, h megelőzze a csatárnak/centernek a felpasszt, mert onnan lehet legjobban megjátszani a labdát, ahogy ez történt is.
Amit nem értek, ha csúszkálunk a pályán, akkor minek locsolják szünetben?!
Ezt én sem értem, de még az edzésen is locsolják ott, ahol nem folyik játék éppen.recrea írta: Amit nem értek, ha csúszkálunk a pályán, akkor minek locsolják szünetben?!
Röviden? Senki!Kash írta:...Ki hibázott ott akkor abban a pillanatban szerinted?
De, én pont kulcsszituációkra gondoltam, Suárez azért elég gyakran mutat be ahhoz hasonlókat, mint amit palesz linkelt. Nekem legalábbis egy 100%os gólhelyzet, amit be kell vágni, ugyanolyan kulcsszituáció.S.Agüero írta:Támadóink pedig nem ilyen kulcsszituációban szoktak elcsúszni...
Hát ha Piquét nem bőrözik be, akk Masch sem csúszik el, valószínűleg ő is meglepődött, gyorsan próbált reagálni, ezért csúszott el, ezért írtam, hogy ha Piqué nem kap kötényt, akkor valószínűleg nincs ez a gól sem.Normandia írta:Nyilván számítania kellett volna arra, hogy Pique lábai között átjön a labda és ezt még tetézte azzal a hibájával, hogy elcsúszott. Nem is értem minek játszatja LE. Bezzeg Umtiti biztosan pont jó helyen állt volna és Pique-vel együtt rúgta volna ki a labdát a lelátóra.Kash írta: Egyértelmű szerintem, Masch esése teljesen indokolatlan volt, látszott rajta a visszajátszáson, hogy rossz ütemben indult, ráadásul a támaszkodó lába teljesen leragadt, előredőlt és elcsúszott, ez felelőtlenség volt, persze ez nem történik meg, ha Pique előtte nem kap kötényt.
Umtiti magas, erős, nagyon kedvelem Masch-kot, de úgyanúgy vagyok ezzel is, mint a Stegen-BRavo üggyel, a fiatalabb tehetséget kell játszatni, és nem a rutinos "öreget".
Tényleg jó a srác, de ezt Masch nyakába varni hülyeség.
Erről ez jutott eszembe..S.Agüero írta:Támadóink pedig nem ilyen kulcsszituációban szoktak elcsúszni...
Nem, ez Piqué és Masch hibája volt. Támadóink pedig nem ilyen kulcsszituációban szoktak elcsúszni...A gól az egész csapat hibája volt, elcsúszni a támadóink is el szoktak, csak azokat nem emlegetjük fel nekik, mert azokból nem születik gól.
Azért ne vizionáljunk ilyeneket rögtön 5 forduló után. Ahogyan előttem is leírták páran, a hibáját leszámítva jól játszott, ne akarjuk elképzelni mi lett volna, ha mondjuk Mathieu játszik helyette az Atletis pressing ellenében. A gól az egész csapat hibája volt, elcsúszni a támadóink is el szoktak, csak azokat nem emlegetjük fel nekik, mert azokból nem születik gól.Nero. írta:Ezt majd a 38. forduló után tudjuk meg...MQuCsabi írta:Gyerekek, azért ez mégsem egy Gerrardos elcsúszás volt