Been írta:Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.
Hogy csak 24ért adjuk el Ibrát, ez sajnos a vezetőség hibája...
A 40millió jobban esett volna a "szívnek", de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.
Örülök, hogy vannak rajtam kívül még emberek akik ezt így gondolják. Nem kell minden mögött a szervezkedést keresni, meg azt hinni h itt aljas dolgok vannak a háttérben. Nem illett a játékba, eladták. Hiába adott érte a Milan csak 24 milkát, attól még el kellet adni, mert ha itt tartják akkor csak rontotta volna az öltözői hangulatot és csak megint elment volna 12 milka a fizetésére. A milan gondolom okosan figyelmeztette Roselléket, hogy nem lenne jó dolog ha nálatok maradna már Ibra.. Jól tették, ez az üzlet. Ennyi, rosszul jártunk sajnos, hibáztunk, egyszerűen most összegyűltek a rossz dolgok. Nem tudom miért ilyen nehéz ezt EZZEL a pozitív szemmel nézni egyeseknek, és miért kell elküldeni a halál f*sara azt akit eddig jogosan ajnároztunk-
továbbra is csak médiai alapon--->mert semmi bizonyíték nincs arra, hogy erről Pep tehet.!!
Hát szerintem örök-optimisták vagytok, de belegondolva ennek a transzfernek nemsok köze volt a vezetéshez, ez valami hirtelen kialakult esemény miatt következhetett be, ami mögött valószínűleg nem anyagi okok állnak...
Mivel Rosellék vettek föl egy jókora kölcsönt és pusztán az a tény, hogy volt 40 milliónk igazolni, az azt sugallja, hogy nem anyagi okok voltak a transzfer mögött
Ha én lennék Rosell és abból indulok ki, hogy stabilizáltam a klub anyagi helyzetét és még pénz is maradt jócskán igazolásokra, valamint Pep is számítana rá, akkor vezetői szempontból semmi nem indokolja, hogy Ibrát kölcsön vagy áron alul adjam el! Ennek ellenére ez történt, mégpedig vihargyorsan többtízmilliós bukátval...ez egy dolgot jelent az én olvasatomban: Pep kirakta a szűrét a csapatból 1 év után valamilyen szeményes ellentétből fakadóan (tény, hogy a teljesítményével nagy gond nem lehetett) és a vezetésnek hírtelen kellett megoldást találnia, hiszen az idő sűrgette őket és nagyon más lehetőség nem maradt Milán...A 24 természetesen édeskevés érte, de csak ahhoz képest, hogy 65-ért vettük...mert akkor sem ért 35-40-nél többet...de ha úgy gondolkodunk, mint Rosell-ék, akkor jobb, hogy nem fizetjük ki a 12 millás fizetést és eladjuk jövőre 24-ért (ami 36 millió), mint megtartjuk és eladjuk mondjuk 30 ért jövőre, (ami ugye 18 millió) mert egy 30 éves játékosért 40 millát már senki nem fizet (most más ügyletektől és érkezőktől szándékosan megtisztítva írtam le a "matekot"
Ezért számomra továbbra is Pep az elsőszámú felelős a történtekért, nem a vezetőség....Guardiola bevágta a durcit megint valamiért és így döntött...ez szerintem azért eléggé szánalmas....
Itt sokan írták a Guardiola-fanok közül, hogy nem játékosoknak kell szurkolni, hanem a csapatnak, nos nekik azt mondanám, hogy Guardiola nélkül is Barca maradna a Barca, és talán újra több mint egy klub lenne, nem pedig a Reál Madridnál is kritikán alulibb szintre sülyedt egyesület erkölcsi szempontból, mert amit Guardiola csinál a játékosokkal, az még Perez igazolási politikájánál is szánalmasabb szerintem de ez szubjektiív...
Lehet a szavazáshoz kellett volna egy olyan opció, hogy Guardiola menjen, ne Ibra...lehet sokan arra szavaztak volna inkább

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)