Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.12. 16:43:13

Fernando írta:Nem ez a megfelelő pillanat, hogy a hibákat fölsoroljuk, de ha már belementetek. Szerintem a fáradtság, a vb, az elvárások, az ellenfelek defenzív taktikája és a sérülések is mind-mind közrejátszottak abban, hogy nem rúgtunk mindenkinek 5-t. Szerintem nagyon okosan kinyírtuk az ellenfelet fejben és testben is ezekkel az "alibi passzolgatásokkal".

Jövőre lesz erősítés. Ez már biztos. Remélem minimum egy lesz csatárposzton is. Idén Messit leszámítva elég gyengék voltunk ott. Sőt a leggyengébbek.
Erről van szó. Én már elég régóta, kb 1 hónapja úgy vagyok vele, hogy csak legyen vége már ennek a szezonnak és orvosolhassuk a hibákat. Szerencsésen átvergődtünk a Clásicókon, ezzel biztosítva, hogy jó legyen a szezon megítélése, hiszen bajnokok lettünk és BL-döntősök. Ezt a hozzáállást látom a srácokon is, hogy csak legyen már vége, mentálisan felőrölt mindenkit ez a rengeteg meccs, a folyamatos győzelmi kényszer, a sok sérülés, Abidal, és főleg Mourinho állandó alattomos taktikája és pszichikai hadviselése. Úgy gondolom 1 meccsre még fel tudjuk magunkat szívni a MU ellen, de mentálisan szét vannak esve a játékosok, rossz döntéseket hoznak stb. Arra a meccsre még össze lehet kapni őket, aztán irány pihenni, mindenki töltődjön fel...és nyár végén pár igazolással kiegészülve újra hengerelhetünk :) mivel ismét a Madrid ellen kezdünk, fel kell készülni a média és Mou által kavart helyzetekre, és akkor nem lehet gond.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.12. 15:59:25

LM10 írta:
Fernando írta:Nem ez a megfelelő pillanat, hogy a hibákat fölsoroljuk, de ha már belementetek. Szerintem a fáradtság, a vb, az elvárások, az ellenfelek defenzív taktikája és a sérülések is mind-mind közrejátszottak abban, hogy nem rúgtunk mindenkinek 5-t. Szerintem nagyon okosan kinyírtuk az ellenfelet fejben és testben is ezekkel az "alibi passzolgatásokkal".

Jövőre lesz erősítés. Ez már biztos. Remélem minimum egy lesz csatárposzton is. Idén Messit leszámítva elég gyengék voltunk ott. Sőt a leggyengébbek.
Ezt teljes mértékben adom!

Amúgy volt most ilyen ünnepség féle, vagy az csak akkor lesz ha BL-t nyerünk? És mikor vesszük á-t a Bajnoki kupát? :D
Sztem hivatalosan hétvégén lesz a Depor ellen.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LM10
Director del Fútbol

2011.05.12. 15:57:16

Ezt teljes mértékben adom!

Amúgy volt most ilyen ünnepség féle, vagy az csak akkor lesz ha BL-t nyerünk? És mikor vesszük á-t a Bajnoki kupát? :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.12. 15:46:54

Pedro is nagyon jó volt elől. Tény, hogy nagyon rossz volt a sok sérült, de ekkora sorozatot ilyen téren ami idén volt. Puyol 2 hetes sérülése 3 hónapig tartott és még mindig nincs rendben, Abidal és az orvosi világ csodája, majd Adriano 1 hónapos sérülése, Maxwell meg nem játszott, amikor meg szükség lett volna rá mindig megsérült. Komplett védelem esett ki, de én még mindig fejben látom a hibát. Azt hiszem Alves, vagy Xavi nyilatkozta azt, hogy fáradtak, de ez minden évben így van és a többi csapat is ugyanúgy fáradt, úgyhogy nekem ez nem kifogás. Az akarás hiánya itt a probléma. Nem hiszem, hogy tegnap a 2. félidőben ennyire lettünk volna tényleg képesek...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.12. 15:44:33

Én megértelek barcaman1993, de teljesen egyértelmű ezen a szinten és főleg ilyenkor eredményt kell csinálni, ennyi!S amíg nálunk van a labda az ellenfél nem rúghat gólt, kivéve talán ha Pique öngólt vét :lol: És alapvetően a focihoz hozzátartozik az is, hogy nem megalázni kell az ellenfelet, hanem legyőzni!Gáz nem gáz, ez a profi futball, ez minden sportban így van ahol ekkora a sorozatterhelés!És hogy elsüssek egy közhelyt a derbyn kell a versenylónak is nagyot futni!X kellett meglett, lehozták, ez dicséretes!És úgy hogy nem forgott kockán a pontszerzésünk!Természetes, hogy szurkolóként több gólra számít az ember, de a taktikai szépségben is meglehet találni a finomságokat, s ez kárpótolja az embert!Fel a fejjel megnyertük a Ligát, ennél többet nem is kell mondanom!
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.12. 15:38:17

Nem ez a megfelelő pillanat, hogy a hibákat fölsoroljuk, de ha már belementetek. Szerintem a fáradtság, a vb, az elvárások, az ellenfelek defenzív taktikája és a sérülések is mind-mind közrejátszottak abban, hogy nem rúgtunk mindenkinek 5-t. Szerintem nagyon okosan kinyírtuk az ellenfelet fejben és testben is ezekkel az "alibi passzolgatásokkal".

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.12. 15:35:24

bzozo írta:Fociznak ők ha kell. Sajnos a taktika és a hosszú sorozat kiveszi az élét ennek a játékstílusnak. Na és persze a 11 védő játékos is a pályán van rajtunk kívül.bár nekem sem jön be ez a visszapasszos játék de sajnos a szükség törvényt bont. Az idő megszépít majd mindent. Ha a MU ellen 5-0 lesz senkit nem fog izgatni a bajnoki tilitoli. :lol:
Hát ebben ne is reménykedj. Egyrészt a MU jobb csapat annál, hogy 5-öt kapjon másrészt sztem, ha minden jól megy már 1-0-nál is az idővel fogunk játszani és ugyanúgy folytatódik tovább az állandó hátrapasszolgatás. Afellay sztem már most jobb, mint Villa. A spanyol egyértelműen jobb lenne, de ilyen formával nálam már Ibi megelőzte a ranglétrán.
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.12. 15:32:36

Ember küzdj és bízva bizzál!! :wink:
VISCA EL BARCA
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.12. 15:31:41

Fociznak ők ha kell. Sajnos a taktika és a hosszú sorozat kiveszi az élét ennek a játékstílusnak. Na és persze a 11 védő játékos is a pályán van rajtunk kívül.bár nekem sem jön be ez a visszapasszos játék de sajnos a szükség törvényt bont. Az idő megszépít majd mindent. Ha a MU ellen 5-0 lesz senkit nem fog izgatni a bajnoki tilitoli. :lol:
VISCA EL BARCA
madmushroom
Capitá del Barça

2011.05.12. 15:30:19

Barcaman1993 írta:
bzozo írta:BAJNOKOK vagyunk ismét!!
nem kell a problémákkal foglalkozni most +!!!! örülj a csapat eddigi teljesítményének és ez mindent feledtet!!
Bajnok a csapat !!!!!!!!!!!! :twisted: Mi kell még??
Olyan játék amiért érdemes leülni a TV elé. Ilyen meccset a Sahtar elleni első meccs óta nem láttam... Örülök a bajnoki címnek, mert fantasztikus elismerése egy ilyen évnek, de ha a játék ilyen marad és nem "térünk vissza a gálameccsekhez", akkor nem valószínű, hogy olyan sokáig egyeduralkodó lesz ez a csapat. Nem azt mondom, hogy minden meccsen 5-0-ra kell nyerni, mert ez nem 100%-ig reális (de az elmúlt 2 szezonban az volt :!: ), de az, hogy ha vezetünk 1-0-ra, vagy 2-0-ra, akkor már ne arról szóljon már a meccs, hogy mikor fújja már le a bíró... Emlékszem ősszel még azon röhögtünk, ha Real akkor 5. tavasszal nem volt olyan meccsünk, ahol 3-nál többet lőttünk volna, a Sahtart leszámítva. Ez pedig gáz. Alapesetben nem lenne gáz, csak az kicsit szúrja az ember szemét, ha látja mekkora fölényben játszik az imádott csapata és meg sem próbálnak támadást vezetni. Egyszer pedig visszafog ütni ez a fociban, ha a csapat nem akar focizni.
Már idén is visszaütött. Lásd Sociedad, lásd Arsenal első meccs, vagy a Real elleni második bajnoki. :(
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.12. 15:26:53

bzozo írta:BAJNOKOK vagyunk ismét!!
nem kell a problémákkal foglalkozni most +!!!! örülj a csapat eddigi teljesítményének és ez mindent feledtet!!
Olyan játék amiért érdemes leülni a TV elé. Ilyen meccset a Sahtar elleni első meccs óta nem láttam... Örülök a bajnoki címnek, mert fantasztikus elismerése egy ilyen évnek, de ha a játék ilyen marad és nem "térünk vissza a gálameccsekhez", akkor nem valószínű, hogy olyan sokáig egyeduralkodó lesz ez a csapat. Nem azt mondom, hogy minden meccsen 5-0-ra kell nyerni, mert ez nem 100%-ig reális (de az elmúlt 2 szezonban az volt :!: ), de az, hogy ha vezetünk 1-0-ra, vagy 2-0-ra, akkor már ne arról szóljon már a meccs, hogy mikor fújja már le a bíró... Emlékszem ősszel még azon röhögtünk, ha Real akkor 5. tavasszal nem volt olyan meccsünk, ahol 3-nál többet lőttünk volna, a Sahtart leszámítva. Ez pedig gáz. Alapesetben nem lenne gáz, csak az kicsit szúrja az ember szemét, ha látja mekkora fölényben játszik az imádott csapata és meg sem próbálnak támadást vezetni. Egyszer pedig visszafog ütni ez a fociban, ha a csapat nem akar focizni.
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.12. 15:20:41

A BL döntő!!!! :lol:
VISCA EL BARCA
bzozo
Jugador d'estrella

2011.05.12. 15:20:04

BAJNOKOK vagyunk ismét!!
VISCA EL BARCA
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.12. 15:02:46

mes írta:
Barcaman1993 írta:Több ilyen meccset nem akarok látni. Életem eddigi talán legrosszabb meccse volt...
Kapcsold ki a TV-t.

Nem tudom miért kell mindig a kákán a csomót keresni. Megvan a bajnoksag, a fiuk a biztos 1 pontra mentek. Kellett volna meg egy potygol?
Esetleg sérülés?
Itt a csapat hozzáállásával van a baj. Egy néző nem csak azért megy ki a meccsre és kapcsolja be a TV-t, hogy azt lássa Barcelona-XY 2-1 és megnézi a gólokat. Az ember azért nézi, hogy szórakozzon. Persze az eredmény is fontos, csak ennek a pár meccsnek itt a bajnokság végén nem arról kéne szólnia, hogy hátul végigpasszolgatjuk a meccset... És ez nem a kákán a csomó. Ha te olyan meccset szeretnél nézni, ahol a csapat kb. 85%-ban birtokolja a labdát, de még helyzetet sem képes (pontosabban nem akar) kialakítani, akkor sok szórakozást hozzá... És itt semmit nem kell fogni a potyagólra, meg hogy hátha kapunk még1-et. Könyörgöm ez a Barcelona és nem egy MEGYE 3-as csapat ificsapata. Azért nézem a meccset, hogy szórakozzam. Ha mások nem azért nézik, akkor jó étvágyat hozzá. Ez az a meccs volt, amikor az ellenfélnek szurkoltam. Az a helyzet, ahogy tegnap játszottunk, azzal vereséget érdemeltünk volna és a Levantenak szurkoltam, hogy legyen már vmi... Ha a "saját" csapatomtól nem várhatom el azt, hogy szórakoztasson, akkor elvárom az ellenfelétől. Ilyen manapság nem igazán fordul elő, de tegnap ez történt meg. Ezt a foci nevű játékot még mindig gólra játszák, nem pedig labdabirtoklásra. A csapat tegnapi játéka undorító volt és remélem, ha a sztárok nem akarnak focizni, akkor jönnek az Afellay félék, akiknek még nem esik le az aranygyűrű a kezükről és hajlandóak hajtani is egy kicsit, nem csak nézni a meccset. Ezt egy kicsit eltúloztam a végén az aranygyűrűs dologgal, de a tegnapi teljesítményre nincsen mentség még a bajnoki cím sem. Ahogy a csapat tegnap játszott nekem egy levonulással ért fel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.12. 14:53:16

palesz77 írta: de őszintén, tegye fel a kezét aki élvezte a tegnapi meccset... Szerintem nincs olyan ember.
Én jelentkezem :lol: Sok finom taktikai dolgok fel lehetett fedezni, s azt ahogy együtt mozgott a csapat, s lehoztunk egy meccset úgyhogy Pique luftján kívül kapura veszélytelen volt az ellenfél!Igen elől hiányzott a dinamizmus, de teljesen egyértelmű a szezon ezen felében a pontokat kell gyűjtögetni más feladat nincs!S még nyerhettünk is volna, szóval nem látom olyan tragikusnak a játékot!Voltak lehetőségek, s pl a kis 3szögelések a középpályán élményszámba mentek!Elhoztuk a szükséges 1 pontot, úgyhogy lehoztuk tökéletesre a msccet, mit várunk még el?
Kép
Kép
Kép
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.05.12. 14:46:03

Barcaman1993 írta:Több ilyen meccset nem akarok látni. Életem eddigi talán legrosszabb meccse volt...
Kapcsold ki a TV-t.

Nem tudom miért kell mindig a kákán a csomót keresni. Megvan a bajnoksag, a fiuk a biztos 1 pontra mentek. Kellett volna meg egy potygol?
Esetleg sérülés?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.12. 14:44:13

Gauchomester írta:Messi elárulta melyik számra pörgött fel a csapat az öltözőben.

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... t-2077123/
Hát remélem jövőre számot váltanak, és visszatérnek a Viva la Vidára, mert hogy ez nem pörgette fel őket, az biztos... :lol: Gratula a bajnoki címhez, de ennyire tré Barca meccset nem is tudom mikor láttam... Megértem hogy pihentek, és jó volt az X is, de ez akkor is szörnyű volt. Ne nézzetek folyton elégedetlenkedőnek, örülök hogy bajnokok vagyunk, de őszintén, tegye fel a kezét aki élvezte a tegnapi meccset... Szerintem nincs olyan ember.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.12. 14:33:10

Több ilyen meccset nem akarok látni. Életem eddigi talán legrosszabb meccse volt. Ennyire undorítóan, flegmán, koncentrációhiányban játszani csapatot még nem láttam. Bár úgy elég nehéz, ha csak Afellay meg Abidal akar focizni. Guardiola azt mondta, hogy a csapatát nem tudja úgy pályára küldeni, hogy x-re játszanak. Hát ha nem is szándékosan, de sikerült úgy játszaniuk. Most nagyon dühös vagyok a csapatra. Az utolsó 15 percben volt kb. 300 passzuk a védőinktől a középpályáig. Vmi hihetetlen volt. Mit őriztünk ezen az eredményen? Enyi erővel mindkét csapat levonulhatott volna a pályáról, mert azzal sem vesztettünk volna semmit. Én nem igazán tudok haragudni, akkor a csapatra, ha rosszul játszva, de görcsösen is mindent megpróbálva egy másik csapat ellen kikap. Most ennél sokkal rosszabb történt. Nem hogy görcsösen, de egyáltalán semmit nem próbáltak meg. Hátul ment végig a tili-toli aztán ennyi. Messitől megint csak örökölni lehetett a labdát. Felháborító, ahogy a csapat játszott. Remélhetőleg ez soha többé nem fordul elő, mert ezért fölösleges leülni a TV elé, hogy azt nézzük a 4 védő meg a 3 kp hátul, hogyan passzolgat...

Gratulálok a csapatnak a bajnoki címért, mert hatalmas siker, de ezzel amit most produkáltak elásták magukat az én szememben. Még mindig előttem van a kérdés. Mit kellett úgy őrizni az 1-1-en, hogy még támadást se mertünk kezdeményezni? Jó hozzáállás volt egy ilyen szintű csapattól mit ne mondjak... Most mindenki biztos írja majd a hsz-eket, hogy milyen hülye vagyok, de ezt le kellett írnom, mert ami tegnap a pályán történt az felháborító volt.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.05.12. 14:12:49

Az utolsó két meccsre a kicsiket várom a bajnokikra. Remélem tudnak élni sokan a lehetőséggel. :D
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.12. 13:58:12

Messi elárulta melyik számra pörgött fel a csapat az öltözőben.

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... t-2077123/
KingSimon
Jugador del Barça

2011.05.12. 13:15:46

mess2009 írta:
Krojf írta:Itt vagyunk a végén, jogos az öröm,
Innentől megmarad ujjunkon minden köröm,
A szezonban néha megijesztettek a Srácok,
De most vitathatatlanul Ők a hispán ászok!!!

Beérett a munka, bajnok a Pep-team,
Harmadszor lett miénk a lLiga-cím,
Bár hétköznap van, nekünk itt a fiesta,
Pláne, hogy tegnap szülinapos volt Iniesta!

Amikor ősszel gurult a Realnak az ötös,
Éreztem, hogy szurkolásunk nem lesz fölös,
Begyűjtöttük most azt, ami nekünk jár,
A Madridot pedig érte újabb súlyos kár!

Megint ismerkednek a mi hátunkkal,
Nem bírtak el most sem a mi várunkkal,
Örüljünk mindahányan eme Csapatnak,
Akik immár a halhatatlanság felé haladnak!!!
K.
javaslom az első bek. végére: ...ők a katalán ászok!!
Sztem meg pont hogy nem,mivel Spanyolország legjobbjai,nem csak Katalóniában.
mess2009
Director del Fútbol

2011.05.12. 13:08:05

Krojf írta:Itt vagyunk a végén, jogos az öröm,
Innentől megmarad ujjunkon minden köröm,
A szezonban néha megijesztettek a Srácok,
De most vitathatatlanul Ők a hispán ászok!!!

Beérett a munka, bajnok a Pep-team,
Harmadszor lett miénk a lLiga-cím,
Bár hétköznap van, nekünk itt a fiesta,
Pláne, hogy tegnap szülinapos volt Iniesta!

Amikor ősszel gurult a Realnak az ötös,
Éreztem, hogy szurkolásunk nem lesz fölös,
Begyűjtöttük most azt, ami nekünk jár,
A Madridot pedig érte újabb súlyos kár!

Megint ismerkednek a mi hátunkkal,
Nem bírtak el most sem a mi várunkkal,
Örüljünk mindahányan eme Csapatnak,
Akik immár a halhatatlanság felé haladnak!!!
K.
javaslom az első bek. végére: ...ők a katalán ászok!!
d
Entrenador del Barça

2011.05.12. 12:36:11

Az ember minden év végén úgy gondolja, hogy na most itt a vége, aztán mégsem. Nagyon sok tényezőtől függ ez, megjósolhatatlan még a jövő évi szezon. Az biztos, hogy könnyebb dolgunk nem lesz, bár biztató, hogy idén nem zavarja a nyári pihenést és felkészülést egy világbajnokság.
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.12. 12:21:33

Pavel írta:Nem akarok senkit sem megbántani, de páran már odaadták a jövő évi bajnoki címet a madridnak.
Kérdem én, miért?
Akik ennyire látják a jövőt, mondják már el a hétvégi lottószámokat.
Én nem adtam oda, csak leírtam egy-két gondolatom :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.12. 12:07:21

Pavel írta: Akik ennyire látják a jövőt, mondják már el a hétvégi lottószámokat.
6-8-10-7-17 de lehet 1-2-22-5-3 és Busi a kakkuktojás :lol:
Igazad van egyébként messze még a jövő, a legfontosabb, hogy megvan a bajnoki arany, s önfeledten lehet ünnepelni!
Kép
Kép
Kép
Lezárt