Messa írta:Elég sok hsz-eden ki szoktak kerekedni a szemeim, de azért itt most kiakadtam. Tello kómásan lehozná amit ő? Mit tud Tello? Meghúzom szöglet? Hát nem tudom, szóval Ibi nem Barca szint, de Tello minden további nélkül az.

Afellay sem tud többet, mint oldalt meghúzom. Minden elpattan tőle, semmi labdatartás... Elég gyenge érv volt. Tello nem egy nagy kvalitás, de még ő is jobb nála. Ez mindent elárul... Sokáig volt sérült, ez igaz, de az előtt sem csinált sok mindent. Talán volt egy gólpassza a Real ellen, de semmi emlékezetest nem tudok felhozni mellette. Ne az én hibám legyen már ha nem emlékszek semmire, a memóriámmal semmi baj nincs. Gyanítom, hogy Tito nem engedi el, de továbbra is hülyeségnek tartom a hosszabb távú marasztalását. Cáfoljon rám, örömmel kérnék elnézést.
Az ellenvélemény is vélemény, "EMBER"! Az hogy nem ajnározom a semmire, mint sokan mások, nem jelenti, hogy hülye lennék. A srác gyenge. Ha belátod ezt, nekem úgyis jó, ha nem, engem az sem izgat különösképpen. Nyáron kapja össze magát, mert ez így kevés lesz. Édeskevés. Természetesen ha marasztalják, remélem megszolgálja a bizalmat és igyekszek pozitívan hozzáállni, de ha nem, akkor meg tudjon rá, hogy nagy a falat és nem való neki.
skadi írta:persze, mert nem csatár ahogy mondod, hanem középpályás.
nézd meg mit művelt a psvben vagy a holland válogatottban.
naponta pisálna be a fél ország, ha lenne 2-3 ilyen labdarugónk.
Ha középpályás, akkor eddig minek elől erőltették? Bár Guardiola csinált sok félét, valószínűleg mégsem erőltették volna szélsőnek, ha alkotott volna valamit is az edzéseken, az elvileg eredeti posztján. Erre lehet hozni - "na de Xavi meg Iniesta van kp-n!" -> akkor minek szerződtették? 3 millió mondjuk tényleg nem volt sok, Pep is úgy gondolta, hogy ennyit biztosan megkap a klub érte, ha elengedi végül.
A másik, egy PSV meg egy Barca között van különbség... Az, hogy Hollandiában mit csinált, az régen le van sz.rva, de az is, amit a nagy Oranjéban művel. A lényeg, hogy a Barcelonában mit csinál. Mert lehet maga az Atyaúristen is, ha gyenge. Onnantól meg lehet brillírozni az önéletrajzzal, az kevés. Magyarországot meg végképp ne keverjük már ide, itt kollektíven a béka s.gge alatt van minden. Ha ilyen játékosaink lennének, mint Afellay, vagy 3-4, nem szólnék egy szót sem. Hazai viszonylatban nem szólnék, mert ide 4 Afellay is világhódító titán lenne... A Magyar Válogatott a PSV-hez mérve sincs a fasorban, nemhogy a Barcához képest...
Ja és nem góltermelést várok tőle, hanem azt, hogy a színvonalat vegye fel, ami általánosan jellemző a csapaton belül. Kevesebb szoli, több edzés, bizonyítsa, hogy befér ide. Ahogy anno Abidal is. Foci szurkolói "karrierem" legnagyobb pozitív csalódása volt Mascheranoval együtt.