hank1ee írta:Csbal írta:Nem minőségileg, hanem hatékonyság szempontjából.
Ezt te sem gondoltad komolyan szerintem. Összjátékban, fejben, rúgótechnikában, technikában is annyira erős, hogy egy lapon nem lehet említeni Alexissel, a chilei a cipőjét sem vihetné, még ha kedvelem is. És Reus jobbszélsőt is játszott korábban rendszeresen, a Gladbachban, de még a Dortmundban is. Reus bárhol megállná a helyét, kérdés, hogy vele, vagy mondjuk Agüeroval járnánk-e jobban, ha már klasszist igazolnánk a támadóharmadba.
Én nem Reus képességeit vitatom, hanem azt, hogy illene-e ide. És szerintem nem.
Viszont egy Agüero-val elégedett lennék. Az baromira ütne, és szélsőként is meg középen is lehetne rá számítani. Kun bombaigazolás és az elmúlt évek legjobb igazolása lenne.
Azon meg, hogy csetlik, botlik Alexis, csak nevetni tudok. Üres kapura simán betalál, de nem okoz gondot átemelni sem a kapust, vagy ellőni mellette. Olyan túlzások vannak vele kapcsolatban, hogy az már inkorrekt. Alvessel elég nehéz összejátszani, ugyanis elég hiányos mostanában a játéka. Mind támadás, mind védekezés tekintetében. De ezt sem tartom teljesen igaznak, hogy nem tudnak összejátszani, ugyanis néhányszor igen szép megoldásokat lehet látni. Én csak akkor áldoznám be, de még akkor nehéz szívvel ha Kun Agüero lenne a kiválasztott igazolás a helyére. De a vezetőség helyében inkább Pedro-t tenném átadólistára a chilei helyett, ugyanis a Barcába kell egy ilyen munkabírású játékos, mint Sánchez, és meg kell adni a lehetőséget neki, mert az önbizalma ettől is függ.