Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Csécsekkel" mizu?gygerike írta:Erre valaki ?
Erre valaki ?gygerike írta:Az mért lehet hogy felteszem a magyarositást ugyan ugy ahogy levan írva, és nem csinálja? Csak a sérüléseket és a az országok nevét magyarosítsa le. És fogalmam sincs hogy mért . Aki esetleg tudna segiteni annak nagyon megköszöném:D
Nekem is volt ilyen problémám és az első patch oldotta meg (ha nincs még fenn, akkor mindenképp tedd fel)sjay írta:Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem : Tehát jelentkezek egy válogatott szövetségi kapitányának (Kamerun) ,aztán jön az üzenethogy "Kamerun Szucsikot (ez a nevem) akarja" rákattintok a munka elfogadására ,de semmi.van valami ötletetek?
Barçasjay írta:Melyik csapatot menedzseled?kurdt írta:...
geridoss írta:Én szeretném kérni egy tapasztalt játékos segítségét. Hatalmas labdabirtoklási fölényem van minden meccsen, többet lövök kapura is, gólt alig szerzek, de az ellenfelem 1-2 lövésből rögtön gólt szerez. És már nyilatkoznak a játékosok, hogy nincs fegyelem a csapatnál, meg hogy aggódnak a rossz légkör miatt. Meg kérnék egy kis taktikai magyarázatot is, persze csak akinek épp nincs jobb dolgaKöszi előre is.
Kösz, valami hasonlóra gyanakodtam én is, a rossz játék-->rossz légkör--> még rosszabb játék.sjay írta:A rossz légkörre a sok igazolás vagy a rossz eredmények adnak magyarázatot, a másik gondod megoldása nekem is kellene ,ugyanis én is azzal küszködömgeridoss írta:...
Köszönöm a gyors választ és a segítséget:DS.Agüero írta:Dzeko,Gignac,Hunti,Cardozo,Lavezzisjay írta:Üdv. Valaki tudna nekem mondani egy kreatív csatárt mx 25-31 misi .(de olyat aki el is jön)
Köszönöm a segítségetabreu írta:Nem úgy kérdez rá hogy bejön egy ablak.sjay írta: NAh hát éppen ez a baj , nem kérdez rá :S
Ott tudod beállítani, ahol kiválasztod hogy milyen országok bajnokságait akarod betölteni, és az alatt ki lehet választani az adatbázis méretét.
Nem úgy kérdez rá hogy bejön egy ablak.sjay írta: NAh hát éppen ez a baj , nem kérdez rá :S
NAh hát éppen ez a baj , nem kérdez rá :SBarcaádám írta:amikor elkezded akkor megkérdezi mekkorát akarsz.sjay írta:Sziasztok
Kisebb segítség kellene,mégpedig abban hogy hogyan lehet kiválasztani (FM10-ben) az adatbázis méretét?
1: ehhez az kell h a kölcsönszerződésbe benne legyen a "can be recalled" opció. Szóval ha nem tetted bele, akkor nem tudod (ha beletetted, akkor a továbbiakban nem tudok segíteni, mert velem még ez nem fordult előgeridoss írta: Továbbá:
FM2010-ben hogyan tudok visszahozni egy kölcsönben lévő játékost a klubbomba? Vagy szezon közben nem lehet, csak a végén?
És minden meccsen azt írja az asszisztens, hogy XY (csatár) az elvártnál kevesebbet támadja le az ellenfél védőit. Ezzel mit tudok csinálni?
Előre is kösz.