Kezdtem egyet a spanyol harmadosztályban a 20. helyre "média előrejelzett" San Roque csapatával. Ha egy játékos valamelyik mutatója 10 fölött volt, akkor abban már zseninek számított. Az egyenleg kezdésre konkrétan nem emlékszem , sztem közelebb állt a 0-hoz, mint az 50ezer eurohoz. Szabadlábon lévő emberkéket igazoltam minden egyes posztra, különböző szűrőbeállításokkal (minden poszta a megfelelő adottságok szerint.) Akik eddig nálam voltak azok többsége mind átadólistára kerültek, ingyen. Ők kb 45-60 euro között kerestek hetente, az új igazolások már jóval többe kerültek a klubnak, 450-675 euro/hét/játékos. Első szezonomat nagyon jó rajttal kezdtem, legalábbis az elvárásokhoz mérten. Cél a középmezőnybe kerülés volt. Az igazolt játékosaim (kb 10) felének az életkora meghaladta a 35évet, de csak ilyen játékosok voltak hajlandóak aláírni hozzám. Nem csoda , hogy minden meccs végén hulla-fáradtan hagyták el a gyepet, viszont, mivel nem igazán voltam érdekelt a spanyol és egyéb (vmi területi /gyors kiesés miatt) kupában, így 95-100%-osan vártuk mindig a hétvégi bajnokikat. A bajnokság közepéig még a bajnoki cím megnyerése sem volt elérhetetlen, ám a végére a sorozatos betliknek köszönhetően a 4., RÁJÁTSZÁST ÉRŐ helyen végeztünk. Csodacsatárom, Edwin(???) Congo gólkirály lett

A rájátszásból pedig (sajnos) simán kiestünk. Következő szezonban túl sok erősítés nem történt, ám célnak már a bajnokság megnyerését tűztem ki... Mindenki legnagyobb "örömére". Elkezdtek lázadozni, hogy túl nagy nyomás alá teszem ki őket, bár ennek a sajtótájékoztatóimnak is köze volt. Túl nagy sikert a játékosok körében nem vívtam ki, mert ha rosszul játszottak, akkor a szidást oly' könnyedén alkalmaztam, mint egy nagy győzelem után a megérdemelt dicséretet. Az első 5 meccsemből 1 pontot szereztem. Már a lemondás gondolatával is játszadoztam, mikor olyan hírek láttak napvilágot, hogy a játékosaim is rájöttek, nem mehet ez így tovább, "a csapat többre képes, mint amit mutat". (Biztos nektek is ismerős már eme mondat

) Újraszerveztem a csapatot: több rotáció, új taktika, más mentális hozzáállás a játékosaimhoz (még több szídás, még több dícséret, lelkesebb sajtótájékoztatók...stb) Innentől beindult a szekér! Téli átigazolási időszakban beújítottam kettő magyar játékossal. Erőltettem őket, azonnal a kezdőben kaptak helyet. Bár az osztályzataik hagytak némi kivetnivalót, de a mutatóikra nem lehetett panasz. A bajnokság végére azt hiszem mindössze 5 vereségem lett! Nem nagy karrier tudom, hogy akár veretlenül is be lehet húzni egy bajnokságot, node hogy is kezdtem a bajnokságot?

Óriási bravúr, bajnok lettem, feljutottam, mindenki boldog. A klub eközben óriási adosságot halmozott fel, a túl drága fizetések miatt. Havi 30-60ezer euro mínuszom volt, ezért még első évben meg kellett válnom egyik kulcsemberemtől, 160ezer

euroért. Akkor az mindent helyrehozott, de mivel nagyobb változások nem történtek, így ugyan úgy mentem megint szépen mínuszba. Most, hogy feljutottam felvett a csapat 8millió kölcsönt, beruházott egy stadionbővítésbe (nem az én kérésemre, ez volt a másodosztály előírása.) Az egyenlegem 400ezer euro csupán, mert 7,5millióba fáj a plussz 6.000 férőhely. Eddigi meccseimre kb 300-500-an HA kijöttek, kiváncsi leszek így milyen lesz. Fél év múlva fejeződnek be a munkálatok várhatóan. Nyár van. Szeretnék új edzőket, (eddig kettő volt), s új asszisztenst. Átigazolási keretem 12euro.

Nem viszik túlzásba, s jelenleg adni sem akar a vezetőség. Meglátjuk. Ha otthon leszek rakok fel képeket is. Majd jelentkezem. Köszi, ha elolvastad.