Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most láttam a bajnoki összefoglalóban még egyszer és nem vagyok rá mégegyszer kíváncsi, szóval miattam nem kell belinkelni. Meg egyébként sem kellemes élmény...Barca írta:a tegnapi meccs goljainak belinkelésétöl aszem most tekintsünk el (ha nem gond)
Pécsett meg Kanizsán 30. Konverteren lehet elérni. Elvileg ha van spor1ed és UPCs vagy akkor van. Ha Fibernetes, akkor nem biztos (hévízen nem volt)Barca írta:az én konverteremen 70es dehát egyszerübb végignézni az összes adot mert ez változo..Barcaforever írta:SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii.
az én konverteremen 70es dehát egyszerübb végignézni az összes adot mert ez változo..Barcaforever írta:SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii.
nekem a konverteremen a 30-as.Barcaforever írta:SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii.
THXEnrique írta:Nézd meg a ronaldinho10.com-ot. Ott asszem vannak, de nem biztos.BarcaJanko írta:Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
nem tudja vki hol vannak azok a mókás rajzfilmek a BARCA-rol?
Vannak, ez a kedvenc lapom(persze csak az Eurobarça után...)Enrique írta:Nézd meg a ronaldinho10.com-ot. Ott asszem vannak, de nem biztos.BarcaJanko írta:Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
Nézd meg a ronaldinho10.com-ot. Ott asszem vannak, de nem biztos.BarcaJanko írta:Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
redlions írta:Bocs, de bántotta a fülem!![]()
Szívesen. Ha tudok mindig próbálok...Melkor írta:Ezer köszönet, igazán gyors voltál!!Enrique írta:Én is azt írtam..Melkor írta:Sziasztok.
A év szavazása topicban sokan Xavi reál elleni találatát jelölték az év góljának. Szégyenlem, de nem emlékszem rá....Ez tavasszal volt?? Valaki esetleg fel tudna róla rakni valami videt??
PLZZ![]()
Itten ni le is tudod tölteni.
Ezer köszönet, igazán gyors voltál!!Enrique írta:Én is azt írtam..Melkor írta:Sziasztok.
A év szavazása topicban sokan Xavi reál elleni találatát jelölték az év góljának. Szégyenlem, de nem emlékszem rá....Ez tavasszal volt?? Valaki esetleg fel tudna róla rakni valami videt??
PLZZ![]()
Itten ni le is tudod tölteni.