Leo Messi #2
Nekem is az egyik kedvenc játékosom Messi, de amit a kiállítás elött csinált az nekem nem szimpatikus. Amúgy remélem a Liverpool ellen már formában lesz, mert most még keresi önmagát és addigra elkéne egy csúcsformában lévő Messi...

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Nagyon jó volt a kisgyerek!De azt az utolsó kegyelemdöfést megathatta volna!!!!Remélem átmenti a formáját Seviába is!Nagyon kellene!Ma nem volt rossz a csapat sem föleg az első félidőben,De utánna miért kellet megint magunkrahúzni ezt a hentes Zaragozát??!Nagyon féltettem Messit a kis Movie Start!Ma övé volt a legjobb drámai alakítás!De nagyon jó volt! 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Andris
- Adminisztrátor
Látta gondolom mindenki a cseleit 
Elképesztő...
A végére már ott ált vele szemben három szekrényméretű védő, és egyszerűen nem mertek odalépni
Hatalmas játékos lesz, ha lesz végre alkalma sérülések nélkül kiforrni!
Na jó éjt mindenkinek!

Elképesztő...

A végére már ott ált vele szemben három szekrényméretű védő, és egyszerűen nem mertek odalépni

Hatalmas játékos lesz, ha lesz végre alkalma sérülések nélkül kiforrni!
Na jó éjt mindenkinek!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A kis srácon sok fog múlni! Ronaldinho mezőnyben egy kalap 'mit is' ? se ér... Kár, hogy nincs a fociban nincs pontrúgó csere...
Vagy feltámasztja Messi a Barcát, vagy idén nem nyerünk semmit... :S
Vagy feltámasztja Messi a Barcát, vagy idén nem nyerünk semmit... :S
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó volt látni ismét a kisgyerek játékátlionelmessi19 írta:Messi szerdán kezdő lesz. Ez biztos.
Fantasztikus a gyerek, ha néztétek egyszer sem szerelték! tényleg, nem a hatás miatt mondom, egyszer sem! csak ugy h utánna rugtak!
Elképesztő amit csinál, ha idén igy fog végig játszani, bőven aranylabda!
Itt szeretném egyébként megdícsérni Ronaldinho-t is, elképesztő volt amit néha 5-6 védő közt csináltak ketten!
Fantasztikusak!

Amúgy az aranylabdás részhez,lehet,h teljesítménye alapján majd megérdemelné,kívánom is,hogy így legyen,de eredmények nélkül sajnos nem fog kapni,persze azt is kívánom,hogy a BARCA nyerjen minimum 1 trófeát (bajnokság),és akkor nincs gond,egyik szempontból sem.
Viszont ha nem jön össze egy aranyérem se,akkor tudhatjuk (Ronnie 2évvel ezelőtt azért nem kapta meg

de ez még nagyon távoli dolog,de azért jó volt kicsit beleképzelni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Az egyetlen bíztató jel a mai meccsen pontosan ez!lionelmessi19 írta:Messi szerdán kezdő lesz. Ez biztos.
Fantasztikus a gyerek, ha néztétek egyszer sem szerelték! tényleg, nem a hatás miatt mondom, egyszer sem! csak ugy h utánna rugtak!
Itt szeretném egyébként megdícsérni Ronaldinho-t is, elképesztő volt amit néha 5-6 védő közt csináltak ketten!
Fantasztikusak!
Ronaldinho és Messi nagyon jól kenték együtt,már csak egy csatár(Eto'o) kellene eléjük!
Én kettőjükben és a közönségben bízok nagyon a szerdai meccset illetően!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Egyetértek, az ő játéka volt a legbiztatóbb (de még messze az igazi Messi). Pool ellen, ha jobb oldalon játszik, akkor meggyűlik majd a baja Riisevel (főleg fizikailag).Bodi írta:Messi játéka ma nagyon bíztató volt!
Szerdán mostmár tényleg a kezdőbe kell kerülnie,mert komoly csapat ellen nem jó a támadósor mostani felállása.
- Andris
- Adminisztrátor
Messi szerdán kezdő lesz. Ez biztos.
Fantasztikusak!
Fantasztikusak!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Én nagyon örültem volna,ha végre kezd,mert nagyon sok múlik rajta a Pool ellen.
Elég húzós lesz úgy,hogy az lesz az első meccs,amin kezd.Az meg remélhetőleg fel sem merül Rijkaardban,hogy szerdán ne kezdjen,nagyon nagy szükség van rá.
Remélem most azért többet kap 20 percnél és ma végre játszhatna a saját posztján is,nem kellene beküldeni középre csak azért,hogy Giuly szórakozhasson a jobb oldalon.
Elég húzós lesz úgy,hogy az lesz az első meccs,amin kezd.Az meg remélhetőleg fel sem merül Rijkaardban,hogy szerdán ne kezdjen,nagyon nagy szükség van rá.
Remélem most azért többet kap 20 percnél és ma végre játszhatna a saját posztján is,nem kellene beküldeni középre csak azért,hogy Giuly szórakozhasson a jobb oldalon.
- Andris
- Adminisztrátor
Én meg Iniestát kezdetném, és:
Messi mindenképp jönne a 25-30. perc környékén, ha jól állunk, akkor Xavi helyére, ha rosszul, akkor mondjuk Oleguerére...
Messi mindenképp jönne a 25-30. perc környékén, ha jól állunk, akkor Xavi helyére, ha rosszul, akkor mondjuk Oleguerére...
- József Attila
- József Attila
Simán kezdetném, és a 60. percben jönne Giuly, mert fél órát bír. Esetleg Iniesta, ha nem kezd kp-n vagy oda nem cserélik be hamarabb.
-
- Capitá del Barça
Egy fél időnél többre nem raknaám be de eszt nem mi kell el döntsük s szerintem ök jobban tudják és rajtuk is áll a döntés
- Andris
- Adminisztrátor
Bizony, előző meccsen bírta a fél órát, most minimum az első 65-70 percre be kell rakni, aztán attól függ, h mi lesz az eredmény...Forever Barcelona írta:Szerintem nyugodtan be lehetne rakni kezdőnek!!!
De a talpsérülés nem sujos dolog, nyugodtan játszhat, nem fog visszasérülni...
- József Attila
- József Attila
-
- Barça B
Szerintem nyugodtan be lehetne rakni kezdőnek!!!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Ejj, nagyon bírom Messit. Sokkal jobban szeretem őt, mint Eto'o -t. Persze, eto'o -t is szeretem, ne aggódjatok
Imádom az ő interjúit
valahogy megnyugtat engem az optimizmusa miatt 

Imádom az ő interjúit

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Azthiszem ezt már valaki belinkeltekath23 írta:azt hallottátok hogy Messi (mikor még argentinában gyógyult) , randalirozott egy bárban?![]()
Szóváltásba keveredett a másik asztalnál ülökkel és törés zuzás volt a vége!!!![]()
A tulaj fel is jelentette öket!Mindez persze a Képes sport szerint!! ( hozzátéve én nem hinnén hogy a kicsi Lionak ilyen vérhömérséklete lenne, tehát erös a kacsa hír aztán kitudja
![]()
)

- kath23
- Jugador del Barça
azt hallottátok hogy Messi (mikor még argentinában gyógyult) , randalirozott egy bárban?
Szóváltásba keveredett a másik asztalnál ülökkel és törés zuzás volt a vége!!!
A tulaj fel is jelentette öket!
Mindez persze a Képes sport szerint!! ( hozzátéve én nem hinnén hogy a kicsi Lionak ilyen vérhömérséklete lenne, tehát erös a kacsa hír aztán kitudja
)

Szóváltásba keveredett a másik asztalnál ülökkel és törés zuzás volt a vége!!!

A tulaj fel is jelentette öket!

Visca el barca!
-
- Entrenador del Barça
igen tuti hogy kamu,messi nemlenne ilyen nagyképű,szerintem a nemzetisport ujságirói a hasukra csapnak és irnak vmi eszméletlen nagy baromságot,elképesztő hogy ilyet leirnak az ujságba egyáltalán...irok nekik egy levelet hogy bújjanak el de nagyon gyorsan