Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
Úgy tudom, hogy Campbell is sérüléssel bajlódik, s ezért nem biztos a játéka, s ezesetben szerintem Silvestre a legesélyesebb a csapatba kerülésre.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- levproff
- Director del Fútbol
Európa vár c. cikkben:
"most szerdán kell mindent bevetni"
és
Kizárt dolog, hogy Diaby legyen a belső védő az Arsenalnál.
Inkább Sol Campbell.
Meg még nincs megemlítve a cikkben, hogy Rosicky játékára 50% esély van.
(Mondjuk ezek annyira nem fontosak, de jobb, ha tudja az ember.
)
"most szerdán kell mindent bevetni"
és
Kizárt dolog, hogy Diaby legyen a belső védő az Arsenalnál.
Inkább Sol Campbell.
Meg még nincs megemlítve a cikkben, hogy Rosicky játékára 50% esély van.
(Mondjuk ezek annyira nem fontosak, de jobb, ha tudja az ember.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Anno Iván kb egyedül csinálta a honlapot, most meg minden második cikk a tied. Gondoltam megkérdezem honnan van ennyi időd erre. Van olyan suli ahol konkrétan ilyen tanítanak? Vagy hol akarod kitanulni?Etooka írta:Ohh, máris javítom. Csúnya hiba, elismerem.HAnonymus írta:+1 szavazat a játszasd verzióra. Etooka, te hivatásszerűen sportújságírónak is tanulsz, vagy csak a szabadidődben csinálod az Eurobarcát?![]()
Kérdésedre: fogok majd, de még csak 17 sem vagyokRemélem, valami pozitív észrevétel okán kérdezted ezt
Szerk: Ha ez off akkor majd privátban!
Ohh, máris javítom. Csúnya hiba, elismerem.HAnonymus írta:+1 szavazat a játszasd verzióra. Etooka, te hivatásszerűen sportújságírónak is tanulsz, vagy csak a szabadidődben csinálod az Eurobarcát?

Kérdésedre: fogok majd, de még csak 17 sem vagyok

.
+1 szavazat a játszasd verzióra. Etooka, te hivatásszerűen sportújságírónak is tanulsz, vagy csak a szabadidődben csinálod az Eurobarcát?faithnomore írta:Üdv!
A legújabb, Bojanos cikkben, szerintem nem kell 2 darab S betű a 'játszassd' szónál!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Üdv!
A legújabb, Bojanos cikkben, szerintem nem kell 2 darab S betű a 'játszassd' szónál!
- Fernando
- Llegenda del Barça
A Núnez-es cikk tényleg nagyon jó, a Ribéry-s viszont annyira nekem nem jött be, abba sok tréfát nem láttam, olyan volt mint egy átlagos kacsa más szenny oldalról. De azért grat, hisz meg kellett írni és sokan bevették. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Arra nem emlékszem,meséld csak el légysziDanka00792 írta:A legjobb akkor is az volt, amikor megetették itt a fórumon a népet, hogy megy a bagázs Barcelonába.Sanama írta:Szerintem a 2évvel ezelőtti volt a legjobb,azt bekajáltam![]()
Mekkora háborgás volt utána te jó ég![]()

- Danka00792
- Director del Fútbol
A legjobb akkor is az volt, amikor megetették itt a fórumon a népet, hogy megy a bagázs Barcelonába.Sanama írta:Szerintem a 2évvel ezelőtti volt a legjobb,azt bekajáltam

Mekkora háborgás volt utána te jó ég

Gyerekek, ez a Ribery-s cikk nagyon jól sikerült, sikerült benyalnom
Bár valószínűleg az is közrejátszott, hogy nem számítottam 2 ápr.1-i cikkre.
Remélem jövőre is kitaláltok vmi hasonlót
Csak így tovább!

Remélem jövőre is kitaláltok vmi hasonlót

- kilibarca
- Capitá del Barça
Én pont fordítva vagyok vele örülnék ha ez csak tréfa lenneCooltiszo írta:Jó lenne, ha a Ribery-s cikk nem lenne áprilisi tréfa. De valószínűleg az. Nincs még csak közelíthető forrás se és máshol sincs fent.
Viszont ettől eltekintve teljesen reális szituáció lehetne, szóval ha tényleg csak ápr. 1.-es tréfa akkor szerintem nem jó cikk, mert sok embert félrevezet és semmi poén nincs benne. A Nunezes cikk tetszett, azon lehet mosolyogni, ez már annyira nem, mert ábrándokat kelt, úgy hogy még a cikk végén sincs valami ordító nagy baromság, ami leleplezi a cikket.
Aztán lehet hogy én nem értek az ilyen tréfákhoz.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Jó lenne, ha a Ribery-s cikk nem lenne áprilisi tréfa. De valószínűleg az. Nincs még csak közelíthető forrás se és máshol sincs fent.
Viszont ettől eltekintve teljesen reális szituáció lehetne, szóval ha tényleg csak ápr. 1.-es tréfa akkor szerintem nem jó cikk, mert sok embert félrevezet és semmi poén nincs benne. A Nunezes cikk tetszett, azon lehet mosolyogni, ez már annyira nem, mert ábrándokat kelt, úgy hogy még a cikk végén sincs valami ordító nagy baromság, ami leleplezi a cikket.
Aha, én akkor azt nagyon bevettemVaratrix írta:Schuster Rijkaard cserét?Sanama írta:Én Odáig jutottam,hogy álrhua)
Szerintem a 2évvel ezelőtti volt a legjobb,azt bekajáltam
Az tényleg vicces volt.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Schuster Rijkaard cserét?Sanama írta:Én Odáig jutottam,hogy álrhua)
Az tényleg vicces volt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Entrenador del Barça
Na hat en elolvastan a Madridistan az Aprilisi trefat,jot rohogtem,hogy mennyire bevettek..erre jovok ide,elolvasom es jol megijedtem,mar akoratam irni,hogy ez most hogy ,nem is volt szo rola jo ideje erre....aztan leesett. 

Én Odáig jutottam,hogy álrhuaMichaaBee írta:Ezt most nagyon megettem.Az eddigi legjobb áprilisi tréfa, amit az oldalon láttam.
![]()

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én egészen addig reálisan olvastam a cikket, amíg nem értem oda, hogy van Gaalt hozná vissza Núnez. Még ő sem annyira hülye, hogy leváltana egy sikeredzőt, ekkor jutott eszembe az április 1. Innentől kezdve a cikk hátralévő részének olvasása mosollyal telt. 

A szívbajt hozta rám ez a cikk... Ez az első évem itt, ráadásul én nem nagyon tartom számon április 1-jét
De mikor Pepet valami vadiúj masinával takarítónak fokozzák le, akkor elkezdett motoszkálni valami a fejemben
Meg akartam kérdezni a Hátország témában, hogy ez most komoly
Jó poén volt

De mikor Pepet valami vadiúj masinával takarítónak fokozzák le, akkor elkezdett motoszkálni valami a fejemben

Jó poén volt

Més que un club.
- pety27
- Capitá del Barça
Te jóó ég!!!!!!!
Felháborodva jövök be ide hogy írjam mi a véleményem erről a Nunez tervről..... és most esik le hogy április 1. van
ez jóóó volt ...
Pepet pályagondozónak ...

Felháborodva jövök be ide hogy írjam mi a véleményem erről a Nunez tervről..... és most esik le hogy április 1. van

Pepet pályagondozónak ...

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Addig megettem míg azt nem írták hogy Pep pályagondnok. ott leesett. ez mekkora lol
jó cikk lett 

Ezt most nagyon megettem.
Az eddigi legjobb áprilisi tréfa, amit az oldalon láttam.

H a t t r i c k