2010.05.23. 19:13:09
Ez a bajnokság is az utolsó fordulóig izgalmas volt, remélem a következő is az lesz, mert ha nem, akkor inkább fog Casillas nézni a visszapillantóból minket, mi mi őket. José kemény figura, emlékszem amikor egy éve aggódtam, hogy erős lesz ez a real perec bácsival és 250 millával, most jobban aggódom. Szerintem jövőre minimum ugyanennyi pont kell majd, mert mindkét csapat ott fogja folytatni, ahol abbahagyta. Náluk nem lesz probléma a motivációval és azzal sem, hogy az összes meccsüket megnyerjék, az az egyetlen esélyünk, hogy az új játékosok, Fabregas, Villa és esetleg egy ismét formába és játékba lendülő Ibra és Touré, valamint egy egész szezonon keresztül világklasszis formában játszó Iniesta (ami idén sajnos elég messze volt...) majd húzzák a csapatot, Messi hova fejlődni már nem tud, a többieknek egy kicsit többet kell majd az asztalra rakni. Pepnek is. Eddig edzőként négyből négy klasszikust behúzott, szerintem A Speciális rohadék ellen már nem fog folytatódni ez a jó sorozat... Általában pesszimista vagyok és örülök, hogyha nem lesz igazam. Egyedül abban látom a reményt, hogy amig a Rijkaard éra alatti sztárok (főleg Ronaldinho és Deco) inkább a beleszarós fajták voltak, Rijkaarddal egyetemben, addig most egy fejben sokkal erősebb csapatunk van. Ott fog eldőlni mindennek a sorsa, ki kell húznunk egy évet és ha lehet megverni minden szinten a reált, bizni abban, hogy mourinho defenziv focit fog játszani és akkor egy év múlva örülhetünk a menesztésének, de ha jobbak lesznek nálunk jövőre, akkor még sok-sok évig fogja megkeseriteni az életünket...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------