Barca vs. Real
sztem az ilyen győzelemhez nem kell elvárni a gratulációt 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merx 2007.09.30. 21:00:59-kor.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Madridistán azt írják,hogy olyan szarok vagyunk,hogy jövőre Castillával fogunk rangadót játszani! Szánalom!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára La Pulga 2007.09.30. 21:01:04-kor.
Én igazán nem értem hogy ezen miért kell kiakadni... mert a Barca még nem játszott gyengén és nem nyert gyenge formában [auto_cenzúra] játékkal.
Na akkor annyi. Van szerencse a világon... de a gyenge csapatnak nincs szerencséje.
Na akkor annyi. Van szerencse a világon... de a gyenge csapatnak nincs szerencséje.

Srácok. Én elhiszem, hogy dühít titeket, ahogy mostanában nyerjük a meccseket, de ez ellen se ti, se én, se senki nem tehet. Néha sajnos már engem is zavar ez a focinak nevezett valami, de mit tudnék ellene csinálni? Semmit...Bízok abban, hogy ez a gyenge produkció csak az összeszokottság hiánya miatt van...
-
- Barça B
vége,győztünk 0-1re !!!!

majd a Barca eltereli elég rendesenZozzy 5 írta:Terelje már valaki el innen ezt a büdös nagy MÁK szagotMostmár nagyon bűűűzlik...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az a szerencséjük, hogy kiscsapatokkal nyomják most sorozatban. De jön még kutyára dér.Los Banditos írta:Szégyen amit msotanában a Madrid labdarúgás néven művel.![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.09.30. 20:55:24-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Érdekes, akikkel mi játszottunk eddig, Lyon, Sevilla, Zaragoza, Levante, az mind "harmatos". Bezzeg a reál éppenhogy x-elt egy bivalyerős Valladolid ellen..... pffffffffffff Ez a Getafe pedig biztos, hogy egyenesen BL esélyes lenne....elpaís írta:A második helyezett Villarreal idegenbeli kitömése után valszeg ugyanilyen magabiztos voltál Rivaldo11![]()
Persze ez nyílvánvaló hogy a Madrid így fog játszani ezentúl, ti pedig úgy ahogy a harmatos Levante ellen![]()

VISCA EL BARCA!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szégyen amit mostanában a Madrid labdarúgás néven művel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.09.30. 20:54:27-kor.
in to exile
-
- Barça B
Kapufát fejelt a Getafe! Nagy szerencséje volt a Real Madridnak, sokan már gólt láttak az Alfonso Pérez stadionban... 3 perc lesz a ráadás.
-
- Barça B
Sok köze nincs,csak mondom!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ott a pont.Zozzy 5 írta:Nyugi srácok, ha mi úgy játszunk ahogy, ők is úgy, ahogy, akkor hamarosan meglesz a helycsere a táblázaton...Most az a szerencséjük, hogy a gyengébb formájukban kiscsapatokkal játszanak. Egy Atletico egy ilyen Realtól nem kapott volna ki...Volna...Na mind1, mondom, ezt nem fogják sokáig húzni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Képzeld, pont ugyanilyen. Azért jegyezted meg gondolom azt a meccset, mert az volt az egyetlen, ahol megérdemelten nyertetek.elpaís írta:A második helyezett Villarreal idegenbeli kitömése után valszeg ugyanilyen magabiztos voltál Rivaldo11![]()
Persze ez nyílvánvaló hogy a Madrid így fog játszani ezentúl, ti pedig úgy ahogy a harmatos Levante ellen![]()
Rivaldo-A Legnagyobb.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
csak meglesz:) nah de előbb a Stuttgart-ot kell megverni:)Zozzy 5 írta:Matrac.barcelinho_5 írta: szerintem sem...jönnek itt még a jobb csapatok nekik:D
amúgy mi kivel játszunk a jövő héten?
-
- Llegenda del Barça
Nem kell folyamatosan így játszani nektek, elég lesz egy-két erősebb csapat ellen is, ahol kevés lesz a mák, ha nem játszotok jól...elpaís írta:A második helyezett Villarreal idegenbeli kitömése után valszeg ugyanilyen magabiztos voltál Rivaldo11![]()
mert ti egy bomba erős getafe ellen játszotok ..elpaís írta:..