voodoo?robinho092 írta:Fognak is!!!! Megcsináltam az imáimatm,meg stb-it a realért,ugyhogy nyerni fognak,szinte biztos,múlkor nem csináltam meg a valladlidnál és nemis győztek!!!
a stb alatt mit értessz? átok a getafera, feketemágia ilyesmi?robinho092 írta:Fognak is!!!! Megcsináltam az imáimatm,meg stb-it a realért,ugyhogy nyerni fognak,szinte biztos,múlkor nem csináltam meg a valladlidnál és nemis győztek!!!
Tényleg az ilyeneket szokta hozni, de egyszer el kéne már fogynia a máknak a szekrényükből...Boixos írta:az a gáz, h az ilyen meccseket szokta az uccsó pillanatokban begyötört góllal megnyerni a madrid... bár ha végre betalálna a getafe, lehet, h más lenne a helyzet.
bárcsak.
Hivatalos kezdőcsapat:merx írta:Írj már egy kezdőt plz, mert nem vagyok képben!robinho092 írta:Azért meglátszik hogy nincs Van Nistelrooy!!
Írj már egy kezdőt plz, mert nem vagyok képben!robinho092 írta:Azért meglátszik hogy nincs Van Nistelrooy!!
Roppant furfangos ez a Madridrobinho092 írta:Lazioval!
És figyeljétek meg a 2.félidőben a real jobb lesz ez a taktikájuk hogy a 2.féldőt nyomják meg,de nagyon!!
noname írta:Asszem ez eddig mindent elmondmadridista írta:46. perc - 3... 2... 1... és ennyi volt az első félidő. Felejtsük el...
Asszem ez eddig mindent elmondmadridista írta:46. perc - 3... 2... 1... és ennyi volt az első félidő. Felejtsük el...