Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet ott Müller meccs alatt, szerintem váltogatják majd sokat egymás helyét. 2. félidőben remélem Can majd jön Khedira helyére, megnézném Kroos mellett.visca el barca írta:isten bizony nem értem, h löw mit akar ezzel a götze játszik középcsatárt játékkal...a csávó teljesen homály arra a posztra... inkább tolná ott müllert, vagy gomezt..
az durva lesz ha osztrákok megnyerikAlcantara írta:Az eddigi meccsek alapján azt hiszem a leendő EB győztes még nem lépett pályára. Talán kedden...... 18 órakor.
Ott kezdődik, h sehol nincs pl fémdetektor vagy akár kapu vagy bármi átvilágítás. A legtöbb motozás csak tessék-lássék módon történik, h haladjon a sor. Ugye férfiak a férfiakat, nők a nőket, simán lehetne - hogy mondjam - intimebb a motozás.Bob_Marley írta: @recrea
Elhiszem neked, de azért furcsa mert voltam én is pl Marseilleben és még a gatyámba is benyúltak.....Nem mintha én bármit is becsempésztem volna, de akkor is borzasztó hogy pár vandál tönkre tud tenni egy egész eseményt és a rendőrök se tudják kiszűrni őket.....
Úgy, h pofonegyszerű bevinni...jobb napjaimon pl angol stadionba Téged is beviszlek, a franciák még egész komolyan ellenőriznek. Nem tudod kivédeni a dolgot, büntetni pedig utólag lehet csak, akkor már sokszor késő.Bob_Marley írta:Na hibáztak ott is a lengyel gól.....
Amúgy komolyan nem hiszem el, hogy lehet petárdázni meg gyújtogatni egy meccsen mikor elvileg még a WC-n is van két rendőr......Francia biztonság rendesen kezd leszerepelni....Tegnap az oroszok konkrétan az angolok közé lőttek valamit, hogy a francba lehet ilyet megtenni????
Hát azért nem hiszem, mi azért próbálunk támadni is. Németek ellen is voltak szép labdakihozatalaink, mi legalább akarunk majd focizni is, de ezek nem.visca el barca írta:kedden mi is ezt fogjuk csinálni, még akkor is, ha ezek az osztrákok azért jóval gyengébbek mint a lengyelek.S.Agüero írta:Gyönyörű foci. Észak-írek ezt tudják, védekeznek, aztán ha ott a labda, akkor belerúgnak egy jó nagyot...
kedden mi is ezt fogjuk csinálni, még akkor is, ha ezek az osztrákok azért jóval gyengébbek mint a lengyelek.S.Agüero írta:Gyönyörű foci. Észak-írek ezt tudják, védekeznek, aztán ha ott a labda, akkor belerúgnak egy jó nagyot...
Még egy darabig nézem a játékukat, és fennhangon sorolom el az összes bűnömet, de lehet, hogy az összes ismerőseim általam ismert ártó cselekményeit is eléneklem, olyannyira nézhetetlen számomra ez az izé... a brit stílus.Bob_Marley írta:Hajrá Észak-Írország!!!
Szerintem Lucho addig nem is nevezné, amíg nem lenne normális az állapota. Tényleg eszméletlenül lassúnak tűnik, de ha tényleg ez a helyzet, akkor még tovább süllyedne a szememben, pedig most sincs magason. Remélem Luchoék is nézik, és egy jó ajánlat esetén legalább elgondolkoznak majd.. Ha nem is feltétlen akarnák eladni, de érinthetetlen ne legyen ilyen teljesítménnyel.looka írta:Mostmár azért felmerül bennem, hogy nem az-e a gond (Ardával), hogy az első félévben nem játszott és nem tudta magát utolérni fizikálisan... Tipikusan olyan a mozgása, mintha már alapból fáradtan is menne ki a pályára...
arról már nem beszélve, hogy sztem dagadt is egy kicsitlooka írta:Mostmár azért felmerül bennem, hogy nem az-e a gond (Ardával), hogy az első félévben nem játszott és nem tudta magát utolérni fizikálisan... Tipikusan olyan a mozgása, mintha már alapból fáradtan is menne ki a pályára...