Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
amikor elkezded akkor megkérdezi mekkorát akarsz.sjay írta:Sziasztok
Kisebb segítség kellene,mégpedig abban hogy hogyan lehet kiválasztani (FM10-ben) az adatbázis méretét?
Engem érdekelneMorminho írta:Kezdtem egy szezont az Angol Blue Square South-ban (angol hatodosztály) vitézkedő AFC Telford együttesével, és első évembe sikerült a feljutás a Blue Square Premier-be. Ha valaki érdekel, hogy kell a nulláról kezdeni, írok bővebben is.
Feltéve, ha az új tulaj nem válik meg tőled.sjd írta:Amíg az átvétel tart, nem tudsz igazolni (ez pontosan nem tudom mennyi, velem 1x régen volt ilyen, talán néhány hét), aztán meg persze ManCityt csinálnak a csapatodból, szóval 1 nap alatt be tudod pótolni, ami kimaradtsneco7 írta:Meg tudná valaki,hogy miben befolyásolja a "munkámat" ha egy konzorcium átvenné a csapatot?Már évek óta játszom,de még sosem tapasztaltam. Ha jól tudom az igazolásoknál lehet gáz,h addig nem tudok igazolni...de lehet,h hülyeség amit írok. Valaki tud válaszolni nekem?
Köszi
Amíg az átvétel tart, nem tudsz igazolni (ez pontosan nem tudom mennyi, velem 1x régen volt ilyen, talán néhány hét), aztán meg persze ManCityt csinálnak a csapatodból, szóval 1 nap alatt be tudod pótolni, ami kimaradtsneco7 írta:Meg tudná valaki,hogy miben befolyásolja a "munkámat" ha egy konzorcium átvenné a csapatot?Már évek óta játszom,de még sosem tapasztaltam. Ha jól tudom az igazolásoknál lehet gáz,h addig nem tudok igazolni...de lehet,h hülyeség amit írok. Valaki tud válaszolni nekem?
Köszi
Hali! Honnan szedted le a 2009-es adatbázist? Fm hungaryn nekem a legújabb nem akar működni.Messa írta:Én a jóöreg FM08-cal játszok, már jobban ismerem a játékot, mint a tenyeremet.![]()
kösz a segítséget, már megtaláltam, ha valakit érdekel: http://rs579.rapidshare.com/files/30436 ... FM2010.rarbarca1615 írta:Nincs ps2-re én erre az álláspontra jutottam pár oldalon keresgélve....
külföldi, hazai nagyokon psp-re találtam:D
Nem kell crackelni, csak rakd be a lemeztgygerike írta:Szajko amit küldtél link az jó meg minden. Fel is tettem a játékot , de megkell crackelni. ÉS nem találom a crackjét. Hol keresem ? Vagy vmit elcsesztem ? Előre is thx
pacsi
Streammel telepítetted fel vagy anélkül? Mert nem mindegy, hogy hogyan is telepíted...gygerike írta:Szajko amit küldtél link az jó meg minden. Fel is tettem a játékot , de megkell crackelni. ÉS nem találom a crackjét. Hol keresem ? Vagy vmit elcsesztem ? Előre is thx
pacsi
még egy opció: Touchline instructionsbe "Work ball into box" (vagy ami a "shoot on sight" ellentéte, t.i. minden 2. utasítás itt az előző ellentéte)FCBMessi19 írta:Mit tudok tenni az ellen,hogy a "csemetéim" ne mindig távolról lőjjenek?(angolul van az FM10)
Nincskatalunya írta:és egy jóh helyet nem tuttok ahol betudom szerezni? (ps2-re FM10)