2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is kell moderálgatnom, bár mostanábban ritkábban jöttem, mert sokat melóztam és utaztam. Inkább átírom, mint hogy töröljem. "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" esetén törlök.Enrique írta:Holnaptól szerdáig nem vagyok én sem, én is megyek síelni, szal Red, Badi - figyeljetek mindenre. Ezekben a napokban legalább 5 topicot kellett törölni, meg 1 rakat h.sz.t szerkeszteni.
Én már szóltam soxor, inkább törlöm most már, nem szórakozok vele.redlions írta:Nem arról volt szó, hogy az #n# topicokon kívül még az utalást, vagy hasonló trágár szavakat sem tüűrjük??....
24óráig nem nézem meg és sorba találom, főleg az Élőbe... Igazán figyelhetnénk, vagy figyelmeztethetnénk magunkat és másokat....
Enrique írta:Csicskáldinho!!!a fejére zacsit húznék,talán akkor a közelébe mennének az emberek!így még a kutya sem jáccik vele!!ilyen fejjel elmennék a mávhoz ütközőnek!!!úritsen!!holtak hajnala!!!nem lesztek ti bajnokok nyomorékok!!veritek a melleteket hogy 20 évente egyszer elsők vagytok!!nagyon kemények vagyunk mi??
szarok vagytok és lesztek!!!fos barca!puta polla!!
HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kis vicces srác....Töröltem. Még szép.
Lehet h nem ártana beállítani h ne lehessen vendégként irogatni....
Bocsesz, csak kicsit felment bennem a pumpa... Tudod hogy van ez néha.redlions írta:Volt mit moderálnom....![]()
Enrique! Nem lehetne finomabban kifejezni a véleményed?
jobban belegondolva jó helyen van az ottEnrique írta:Jó az ott!![]()
Sztem... Direkt ott lettindítva, mert a meccsekhez akart eredetileg verses kommenteket írni.
De ha nagyon nem jó. akkor átrakhatom....
Akkor majd átrakja vlaki más. Most már előtérben van a "probléma". Én nem akarok ebbe belenyúlni, hátha elrontok valamitBadi írta:jah de, de ott nem vagyok modi
Én nem értek a fórumhozBadi írta:Kerestem-találtam.Offtopic
hogy lehet átrakni?
Igaz-igaz.Badi írta:Ronaldo verses topicja szép meg jó, de mit keres a Mérkőzések topicban?