Eric Abidal
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
De szerintem nem kéne Abidalt támadni. Az interjú miatt meg főleg. Aki ezt teszi, az azért nézzen magába, hogy mik az elvárásai. Vagy hogy milyen ember... Abidal is ugyanúgy ember. Ha nem érzi jól magát, az nem az ő hibája, ahogy nem feltétlenül a csapaté SEM. Egy közösségben mindig van olyan, aki nem tökéletesen érzi jól magát.... ebben nem a kibúvót kellene keresni, hanem a tényt látni. Ennyi

Tavaly is volt arról szó, hogy klikkesedés van a csapaton belül. Vannak a "brazilok" és a spanyolok. Hát nem tudom.
Lehet, hogy neki is kezdeményeznie kellene... Ott van Henry vele sem megy sehova?
Szerintem nem fogjuk megtudni mi az igazság.
Lehet, hogy neki is kezdeményeznie kellene... Ott van Henry vele sem megy sehova?
Szerintem nem fogjuk megtudni mi az igazság.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Miből jött le,h nagy a szája?Abból szűrted ezt le,h végül is bevallotta,h rosszul érzi magát a csapatnál?Barcaforever írta:Kezd Edmilson szaga lenni az egésznek.Kicsit nagy a szánk.Inkább adjál be 2 pontos labdát, utána majd magyarázhat(na).
Nem magyarázkodik és nem kezd el mentségeket keresni.Elmondja,h rossz formába van aminek nem tudja az okát de ezt nem köti össze azzal,h rosszul érzi magát.Így én nem látom hol keres magyarázatot vagy kibúvót.
Holott egyértelmű,h egy olyan közösségben ahol nem érzi jól magát az ember nem is tud jól teljesíteni.De ő ennek ellenére is igyekszik ami becsülendő.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kezd Edmilson szaga lenni az egésznek.Kicsit nagy a szánk.
Inkább adjál be 2 pontos labdát, utána majd magyarázhat(na). 

Nemtudom. Nem nézném ki senkiből azt hogy ne haverkodna Abidallal. Ha van is egy két mogorvább srác is a cspatnál, azért nagyrészt mindenki barátkozós típus. Furcsa lenne ha csak Abidalt nem hívnák sehova. Szerint amúgy sem buliznak együtt a srácok, így hogy nincs kivel, hisz a party arcok elmentek.
Abban meg teljesen igaza van, hogy ilyen pár győzelem után kényszervacsora az felesleges dolog, ha nem akarják a srácok.
G.
Abban meg teljesen igaza van, hogy ilyen pár győzelem után kényszervacsora az felesleges dolog, ha nem akarják a srácok.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
én ezt arra értettem, h másik topicban Piquével sem voltál megelégedvemanuel írta:....

off: a "T" betűket nem kell mindig kettőzni

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nemvagyok pesszimista!!!!én csak igazatt mondtam szerintem azzal hogy lehet hogy jó játékos megminden de a barcában nem megy neki a játék.Ami 2 dolgott jelent hogy vagy távoznia kell ha úgyérzi hogy nemtud kijönni a többiekkel és a játéka kevés a barca szinthez,vagy neki kell ülni a többiekkel és közösnevezőre kell juttni mert az eddigi játéka az édes kevés a presaséhoz hasonló jelenleg vagyis 1(0).MichaaBee írta:azért nem kéne mindenkivel szemben pesszimista hangnemet megütnöd!manuel írta:Jójátékos csak nemitt.fcjoc írta:én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg![]()
azért én sajnálnám ha ez végett hagyná el a csapatot. jójátékos. szvsz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.10.01. 17:30:33-kor.
azért nem kéne mindenkivel szemben pesszimista hangnemet megütnöd!manuel írta:Jójátékos csak nemitt.fcjoc írta:én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg![]()
H a t t r i c k
Jójátékos csak nemitt.fcjoc írta:én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg![]()

csak sajnálni tudom szegényt
mindenki más a nagy összhangról beszél... de örülök, hogy vannak a csapatnál olyanok is, akik megmondják a valódi helyzetet. sajnálom, h kiközösítettnek érzi magát
ez egyáltalán nem jó. szerintem más is van így ezzel, de nem beszélnek róla a sajtónak. na mind1, reméljük megoldódik Abi helyzete.

H a t t r i c k
én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg

teljes mértékben egyetértek. de vajon miért érzi magát itt ilyen rosszul? Henry-val például jóban lehetne, hisz mindketten franciák...Bányász írta:Érdekes nyilatkozat Abidaltól.
Nem tudom,h igazat beszél e vagy sem...mindenesetre az érdekes,h más még nem nyilatkozott ilyesmit.De legalábbis nem emlékszem,h ilyesmit mondott volna bárki más.
Ebből egyértelmű,h Abidal nem érzi jól magát a csapatnál szvsz.Ami megmagyarázza miért teljesít gyengébben az elvárhatónál.
azért sajnálom, a világ egyik legjobb klubbjánál játszhat, ráadásul szinte alapember....és nincsenek barátai a csapatnál...furcsa

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Érdekes nyilatkozat Abidaltól.
Nem tudom,h igazat beszél e vagy sem...mindenesetre az érdekes,h más még nem nyilatkozott ilyesmit.De legalábbis nem emlékszem,h ilyesmit mondott volna bárki más.
Ebből egyértelmű,h Abidal nem érzi jól magát a csapatnál szvsz.Ami megmagyarázza miért teljesít gyengébben az elvárhatónál.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Caserest is meg lehetne próbálni, állitolag ő is tud ott játszani.Danka00792 írta:Én akkor is megprobálnám Sylvinho-t. Nagyon jó játékosnak tartom, nem is értem, hogy miért mellözi Pep.hau30 írta:Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Én akkor is megprobálnám Sylvinho-t. Nagyon jó játékosnak tartom, nem is értem, hogy miért mellözi Pep.hau30 írta:Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!

Azért a kilóg a csapatból egy kicsit erős. Szerintem Alves és Abidal is jó játékos, de nem biztos hogy szélső védőként. Ez Alves esetében szembetűnőbb.hau30 írta:Egyszerűen ki lóg a csapatból.Mikor gólt kap a Barca gyakran észrevehető,hogy ott lézeng valahol a semmiben, még a gól értékesítése előtt.Ez sem fér bele,de az hogy nem is próbálja esze veszett módon korrigálni a hibáját attól kész vagyok.Rengeteg ilyen meccse volt.Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Capitá del Barça
Egyszerűen ki lóg a csapatból.Mikor gólt kap a Barca gyakran észrevehető,hogy ott lézeng valahol a semmiben, még a gól értékesítése előtt.Ez sem fér bele,de az hogy nem is próbálja esze veszett módon korrigálni a hibáját attól kész vagyok.Rengeteg ilyen meccse volt.Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
De nem is lenne gond szerintem, ha nem trükközgetne. Az lenne a legkevesebb, ha jól védekezne. De sajnos majdnem minden meccsen van egy bakija, amiböl gyakran gól születik.lionelmessi19 írta: Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.

Sylvinho-t én megprobálnám, mindig is szerettem a játékát. Szerintem már letett annyit az asztalra a Barca-nal, hogy végre ö kezdjen a meccseken, akkor talán fölébredne francia barátunk is.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van. Máté Krisztina után szabadon: "Viszlát!"mademan írta:számomra a 2008/2009-es Barca leggyengébb láncszeme!!!

Ezzel 1etértek Tavaly pár meccsig naon jo volt de azota...Tavaly legalább a védelemben jo volt de idén...Még ott is rossz állandoan bakizik.socio66 írta:De pont ez a gond,hogy ezt nem mutatja meg. Emlékszem,tavaly az első öt meccsen szinte tátott szájjal néztem a játékát,elképesztő cseleket csinált, balhátvéd létére. Az önbizalmával lehet gond..lionelmessi19 írta: Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.
De pont ez a gond,hogy ezt nem mutatja meg. Emlékszem,tavaly az első öt meccsen szinte tátott szájjal néztem a játékát,elképesztő cseleket csinált, balhátvéd létére. Az önbizalmával lehet gond..lionelmessi19 írta: Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem Abidalnak egyetlen gondja van, a beadás. Meg amit már elmondott párszor, hogy nem igazán szeret részt venni a támadásokban, főként a kapu közelében. Ő ilyen ezt el kell fogadni, ezért van egy sokkal támadóbb szellemű másik alternatívánk a helyére.
Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.
Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Igaz. Pl egy Evra szintű technikai tudással.... De szerintem Abidal nem is annyira képzett /technikai téren/. Vagy mint Chlichy (nemtudomhogyírják)
Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen francia bajnokságból jött ide
Ahol a Lyont tavalyig nem tudta megközelíteni senki. Tavaly sem nagyon kellett mondjuk aggódniuk.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen francia bajnokságból jött ide