Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miből jött le,h nagy a szája?Abból szűrted ezt le,h végül is bevallotta,h rosszul érzi magát a csapatnál?Barcaforever írta:Kezd Edmilson szaga lenni az egésznek.Kicsit nagy a szánk.Inkább adjál be 2 pontos labdát, utána majd magyarázhat(na).
én ezt arra értettem, h másik topicban Piquével sem voltál megelégedvemanuel írta:....
Nemvagyok pesszimista!!!!én csak igazatt mondtam szerintem azzal hogy lehet hogy jó játékos megminden de a barcában nem megy neki a játék.Ami 2 dolgott jelent hogy vagy távoznia kell ha úgyérzi hogy nemtud kijönni a többiekkel és a játéka kevés a barca szinthez,vagy neki kell ülni a többiekkel és közösnevezőre kell juttni mert az eddigi játéka az édes kevés a presaséhoz hasonló jelenleg vagyis 1(0).MichaaBee írta:azért nem kéne mindenkivel szemben pesszimista hangnemet megütnöd!manuel írta:Jójátékos csak nemitt.fcjoc írta:én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg![]()
azért én sajnálnám ha ez végett hagyná el a csapatot. jójátékos. szvsz
azért nem kéne mindenkivel szemben pesszimista hangnemet megütnöd!manuel írta:Jójátékos csak nemitt.fcjoc írta:én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg![]()
Jójátékos csak nemitt.fcjoc írta:én valahogy olyan szomorúnak találom ezt a nyilatkozatot.. lehet hogy vannak ilyen vacsorák, csak éppen őt nem hívják meg![]()
teljes mértékben egyetértek. de vajon miért érzi magát itt ilyen rosszul? Henry-val például jóban lehetne, hisz mindketten franciák...Bányász írta:Érdekes nyilatkozat Abidaltól.
Nem tudom,h igazat beszél e vagy sem...mindenesetre az érdekes,h más még nem nyilatkozott ilyesmit.De legalábbis nem emlékszem,h ilyesmit mondott volna bárki más.
Ebből egyértelmű,h Abidal nem érzi jól magát a csapatnál szvsz.Ami megmagyarázza miért teljesít gyengébben az elvárhatónál.
Caserest is meg lehetne próbálni, állitolag ő is tud ott játszani.Danka00792 írta:Én akkor is megprobálnám Sylvinho-t. Nagyon jó játékosnak tartom, nem is értem, hogy miért mellözi Pep.hau30 írta:Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!
Én akkor is megprobálnám Sylvinho-t. Nagyon jó játékosnak tartom, nem is értem, hogy miért mellözi Pep.hau30 írta:Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!
Azért a kilóg a csapatból egy kicsit erős. Szerintem Alves és Abidal is jó játékos, de nem biztos hogy szélső védőként. Ez Alves esetében szembetűnőbb.hau30 írta:Egyszerűen ki lóg a csapatból.Mikor gólt kap a Barca gyakran észrevehető,hogy ott lézeng valahol a semmiben, még a gól értékesítése előtt.Ez sem fér bele,de az hogy nem is próbálja esze veszett módon korrigálni a hibáját attól kész vagyok.Rengeteg ilyen meccse volt.Erre posztra igazolni kell. Ez égető szükséglet!!!
De nem is lenne gond szerintem, ha nem trükközgetne. Az lenne a legkevesebb, ha jól védekezne. De sajnos majdnem minden meccsen van egy bakija, amiböl gyakran gól születik.lionelmessi19 írta: Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.
Így van. Máté Krisztina után szabadon: "Viszlát!"mademan írta:számomra a 2008/2009-es Barca leggyengébb láncszeme!!!
Ezzel 1etértek Tavaly pár meccsig naon jo volt de azota...Tavaly legalább a védelemben jo volt de idén...Még ott is rossz állandoan bakizik.socio66 írta:De pont ez a gond,hogy ezt nem mutatja meg. Emlékszem,tavaly az első öt meccsen szinte tátott szájjal néztem a játékát,elképesztő cseleket csinált, balhátvéd létére. Az önbizalmával lehet gond..lionelmessi19 írta: Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.
De pont ez a gond,hogy ezt nem mutatja meg. Emlékszem,tavaly az első öt meccsen szinte tátott szájjal néztem a játékát,elképesztő cseleket csinált, balhátvéd létére. Az önbizalmával lehet gond..lionelmessi19 írta: Amúgy szerintem rendkívül technikás, olyan cseleket látni tőle néha amit akár Iniesta is megirigyelhetne.