ozsimiki írta:...
Asszem szép kis munkátok lesz. Kitartást.
Ha már a meccsről kéne írni:
Ilyen unalmas, fantáziátlan játékot nem láttam már ezer éve. Ennek sok oka lehet, de szerintem a legfontosabb az az, hogy nem futottak és hogy olyan pontosan passzoltak mint mi tesi órán.
Szerintem javuló sorrendben:
-Xavi, aki több labdát adott el, mint a sarki boltos nyalókát az 5 évesek között és lassabb volt mint a 90 éves öreg néni járókerettel.
-Jeffren: őt felmenteném valamennyire, mert még véletlenül sem jobb hátvéd. Az ő esetében már másodjára hibázott Pep, először nem érezte meg a csapat, de egy Agüero, megy egy Forlan kegyetlenül ki tudja használni, ha csak kicsit is rosszul helyezkedik.
-Messi: A zsenialitásából nem láttunk ma sokat, olyan volt, mintha sérült lett volna 4 hónapig és most tért volna vissza. Ő se passzolt, de mozgás nélkül nem lehet passzolni...
-Pedro: néha volt néhány jobb megmozdulása, de alapvetően nem volt megjátszható, nem nagyon tett hozzá a játékhoz és még csak gólt sem lőtt.
-Maxwell: nem nagyon emlékszek nagyobb mentésére, a támadások támogatására sem, illetve nem tűnt magabiztosnak. Mintha a jobb oldal jobban feküdne neki.
-Ibra, aki egész sokszor került helyzetbe, de mindig kisodródik, lassú, körülményes. A gólját is egy odapattantó labdából szerezte. Jókor volt jó helyen, ez egy befejező csatár feladata, csak nem lesz ettől zseni! Nem vette ki elég jól a részét a nem létező passzjátékból (

) és nem tudott mit kezdeni azokkal a labdákkal, amiket kapott. Legalább néha helyzetbe került. Viszont a letámadása nagyon buta.

Valahogy mindig akkor megy, amikor a többiek nem, akkor viszont ő nem, amikor a többiek meg igen. Vicces.
-Busquets: Alapvetően nem volt rossz, nem vétett nagy hibát, de nem is tűnt ki a mezőnyből. Ami nagyon zavar nála az az, hogy nem lép vissza labdakihozatalnál. Nem volt ő se a toppon, nem szerzett olyan sok labdát, de többnyire ha megvolt, akkor már megtartotta, megjátszotta, meg azért nem futottak rajta át mindig. Kicsit többet faltolhatna kontrák indításánál.
-Milito: Kb semmit nem tudok ról írni, támadó felfogású néző vagyok, valahogy a komplett védelem nem volt olyan jó, de egyenként nem éreztem őket rossznak.
-Iniesta: Az egyetlen támadó játékosunk, aki próbálgatott pörögni, de így is bőven maga alatt teljesített, csak hát társak nélkül nehéz. (Ez egy ördögi kör: azért játszok rosszabbul, mert a másik nem játszik úgy, ezért ő is romlik, mert én romlottam, majd továbbromlok, mert ő romlott és így tovább, persze ez jelentős mértékű túlzás, de remélem a észreveszitek ebben a gagyi fogalmazásban - most nem tudok jobbat.

- is, hogy mire gondoltam)
-Valdés: alapvetően nem védett rosszul, talán kicsit korábban kijöhetett volna az 1v1-eknél, de ez már tényleg csak nagyon szőrszál hasogatás. Jól játszott, voltak nagyobb védései is, a gólokban nem volt benne, talán a szabadrúgásnál helyezkedhetett volna jobban. Ellenben az első gólnál beleért a lasztiba, ha kicsit nagyobb mákja van, akkor az nem megy be.
-Puyol: nálam ő a meccs embere, ha Barca részről kell választani, még mindig biztos pont, nagyon nagy mentésekkel, szívvel lélekkel játszik, ez meg is látszik az eredményességén.
Sajnos nem tudom leírni annak az újonnan felhozott ifinek a nevét (

), de kiemelném, mert nagyot játszott, volt néhány eladott labdája, de az most mindenkinél volt, ezért nem tűnt ki, ellenben biztos lábakon állt, végre lett védekezésünk a jobb oldalon is az ő beállításával.