Semmi gond nincs a beilleszkedésével. Most egyszerűen nem megy be semmi. Van ilyen!!! Aki futballozott valaha, az tudja, hogy mindenki életében vannak ilyen napok, hetek sajnos. A VB-n meg pont a fordítottja volt, ott meg minden befelé ment. Van olyan is!!!kanty írta:Igy igaz. Kicsit nehezebben illeszkedik be, mint ahogyan azt várni lehetett, de szerintem nem lesz gond vele.Lionel85 írta: Egyszerűen rossz passzban van. Majd lesz jobb is!
David Villa
- barca2010
- Jugador d'estrella
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Jess
- Jugador del Barça
Egyszerűen annyira idegesítő, hogy kihagyja a helyzeteit... nem tudom..nem koncentrál, vagy mint mondtátok még nem illeszkedett be igazán.. nem tudom, de remélem, majd túllesz ezen...

Barcelona, jewel in the sun!
Igy igaz. Kicsit nehezebben illeszkedik be, mint ahogyan azt várni lehetett, de szerintem nem lesz gond vele.Lionel85 írta: Egyszerűen rossz passzban van. Majd lesz jobb is!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha Dumbo menne a szemembe, én se látnám a kaput, akkorára dagadna fel.menczel írta:Nem tudom mi van vele, elfelejtett focizni, vagy belerepült a szemébe egy elefánt, kb ez történhetett.
Ekkora helyzetet nem lehet kihagyni. Év végi bakiparádék meg béna megmozudulások közt biztos ott lesz. 2 méterről a hosszúsarok mellé rugni...

Nem tudom mi van vele, elfelejtett focizni, vagy belerepült a szemébe egy elefánt, kb ez történhetett.
Ekkora helyzetet nem lehet kihagyni. Év végi bakiparádék meg béna megmozudulások közt biztos ott lesz. 2 méterről a hosszúsarok mellé rugni...
- albicelesteX
- A Vadász
Jó a cikk a főoldalon."ha gólt lövök nem ünneplem"...jól van,de először lőj már gólt és utána majd úgy ünnepled vagy nem ünnepled ahogy akarod!

Persze hogy nem lett rosszabb, csak ez picit cikis volt, de majd túl lesz rajta! Amúgy ezt még én is berúgtam volna!lluisllach89 írta:Ez a tipikus para.MessiFan írta:Ez nem görcsölés. Ő ilyen. Minden áron gólt akar lőni és ez a VB-n látszódott a legjobban. Még szoknia kell a játékot és ha megszokta hogy az ötösön kívül nincs lövéssocio66 írta:durva tényleg.
egyébként eddig nekem picit csalódás a játéka,azt látni rajta hogy görcsöl, minden szögből gólt akar lőni,kevésbé hatékony a ziccereknél is.
Pep helyretehetné,sokkal jobban menne neki ha megnyugodna,nem egy hónap alatt kell meglőnie a góljait,meg pláne nem ő az egyetlen gólfelelős.
ez a fura,hogy a Valencia sorsa szinte rajta állt vagy bukott,itt meg egy világbajnok középpályával,meg egy Messivel játszik együtt,azok után hogy gólkirályként vébégyőztes lett és úgy viselkedik,mint aki először van pályán és mindenképp bizonyítania kell.
meg kell nyugodnia és akkor jó lesz.akkor meg sem áll a gólkirályi címig.
Amúgy a kihagyott helyzetről annyit hogy az ilyet illik berúgni. Mondjuk megesik az ilyen de ezt az összes csapattársa berúgta volna
Nem az járt a fejében hogy berúgja, hanem legfőképp az h ne rúgja a kapusba, ez lett belőle
Nagy cucc, ettől nem lett kevesebb, vagy rosszabb csatár.

-
- Director del Fútbol
Ez a tipikus para.MessiFan írta:Ez nem görcsölés. Ő ilyen. Minden áron gólt akar lőni és ez a VB-n látszódott a legjobban. Még szoknia kell a játékot és ha megszokta hogy az ötösön kívül nincs lövéssocio66 írta:durva tényleg.
egyébként eddig nekem picit csalódás a játéka,azt látni rajta hogy görcsöl, minden szögből gólt akar lőni,kevésbé hatékony a ziccereknél is.
Pep helyretehetné,sokkal jobban menne neki ha megnyugodna,nem egy hónap alatt kell meglőnie a góljait,meg pláne nem ő az egyetlen gólfelelős.
ez a fura,hogy a Valencia sorsa szinte rajta állt vagy bukott,itt meg egy világbajnok középpályával,meg egy Messivel játszik együtt,azok után hogy gólkirályként vébégyőztes lett és úgy viselkedik,mint aki először van pályán és mindenképp bizonyítania kell.
meg kell nyugodnia és akkor jó lesz.akkor meg sem áll a gólkirályi címig.
Amúgy a kihagyott helyzetről annyit hogy az ilyet illik berúgni. Mondjuk megesik az ilyen de ezt az összes csapattársa berúgta volna
Nem az járt a fejében hogy berúgja, hanem legfőképp az h ne rúgja a kapusba, ez lett belőle

Nagy cucc, ettől nem lett kevesebb, vagy rosszabb csatár.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Ez nem görcsölés. Ő ilyen. Minden áron gólt akar lőni és ez a VB-n látszódott a legjobban. Még szoknia kell a játékot és ha megszokta hogy az ötösön kívül nincs lövéssocio66 írta:durva tényleg.
meg kell nyugodnia és akkor jó lesz.

durva tényleg.
Kivételesen nem láttam a meccset! De ez a helyzet.....fúúú anyám, nagyon durva!Andrisveres írta:1 perc 20 tól nézzétek. Ez hihetetlen , h kihagyta! Neeee, szerintem görcsöl vagy nem tudom de ez vér ciki...
http://www.pixter.hu/video?id=22943

Nem illeszkedett be ??? Hát ezekkel a srácokkal a VB-n, a legtöbb gólt szerezte. Akkor , hogy nem illeszkedett be ???S.Agüero írta:Igen, nem igazán illeszkedett még be a Barca játékába.
Jó lenne ha rövidesen megtenné, mert kéne az Ő jó játéka is.![]()
A gólok megvannak, de én még nem vagyok megelégedve teljesen a játékával.
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
-
- Jugador d'estrella
1 perc 20 tól nézzétek. Ez hihetetlen , h kihagyta! Neeee, szerintem görcsöl vagy nem tudom de ez vér ciki...
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Tényleg jó kis videó, bár azért Howard is focizhatott volna egy keveset...Lionel85 írta:Villa és a kosárlabda
http://www.youtube.com/watch?v=zyh_7Ym_ ... r_embedded
Vicces videó.Ez annak fényében különösen érdekes videó, hogy nemsokára Regal Barcelona - LA Lakers meccs lesz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Villa és a kosárlabda
Vicces videó.
Ez annak fényében különösen érdekes videó, hogy nemsokára Regal Barcelona - LA Lakers meccs lesz. 
Vicces videó.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Igen, nem igazán illeszkedett még be a Barca játékába.
Jó lenne ha rövidesen megtenné, mert kéne az Ő jó játéka is.
Jó lenne ha rövidesen megtenné, mert kéne az Ő jó játéka is.

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Na, még egy meccsen túl van . Engem nagyon lehorgasztott a mostani teljesítménye, ő kéne egy kicsit beszökjön vagy többet csináljon, lőjön távolról, mert erre mások nem vállalkoznak . De inkább sarkazik, védő-táncoltatásokat akar bemutatni, ahelyett , hogy a gólra törekedne . Ekkortájt még Ibra is többet nyújt csapatjáték terén.
Nem baj, remélem összeszedi magát .

més que un club
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tavaly Ibra-nál mindig az ment, hogy "kell még neki idő", és akkor ez így rendben is volt, akkor most Villa-nál miért nem lehet türelmesnek lenni?bence-barca írta:Ez nem mentség! Egy ilyen profi focistának tudnia kell uralkodnia önmagán. Elhiszem, h a túltengő feszültség hozta ezt ki belőle, de akkor sem lenne szabad
Bízom benne, és ha belejön 2x olyan hasznos lehet a csapat számára, mint tavaly a svéd.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
Ez nem mentség! Egy ilyen profi focistának tudnia kell uralkodnia önmagán. Elhiszem, h a túltengő feszültség hozta ezt ki belőle, de akkor sem lenne szabadB. Tamás írta:...

Én nem ítélem el, méghozzá a körülmények miatt.
Nem jött neki össze semmi sem, pedig helyzetbe került, a nehezét megoldotta, még Keita is tudott neki forintos passzt adni, ennek ellenére kapufa meg Gorka kisujja meg lelátó C-szektor. Ez a tény, plusz az, hogy rettentően bizonyítani akar, egy Gurpegi társaságában, aki a földön fekve belerúg, ki tudja hozni ezt egy játékosból.
Belejön ő. Teljesen Eto'o-séma a srác, s annyiból még jobb is, hogy a pályán kívül nem beszél annyit.
Nem jött neki össze semmi sem, pedig helyzetbe került, a nehezét megoldotta, még Keita is tudott neki forintos passzt adni, ennek ellenére kapufa meg Gorka kisujja meg lelátó C-szektor. Ez a tény, plusz az, hogy rettentően bizonyítani akar, egy Gurpegi társaságában, aki a földön fekve belerúg, ki tudja hozni ezt egy játékosból.
Belejön ő. Teljesen Eto'o-séma a srác, s annyiból még jobb is, hogy a pályán kívül nem beszél annyit.
.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Szerintem jól fog jönni neki ez a kis pihenő. Eddig nagyon kényszerben volt, egész görcsössé vált a játéka, túlságosan gólt akart lőni. Talán ez egy kicsit rendbe rakja fejileg. Talán kevésbé lesz feszült ezek után. Majd meglátjuk. Amúgy nem játszott rosszul, de valamiért itt nem tud befejezni. Remélem ismét megtanulja majd.
Illetve néha, bár a Bilbao elleni meccsről nem rémlik ilyen, passzolhatna is. Kicsit érződik az új játékos szerep, de ez bőven kiküszöbölhető. Iniestával meg nagyon érzik egymást, vagyis Villa nagyon pont akkor indul, amikor Iniesta adja. A többiekkel is összeszokhatna ennyire és akkor...

A való életben meg börtönnel büntetik a jogos igazságszolgáltatást néha. Ez van, akármennyire is megérdemelne az illető egy verést, meg kell tanulnunk magunkat visszafogni, így Villának is. Most nem volt következménye, de komolyan tétű meccsen, a mérkőzés koraibb szakaszában nem lenne jó ilyen miatt emberhátrányba kerülni.Rinku írta:Kibírni kibírhatta volna, de mondja már meg nekem valaki, hogy ki van képben a körülményekkel, mikor meg akar verni valakit? Hol volt Villának az eszében, hogy még 5 perc és vége? Sehol és nem is kell mentegetni.
Egyébiránt tökéletesen megértem, amit tett és jól is tette, én is jól állbavertem volna azt a patkányt, egyáltalán nem hibáztatom, sőt, szerintem meg is érdemelte az a b.aszk (cenzúrázza a b.aszkot) majom, hogy leverjenek neki egyet!
Kár, hogy a jogos igazságszolgatatást pirossal büntetik.