Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
már bocs de ő nem ostobának tűnő,hanem ostoba is...Vito írta:ugyanúgy megkopasztja a Madridot a Bréma, ahogy szinte mindenki az elmúlt 3 évben, mindezt egy ostobának tűnő elnök miatt.Drigo írta:Azért Laporta sem akármilyen szinten volt ráizgulva Henry-re és azért Kaka nem egy B kategóriás játékos.
etzen persze jót röhögök, de a kérdésem még mindig fenáll: hogy lehet pont ő egy ekkora klub elnöke?
okéé.Drigo írta:Azért Laporta sem akármilyen szinten volt ráizgulva Henry-re és azért Kaka nem egy B kategóriás játékos.
eurobarca írta:20:07 - A közönség kihasználta a lehetőséget, hogy hétfőn ingyen lehet bejutni az FC Barcelona múzeumába, abból az apropóból, hogy mindenki láthassa közelről az új Camp Nouról készült terveket, valamint a stadion ötven évéről szóló kiállítást. A stadion ugyanis éppen szeptember 24-én hétfőn volt 50 esztendős, ez a dátum pedig ezúttal szerencsésen ünnepnap Barcelonában, ez ugyanis Mercé, a város védőszentjének a napja. Így hétfőn délelőtt tíz órától délután háromig összesen 12.234 érdeklődő tette tiszteletét a múzeumban. Az ingyenes belépés egyébiránt nem csak ide vonatkozott, hanem mindenki megtekinthette a Palau Blaugranát, Camp Nout és a Miniestadit is belülről, illetve a gyerekek szervezett játékos programokon szórakozhattak.
madridista írta:20:29 - A Real Madrid vezetősége a városvezetésnek köszönhetően szombaton este 21 óra és hajnali 3 óra között ingyen engedte be a szurkolókat a Bernabéu Túrára. Az eredmény: több, mint 13 ezer látogató. A drukkerek egyébként így nem csak a stadiont, de a múzeumot is megtekinthették
Jó jó már tényleg beteges ez a része, de eddig olyan volt, mint Laporta, csak ő nem hangoztatta lépten nyomon, hogy Henry így Henry úgy...Sharkinho írta:De Laportától nem olvashattál olyat, hogy: "Andorka az új Henry." Az árát két tábla csokira taksáljákDrigo írta:Azért Laporta sem akármilyen szinten volt ráizgulva Henry-re és azért Kaka nem egy B kategóriás játékos.
Persze ez egy erős és hülye példa, de remélem érthető mire gondoltam
De Laportától nem olvashattál olyat, hogy: "Andorka az új Henry." Az árát két tábla csokira taksáljákDrigo írta:Azért Laporta sem akármilyen szinten volt ráizgulva Henry-re és azért Kaka nem egy B kategóriás játékos.
Ez az ember már télleg beteg.Calderón: "Muszáj leigazolnunk Diegot, ő az új Kaká." A fiatal brazil árát 25 millió euróra taksálják.
szinte hihetetlen, hogy ez az ember egy ekkora klub elnökeCalderón: "Muszáj leigazolnunk Diegot, ő az új Kaká." A fiatal brazil árát 25 millió euróra taksálják.
DettoSlither írta:Előbb bepróbálkoznék Cescnél, utána talán szóba jöhet Diego.Zsolti írta:De jövőre én eladnám Decot,és megvenném Diegot..Deco sem fiatalodik,mellesleg ha idén fut egy jó szezont jó áron el tudnánk még adni...
Előbb bepróbálkoznék Cescnél, utána talán szóba jöhet Diego.Zsolti írta:De jövőre én eladnám Decot,és megvenném Diegot..Deco sem fiatalodik,mellesleg ha idén fut egy jó szezont jó áron el tudnánk még adni...