Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul ez már azóta téma, amióta Calderón az elnök...Miféle szuperarénáról beszélsz? Ami a kosarasoké lesz? JA hát szerintem Calderónéknak nincs is jobb dolguk, mint a barcát lesni.
Miféle szuperarénáról beszélsz? Ami a kosarasoké lesz? JA hát szerintem Calderónéknak nincs is jobb dolguk, mint a barcát lesni.mademan írta:most néztem a madridistán hogy ők is "ÚJ SZUPER ARÉNÁT" terveznek!!!!
én már erre nem mondok semmit!!! szerintem ha mi feloszlatnánk a klubbot ők is megtennék!!!!
heh...Zozzy 5 írta:csababarca írta:Zozzy 5 írta:Jajj![]()
Ma cseten annyira ment a Recre téma, hogy már automatikusan írom
Jajjcsababarca írta:ezt gyorsan szerkezd át valladolidra...Zozzy 5 írta:Ezt megköszönhetitek sokmindenkinek, csak magatoknak nem.
Három pontot érdemelt volna a Recre, Ti meg egyet se.![]()
mondjuk tök mindegy...
ezt gyorsan szerkezd át valladolidra...Zozzy 5 írta:Ezt megköszönhetitek sokmindenkinek, csak magatoknak nem.
Három pontot érdemelt volna a Recre, Ti meg egyet se.
Ne iscsababarca írta:nah bazz...tuti bemákolnak még egyet...
bár csak ne lenne igazam.![]()
Azért örülünk mert azt hittük elúszik. De nem.fcjoc írta:húú hát mi "sírtunk" az döntetleneink után.. te meg örülsz neki ? hal a madrid, zizouzizou fan írta:Mostmár végképp lehet jönni írogatni szenyor, ugyanis 1-1, épp egy bizonyos Saviola góljával.![]()
nyúl meg elmehet...
húú hát mi "sírtunk" az döntetleneink után.. te meg örülsz neki ? hal a madrid, zizouzizou fan írta:Mostmár végképp lehet jönni írogatni szenyor, ugyanis 1-1, épp egy bizonyos Saviola góljával.
nem megyek.. mert nem vagyok oan mint ti! egyből zúgtok átfele..zizou fan írta:A tipikus barcás mentalitás. Gyere csak írogatni ha jól esik. Az értelmesebbje úgyse fog komolyan venni.fcjoc írta:át kellene ruccanni a madridistára irogatni![]()