Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És emléxetek arra,amikor amerikában volt 1 nagy magyar zászló kitéve a Milan-Barcelona(1-2) meccsen?!Zsolti írta:Azt énis láttam!Pilfer írta:azt a magyar zászlót én is egyből észrevettemtaylor200 írta:A Malaga kapuja mögött mintha 1 magyar zászlót láttam volna. Mégiscsak összejött az út?
csak 14...Zsolti írta:kevésBadi írta:menyni idézet...Boixos írta: ez nem szórakozás, ez egy folyamatábra
menyni idézet...Boixos írta:ez nem szórakozás, ez egy folyamatábraBoixos írta:így nemsokára csak egy csapat lesz a bajnokságban.Zsolti írta:Nem kelll vizezQ,majd a pályán eltemetik Qket,a szögletzászlóra meg ráírják majd az illetQ nevét.
jut eszembe:
MOST IS CSAK EGY VAN!
ezt örömmel hallom.redlions írta:Tévedsz!Boixos írta:[
nem, hanem a helyes monitorfelbontás folyamatábrája.
és most indítottad el a következőt.![]()
Egyszerűsíteni is szoktam!
Tévedsz!Boixos írta:[
nem, hanem a helyes monitorfelbontás folyamatábrája.
és most indítottad el a következőt.![]()
nem, hanem a helyes monitorfelbontás folyamatábrája.redlions írta:A hülyeségé???Boixos írta: ez nem szórakozás, ez egy folyamatábra
A hülyeségé???Boixos írta: ez nem szórakozás, ez egy folyamatábra
ez nem szórakozás, ez egy folyamatábraBoixos írta:így nemsokára csak egy csapat lesz a bajnokságban.Zsolti írta:Nem kelll vizezQ,majd a pályán eltemetik Qket,a szögletzászlóra meg ráírják majd az illetQ nevét.Boixos írta: aztán vihetik őket a vizezőbe.
jut eszembe:
MOST IS CSAK EGY VAN!
így nemsokára csak egy csapat lesz a bajnokságban.Zsolti írta:Nem kelll vizezQ,majd a pályán eltemetik Qket,a szögletzászlóra meg ráírják majd az illetQ nevét.Boixos írta:aztán vihetik őket a vizezőbe.Charlie írta:
KO után tolószékbe kerül az akit mi megütünk![]()
C.
najó mostmár ok:)Boixos írta:aztán vihetik őket a vizezőbe.Charlie írta:Bodi írta: Nah mit mondjunk még neked,extra durva KO lesz!:D
C.
Nem kelll vizezQ,majd a pályán eltemetik Qket,a szögletzászlóra meg ráírják majd az illetQ nevét.Boixos írta:aztán vihetik őket a vizezőbe.Charlie írta:Bodi írta: Nah mit mondjunk még neked,extra durva KO lesz!:D
C.
aztán vihetik őket a vizezőbe.Charlie írta:Bodi írta:Nah mit mondjunk még neked,extra durva KO lesz!:DBadi írta:Miért így nincs ko?:D
C.
Miért így nincs ko?:DCharlie írta:Akkor így mondom Knock Out!Enrique írta:Akkor még nagyobb lesz!Badi írta:miért így nincs?:)![]()
C.