Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már ne is haragudj, attól hogy haszonállatok, úgy kell bánni velük mint a szeméttel? az alapvető higéniás előírásokat se képesek egyesek betartani, a kiscsibék a saját ürülékükben fetrengenek, a disznókról már nem is beszélveZozzy 5 írta: Ez aztán nagy okosság...Az állatkínzás azt jelenti, hogy valaki SZÓRAKOZÁSBÓL, MINDEN OK NÉLKÜL, AZ EMBERBEN LÉVŐ GONOSZSÁG MIATT ELVESZI EGY ÁLLAT ÉLETÉT HOSSZAS HALÁLTUSA UTÁN.
Az állatok fogyasztása pedig létfenttartás, a környezet körforgása. Az állatok is megeszik egymást, tehát ők is állatkínzók![]()
Én si erre gondoltamsenzu írta:rájöttem a nagy titokra, varga tamás igazából kínai!messi1918 írta:Szerintem is a malac "haszonállat",és mivel nem Kínában vagyunk ezért a macska nem az!!!!
Unatkoztál,vagy mire volt jó? Márha elhisszük neked,h csak kamu volt az egészvarga tamás írta:A macskára való lövöldözés volt vicc, az utána leírtakkal a hatást kívántam fokozni. Úgy érzem, sikerültKralo írta:Te jó ég, Tamás. Te most tényleg hülyét csináltál magadból?
kacsaetetés
szégyenkezés
csak vicc volt!
de tényleg!
szöveg az orvosi kisérletekről
Ez aztán nagy okosság...Az állatkínzás azt jelenti, hogy valaki SZÓRAKOZÁSBÓL, MINDEN OK NÉLKÜL, AZ EMBERBEN LÉVŐ GONOSZSÁG MIATT ELVESZI EGY ÁLLAT ÉLETÉT HOSSZAS HALÁLTUSA UTÁN.senzu írta:ha ennyire nagy állatvédő itt mindenki, akkor legalább vegetáriánusok vagytok? vagy arra már nem gondoltok mi, hogy szegény disznónak, csirkének, stb. mennyit kellett szenvednie hogy ti megehessétek?
Azért nem ugyan az poénból lődözni egy macskára,meg levágni egy malacot akit alapból azért tart általában az ember,hogy később megegye!senzu írta:ha ennyire nagy állatvédő itt mindenki, akkor legalább vegetáriánusok vagytok? vagy arra már nem gondoltok mi, hogy szegény disznónak, csirkének, stb. mennyit kellett szenvednie hogy ti megehessétek?
kaktusz? esernyő?:D:DPerrero!
Pedig csak hidd el, mert így van. Életemben nem volt a kezemben semmilyen fegyver, még katona sem voltam.
konyhakés
Az EU-ban is kemények a szabályok, de azt hiszem, az USA-ban még keményebben büntetik az állatkínzást. Bár, itthon is letöltendő börtönbüntetést is ki lehet szabni.Tim írta:Állatkínzás témával kapcsolatban annyit szeretnék megjegyezni hihetetlen hogy a filmforgatáson nem volt senki aki azt mondta volna hogy ezt nem lenne szabad..Meg sem fordult a fejükben hogy ez tulajdonképpen bűncselekmény?!
Az Animal Planeten megy esténként egy sorozat ami állatmentőkről szól akik majdnem olyan jogkörrel rendelkeznek mint a rendőrök. Kőkeményen felelősségre vonják az elkövetőket,többezer dolláros bírságtól a letöltendő börtön büntetésig bezárólag bármi lehet a "nyeremény"..Elméletileg a jogi háttér nálunk is megvan![]()
U.I:ökoterror rulez!
Jó oké, ezt aláírom, de az első fele abszolút kivitelezhetlen egy olyan számára, aki csak hobbiból tart légpuskát. Persze azzal lehet kísérletezni, hogy minnél nagyobb Joul legyen az ereje a puskának, de ez már veszélyes, mert 75 joulig mínősül légfegyvernek, utánna már nem, és akkor komoly éveket varrhatnak az ember nyakára, ha megtalálják.Szandi írta:Kb ez a legegyszerűbb része.Los Banditos írta:Mondjuk az tényleg elég hihetetlen, és kivitelezhetetlen is, hogy bármiféle félfecskendőt kilehessen lőni egy légpuskából. Mellesleg honnan szereznél olyan anyagot, ami leteríti a macskát?![]()
Elég sok lehetőség van, nem szükséges hozzá atomfegyver.