Egy: Nem emlékszem arra, hogy Dopira (akivel már beszéltem korábban "személyesen" is), Lama bácsira, Zsoltira (kapusunkra) valaha is mondtam volna ilyeneket... Valamiért nem mondtam...
Kettő: Nem azt mondtam szeretek, hanem azt NEM TUDOK sorfalban állni, mert mindig kifordulok (azért az megjegyezném, hogy ott nem csak én fordultam ki, hanem a kedves párom is, akire már nem emlékszem ki volt:)...
Három: Hiányoltad a kész érveket??? Tessék, akkor megírom Neked őszintén, s egyenesen... Hogy miért álltam hátul az utolsó emberen, aki a legkevesebbet futja az ellenfélnél általában??? Rettenetesen egyszerű...!!!
Mint hogy ebben a csapatban van egy-két ember, aki rendelkezik nagypályás komolyabb focimúlttal, az tudja, hogy a követőemberfogás mit jelent... Annál a poziciónál nem az a cél, hogy "agyatlanul" futkossak mindenfelé, hanem az, hogy lefedezzem az adott embert, megelőzzem, s abból segítsem megindítani a támadást, s adott eseten, nagyon ritkán felérni, s befejezni a támadást...
No, ezért látod te azt, hogy én nem futok annyit, mint amennyit az elöttem levő ember tesz... Remélem, kielégítő volt az okfejtés

:)
Négy: azon meg csak mosolyogtam, hogy nem jött össze nekem a félpáyás gurítás, hiszen korábban sokkal nehezebb szituációból becsúszva több mint a félpáyától távolabbról sikerült ugyanezt megtennem...
Ilyenért senki nem szólt volna...
Mint ahogyan utána sem tudtam ezt megtenni, mikor "gyakorolgattam"..

Sorry, hogy nem kritizáltál a hibáim után, nyilvánvalóan nekem nem sikerült olyanokat összehoznom, amiből gólt, gólokat kapunk folyamatosan... Ha ez minden alkalmas lenne nálam, tuti megérteneém, hogy miért hibázok annyit, s nyilvánvalüan jöhetne a szidalmazás áradata is felém... Teljesen jogos lenne mindenkitől és mindenhonnan...
Öt: a beszéd az egyéniséghez tartozik... Ki így, ki úgy hozza elő... Tudod, van egy mondás: "Megszoksz vagy megszöksz"... Mindenhol vannak "hasonlóak", mint én, s mindenhol vannak ugyanúgy szendék is... Ez a világ rendje...

Mit jelent az, hogy jól védekezik valaki??? A jól védekezés abban merül ki, hogy a megserzett labdát meg is játszuk....
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
továbbá mindig lehet rá számítani, nem úgy mint többekre...
A támadás illetve a befejezés valóban nem az erőssége, de ilyen alapon akkor ne jöjjön a Bede Viktor sem, mert ő se támad túl jól, meg ne jöjjön a Zsolti és a Superlama, mert nekik meg a védekezésük nem a legjobb....
@Tomi
Tomi valóban nem játszottál jól a legutóbbi tornán. Ennek ellenére nem bánom, hogy jössz a szurkolói selejtezőre - ahol nem várható túl erős mezőny -, mert bízom benne, hogy fogsz ennél jobban játszani. A bajnokságban való részvételedet valóban nem támogatom, mert az tényleg túl erős lenne neked.
"Lehet, hogy "érdekesen" szólok az emberek felé, amire sajnos sokszor én sem vagyok büszke, de talán észrevehető lehetett volna, ahogy "hangosabb" szóval össze lett rakva a csapat, úgy élből jöttek az eredmények is.... " - te tényleg azt hiszed, hogy attól ment jobban a játék, mert többeket elküldtél a fenébe?? - ez többnyire egyértelműen visszaveti a teljesítményt!!
Arról, hogy hány emberrel indulunk egy tornán, nem nyitok újra vitát, többször bebizonyosodott már, hogy kell a sok ember, mert bármikor bármi közbejöhet - most se volt túl fitt a társoság a nap végére, úgy tudom neked is fájt a lábad, a Dopi meg szédült a melegtől.
Az irányításról pedig annyit, hogy valóban nem vagyok egy túl erélyes ember, de a pályán belül és kívül is szinte folyamatosan próbálok magyarázni, hogy ki mit csináljon...