A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cs.Viktor
Jugador del Barça

2009.08.27. 22:25:19

Sajnos, nekem is kiesett, mert berendeltek a munkahelyemen:(:(

Barca találkozó
2009 augusztus 29. Orczy kert, fél2-fél5
HFCB A:

1.
2. Viktor
3. Bence
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Cs.Viktor, a "tanító és oktató"
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.27. 15:53:18

Idénynyitó labdarúgó kupa

Helyszín: TIPPMIX FUTBALLARÉNA XI. KER. FEHÉRVÁRI ÚT 126-128.
(Fehérvári út - Galvani út sarok, villamossal az Andor utcai villamosmegálló).
Időpont: 2009-IX-12 (szombat) 12.30. Legkésőbb 12.15-re kérjük a csapatok érkezését!
Csapatok: 5+1 (egy csapatban maximum 10 játékos lehet)
Játékidő: 2 X 12 perc (a jelentkező csapatok számától függően változhat)
Pálya: Műfüves, vonalas, kézilabdakapus
Nevezési díj: 15.000 Ft / csapat. (bírói díjat már tartalmazza)
Az első három helyezett díjazott.
8 csapat ill. több esetén: Kupa, érmek, pezsgő ill. a győztes csapat számára egy focilabda.
8 csapatnál kevesebb létszám esetén: Az érmek helyett oklevél van. Ezen túl megegyezik a díjazás.
Jelentkezni lehet:
- E-mailen: hbfoci@freemail.hu
- Telefonon: Bede Viktor: 06-30-317-32-22, Szabó Bence: 06-20-998-31-78
- A helyszínen (Fehérvári út 126-128)

A jelentkezéshez kell:
- Csapatnév
- Csapattagok nevei, születési dátuma
- Csapatkapitány elérhetősége
- 8.000 Ft előleg (2009. szeptember 7-ig)
- 7.000 Ft hátralék (2009. szeptember 12-én a helyszínen)
Természetesen 2009. szeptember 7-ig egy összegben is be lehet fizetni a nevezési díjat.

Csak azok a csapatok vehetnek részt a tornán, amelyek a jelentkezés feltételeit teljesítik, továbbá a versenyszabályzatot elfogadják és betartják. A szabályzat a honlapon elolvasható!
Minden jelentkezőnek kötelessége a sportszerű magatartás!

Mindenkinek kellemes sportolást kíván a HBF csapat!

A változtatás jogát fenntartjuk!

HONLAPUNK: WWW.HBFOCI.EXTRA.HU
Bercy
Entrenador del Barça

2009.08.25. 23:42:42

Cs.Viktor írta:Bercy felé:
Szia!
Az első, s idáig egyetlen találkozásomkor is felfedeztem benned, hogy "rettenetesen magas pedagógia intelligenciával" rendelkezel, s ezt a mostani írásodban szintén bebizonyítottad... Igaz, s jó meglátással vagy a helyzetre, ezért is mondtam akkor, hogy jó volt Veled, illetve melletted játszani azon a tornán, még ha kiestünk, akkor is :):)...
Szia Viktor!

köszönöm a megtisztelő szavakat, de nem ismersz eléggé... "rettenetesen magas pedagógia intelligenciával" rendelkezés betudható annak, hogy apa lettem és a türelem, mint olyat (ezek szerint) elsajátítottam, de mint csk sosem szerettem ha a "játékosok" közt volt egymással szembeni beszólás...
Cs.Viktor
Jugador del Barça

2009.08.24. 19:05:45

Barca találkozó
HFCB A:

1.
2. Viktor
3. Bence
4.
5.
6. Cs.Viktor
7.
8.
9.
10.
zsolt007
Jugador del Barça

2009.08.24. 13:35:26

Scorpion írta:Selejtező

1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
5. Marci (kérésére Wink )
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
11. Bercy...hogy emeljem az átlagéletkort (Melkor Cool )
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.24. 13:08:39

Barca találkozó
HFCB A:

1.
2. Viktor
3. Bence
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.23. 19:31:46

Jövő szombaton lesz. Augusztus 29-én.
Orczy kertben.
haze71
Entrenador del Barça

2009.08.23. 19:09:54

Melkor írta:Van egy kis fejlemény a bajnokság kapcsán.
Sajnos a B pálya betelt csütörtökön.
Az A pályán van még hely azt hiszem kedden, illetve a C pályán (palánkos) csütörtökön.
Nekem az is jó, vélemény?
Nekem a kedd nem jó, máshol játszom aznap.
Más: Aláfordult a bokám szombaton, remélem a selejtezőre helyre jön. 100%-ban ne számítsatok rám :cry:
Cs.Viktor
Jugador del Barça

2009.08.23. 18:56:28

Barca találkozó
Orczy kert, fél2-fél5
HFCB A:

1.
2. Viktor
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kezdjünk gyűlni erre is!

De mégis hanyadikán?
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.23. 17:13:28

Barca találkozó
Orczy kert, fél2-fél5
HFCB A:

1.
2. Viktor
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kezdjünk gyűlni erre is!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.08.23. 15:32:09

abban egyetértek viktorral, hogy sok a csere. 5 csere,ááá akkor mindenki 5 perceket játszik(vagy annyit sem és sértődés van,jogosan) , bemelegszik, már jöhet is le :lol: max 3 csere sztem! de
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Cs.Viktor
Jugador del Barça

2009.08.23. 14:48:10

Bercy felé:

Szia!

Az első, s idáig egyetlen találkozásomkor is felfedeztem benned, hogy "rettenetesen magas pedagógia intelligenciával" rendelkezel, s ezt a mostani írásodban szintén bebizonyítottad... Igaz, s jó meglátással vagy a helyzetre, ezért is mondtam akkor, hogy jó volt Veled, illetve melletted játszani azon a tornán, még ha kiestünk, akkor is :):)...

Ui.: Megpróbálom a kritikát, s a tanácsadást külön hangnemre, illetve időpontra tenni :):)

Ui2.: Viszont a "160-as" létszámot akkor sem tartom teljesen reálisnak, mert aki fitt és stabil a pályán annak annyit kéne játszani amennyit bír, akik viszont kevésbé bírják, azoknak kellene az 5perces csere...

Ui3.: belülről nem fogják érezni a cserét az emberek, s ha nem szól nekik senki, akkor az inkább le sem fog menni a pályáról, inkább áldogál, s szenved...:):)
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.23. 13:22:04

Selejtező

1.
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.23. 13:11:28

Elmúlt pár napban nem voltam fórumon. Szép kis csete-paté alakult itt ki. Azt hiszem én is elmondom a magánvéleményem. Volt már nekem olyan csapatom, ahol csak a b@szogatás ment. El is mentem onnan. Egyet értek, hogy ez javarészt önbizalom romboló. Nem azt mondom, hogy nem lehet mondani semmit a pályán, de megfelelő pillanatban kell és egyénre válogatja, hogy kinél hogyan lehet célt érni.
Én javarészt csendben teszem a dolgom a pályán. Néha szidok, de dicsérek is. Ugyanis ez kétirányú dolog.

Tavasszal több okból tettem át a székhelyem a B csapatba. Többek között ez a hangulat is benne volt. Egy dolgot mindenképp meg kéne tanulni az A csapatnak. Egymásért küzdeni. A B csapatban mindenki saját tudásához mérten igyekszik a maximumot letenni az asztalra. Nincs anyázás, nincs rossz hangulat. Elképesztően sokat számít.

Cs. Viktor ez a megszoksz vagy megszöksz kétélű fegyver. Ugyanis a többiek is mondhatják irányodban ezt. Ráadásul néhányan nagyon régóta állnak a csapat szolgálatában. Ez persze nem véd meg senkit, de nélküled is értünk már el számos szép eredményt a múltban.

Az viszont tény, hogyha vkinek nem megy a játék, vagy fáradt, akkor belülről kell érezni, hogy itt a csere ideje. Melkor sem tud mindig mindenkire és mindenhova figyelni.

Én ott voltam a pályaavató tornán. Megmondom őszintén, hogy a notorius dumálókat úgy leültettem volna a padra, hogy csak na. Nem érdekel, hogy ki az. Aki a pályán nem a játékkal foglalkozik annak pályán (rosszabb esetben csapaton) kívül van a helye. Aztán ott mondhatja a magáét. Ha úgy érzi igaza van, akkor pályán kívül normális hangnemben csk-val kell megbeszélni a dolgot. S lehetőség szerint orvosolni azt.
Bercy
Entrenador del Barça

2009.08.23. 12:31:26

Sziasztok,

olvasom, hogy mi megy itt és nem hiszem el...
Viktor: a megjegyzéseket és kritikákat a két meccs közti időre kéne tartalékolni és nem meccs közben (ezt a múltkori torna után is említettem).

Melkor: Neked viszont a feltételeket kéne megteremteni, hogy két meccs közt elemezni illetve meg lehessen beszélni az ilyen problémákat és akkor mindenki a játékkal és az eredménnyel lesz elfoglalva.
Cs.Viktor
Jugador del Barça

2009.08.22. 18:41:38

Egy: Nem emlékszem arra, hogy Dopira (akivel már beszéltem korábban "személyesen" is), Lama bácsira, Zsoltira (kapusunkra) valaha is mondtam volna ilyeneket... Valamiért nem mondtam... :)

Kettő: Nem azt mondtam szeretek, hanem azt NEM TUDOK sorfalban állni, mert mindig kifordulok (azért az megjegyezném, hogy ott nem csak én fordultam ki, hanem a kedves párom is, akire már nem emlékszem ki volt:)...

Három: Hiányoltad a kész érveket??? Tessék, akkor megírom Neked őszintén, s egyenesen... Hogy miért álltam hátul az utolsó emberen, aki a legkevesebbet futja az ellenfélnél általában??? Rettenetesen egyszerű...!!!
Mint hogy ebben a csapatban van egy-két ember, aki rendelkezik nagypályás komolyabb focimúlttal, az tudja, hogy a követőemberfogás mit jelent... Annál a poziciónál nem az a cél, hogy "agyatlanul" futkossak mindenfelé, hanem az, hogy lefedezzem az adott embert, megelőzzem, s abból segítsem megindítani a támadást, s adott eseten, nagyon ritkán felérni, s befejezni a támadást...
No, ezért látod te azt, hogy én nem futok annyit, mint amennyit az elöttem levő ember tesz... Remélem, kielégítő volt az okfejtés :):)

Négy: azon meg csak mosolyogtam, hogy nem jött össze nekem a félpáyás gurítás, hiszen korábban sokkal nehezebb szituációból becsúszva több mint a félpáyától távolabbról sikerült ugyanezt megtennem...
Ilyenért senki nem szólt volna...
Mint ahogyan utána sem tudtam ezt megtenni, mikor "gyakorolgattam"..:):)

Sorry, hogy nem kritizáltál a hibáim után, nyilvánvalóan nekem nem sikerült olyanokat összehoznom, amiből gólt, gólokat kapunk folyamatosan... Ha ez minden alkalmas lenne nálam, tuti megérteneém, hogy miért hibázok annyit, s nyilvánvalüan jöhetne a szidalmazás áradata is felém... Teljesen jogos lenne mindenkitől és mindenhonnan...

Öt: a beszéd az egyéniséghez tartozik... Ki így, ki úgy hozza elő... Tudod, van egy mondás: "Megszoksz vagy megszöksz"... Mindenhol vannak "hasonlóak", mint én, s mindenhol vannak ugyanúgy szendék is... Ez a világ rendje...:):)

Mit jelent az, hogy jól védekezik valaki??? A jól védekezés abban merül ki, hogy a megserzett labdát meg is játszuk....
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

továbbá mindig lehet rá számítani, nem úgy mint többekre...
A támadás illetve a befejezés valóban nem az erőssége, de ilyen alapon akkor ne jöjjön a Bede Viktor sem, mert ő se támad túl jól, meg ne jöjjön a Zsolti és a Superlama, mert nekik meg a védekezésük nem a legjobb....

@Tomi
Tomi valóban nem játszottál jól a legutóbbi tornán. Ennek ellenére nem bánom, hogy jössz a szurkolói selejtezőre - ahol nem várható túl erős mezőny -, mert bízom benne, hogy fogsz ennél jobban játszani. A bajnokságban való részvételedet valóban nem támogatom, mert az tényleg túl erős lenne neked.

"Lehet, hogy "érdekesen" szólok az emberek felé, amire sajnos sokszor én sem vagyok büszke, de talán észrevehető lehetett volna, ahogy "hangosabb" szóval össze lett rakva a csapat, úgy élből jöttek az eredmények is.... " - te tényleg azt hiszed, hogy attól ment jobban a játék, mert többeket elküldtél a fenébe?? - ez többnyire egyértelműen visszaveti a teljesítményt!!

Arról, hogy hány emberrel indulunk egy tornán, nem nyitok újra vitát, többször bebizonyosodott már, hogy kell a sok ember, mert bármikor bármi közbejöhet - most se volt túl fitt a társoság a nap végére, úgy tudom neked is fájt a lábad, a Dopi meg szédült a melegtől.

Az irányításról pedig annyit, hogy valóban nem vagyok egy túl erélyes ember, de a pályán belül és kívül is szinte folyamatosan próbálok magyarázni, hogy ki mit csináljon...
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.08.22. 15:03:12

"nekem, mint a védelem egyik utolsó, hátsó emberének, nem nekem kellene futnom a legtöbbet, illetve nem nekem rúgni azokat a "kiegészítő" gólokat, annak elenére persze, hogy elég sokszor fel tudok érni a kapuhoz..."

de kell :lol: sokat futni,védekezni, gólt lőni..ez kispálya, mindenkinek mindent kell csinálni, de ezt te is tudod... :P az már más dolog, hogy nem vagyunk olyan szintű csapat hogy ezt mind meg is tudjuk csinálni.

Sztem sem azért nyertünk mert ment a szöveg, hanem mert egyszerűen elfáradtak az ellenfelek, illetve szimplán jobbak voltunk csapatban meg egyénileg is,gyenge mezőny volt, leszámítva a bravo kittyt, ahol esélyünk sem volt.

Sokszor igazad van a szövegben, van amikor én is szólnék, mindenki így van ezzel , de nem érdemes (olyan stílusban végképp nem) mert ennyit tud xy, és ez amatőr foci, edzés nélkül, tehát úgysem fog változni, nem lesz jobb... csak rosszabb, mert az önbizalmát elveszed, és már azt sem meri majd megcsinálni amit tud :lol:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
nagyi
Jugador del Barça

2009.08.22. 11:46:40

jolvan..csak mert egyszer voltam már szombaton, aztán gondoltam abból sikerült levonni a konzekvenciát..de akkor megnyugodtam. persze ha baj hogy felírtam magam szóljatok!!!
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Cs.Viktor
Jugador del Barça

2009.08.22. 11:42:04

Szia!

Nem rád gondoltam, hiszen te nem voltál ott a csapatban...
nagyi
Jugador del Barça

2009.08.22. 11:16:57

Cs.Viktor írta:Kettő: arra a Tomi gyerekre például Te magad mondtad, hogy nem kellene eröltetni, még is hagyod, hogy felírja magát...
hülye vagyok, de most én Tomi vagy a másik Tomi aki velem volt(bár ő nem irta fel magát :D) vagy esetleg egy másik Tomi a fent említett személy? :?
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
dopi
Jugador d'estrella

2009.08.22. 10:06:58

Melkor írta:...a Dopi meg szédült a melegtől...
Nem is a melegtől szédültem, csak belement valami a szemembe. :lol: Tanuljátok meg gyerekek, hogy a foci előtt mindig egyetek. :)
dopi
Jugador d'estrella

2009.08.22. 10:03:07

Bercy írta:
dopi írta:Én meg csak a Bercy bácsi miatt megyek, mert régen láttam már a vén trottyost. :lol:
Kapd be a répámat... 1. van telefon, 2. Msn, 3. Csepelen focizol minden héten...bazz küldjek meghívót??? 8) :lol:

Küldjél. Erre várok már évek óta. Csepelen meg nem is focizom nemhogy minden héten, de egyáltalán nem. :lol:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.21. 23:39:00

1.
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6.
7.
8.Dopi
9.
10. Superlama

Ui.: Azt éreztem, hogy elég pocsékul játszottam, ezért nem bánt annyira az, hogy nem tartotok itt elég ügyesnek akár egy tornára, vagy bajnokságra, azon kívül még midnig fiatal vagyok, tapasztalat nélkül, úgyhogy lehet kicsit később megpróbálkozok majd megint, addig is majd néha megyek szombatonként (ahogy a suli, a pénz, meg atöbbi dolog engedi majd) azt megpróbálom magam valahogy visszarázni egy kis formába, aztán feljavulni. Addig is: sok sikert a bajnoksághoz, a tornán meg majd meglátom, hogy megéri-e elmennem, igazából Pep mestert idézném, hogy nem kell kispad melegítő, márpedig a csapatnak semmiképp sem szeretnék azzal keresztbe tenni, hogy én játszok. Most ez van, elfogadom, csak annyit kérek, hogy normális stílusban mondjátok meg nekem, ha nem. (most nem tudom, hogy mikor gondoltad úgy, hogy "nem kéne engem erőltetni", de legalább eljutott hozzám valahogy.) :)
Marci
Capitá del Barça

2009.08.21. 23:08:04

Viktor,
Elegem van, nincs kedvem tovább lenyelni hogy szánalmasozol, engem és kb Zsolti kivételével a többieket is a csapatban.
Párszor már kifejtettem a véleményemet neked személyesen a beszólogatásoddal kapcsolatban.
Nem túl szalonképesen, de ezt a torna döntő meccsén is megtettem, miután egy olyan dolog miatt szóltál be a pálya széléről, ami egyáltalán nem úgy volt, mint ahogy te azt elképzelted. Annál az esetnél komoly kétségek merültek fel bennem a hihetetlen szakértelmeddel kapcsolatban is. Meg nekem ne szólogass már be olyanok után, hogy "nem szeretek sorfalban állni". mint egy kislány. Az is roppant szimpatikus továbbá, ahogy mindig a legkevesebbet futó ellenfélre helyezkedsz, aztán a többiket cseszegeted hogy érjenek már vissza. Meg amikor félpályáról mellérúgod az üres kapura. Na mit kaptam volna én ha ezt megcsinálom? Elküldesz a p-be legalább. És ezt hallgathatnám hetekig. Én lennék a legszánalmasabb ember a földön. Meg kétszínű [auto_cenzúra] utalásokat tennél itt a fórumon, ahogy szoktad. Ennyit az egyenességről is.
Egyszer se kritizáltalak a hibáid után, és én legalább elismerem ha hibázok. Vannak néha szarabb meccseim is, ez a torna viszont most érzésem szerint összességében nem sikerült rosszul számomra.

"Ok... a beszéd lehet, néha durva, sőt általában az is tőlem...ezt be is ismerem... "
Az hogy beismered, annak örülünk, csak abba is kéne hagyni.

Nem érzem úgy, hogy annyira béna lennék, hogy rászolgáltam volna arra a vádra, hogy csak a bátyám miatt játszok a csapatban.
Ezeket alapvetően csak a miheztartás végett írtam, mivel tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy veled teljesen esélytelen és felesleges vitázni. Most se fogsz észérveket mondani, mert te ilyen vagy. De hát már megszoktuk. Legyél büszke a futballtudásodra.

Továbbra is tervezek járni, sőt, még hajlandó vagyok együtt is játszani veled mindezek ellenére, amennyiben abbahagyod a szövegelést a jövőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci 2009.08.21. 23:41:06-kor.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt