Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanígy jött ki azt hiszem a szuperkupa meccsen, akkor is CR lőtte a gólt. (vagy bajnokin,mind1)csababarca írta:A második gól (is) részben az övé. kimozdult,félúton volt. ha kijön,akkor jöjjön ki ütközésig,vagy maradjon a kapuban.
Félmegoldást választott.
De nem hibáztatom,a csapat kollektívan volt gyenge.
Igen! volt kapus lévén én is így látom, mindkét gól az övé!csababarca írta:A második gól (is) részben az övé. kimozdult,félúton volt. ha kijön,akkor jöjjön ki ütközésig,vagy maradjon a kapuban.
Félmegoldást választott.
De nem hibáztatom,a csapat kollektívan volt gyenge.
Ha meg nem bravúrozik az 5. percben, akkor már ott 0-1.Rajmó írta: Szerintem ha Valdes nem fut alá a szögletnél, akkor nem kellett volna semmit sem kapásból kivágnia Puyolnak.
na az meg a másikPavel írta:Az első gól sima les volt.
A második Adriano-é.
Ügyes vagynoname írta:Gratulálok. Mind2 gól az övé!
Hogy a fenébe tud ez a szerencsétlen ilyen hülyén kijönni a kapuból!
Attól még lehet új.visca el barca írta:legjobb tudomásom szerint már kb 1 éve penaltyban véd...ab1daL írta:Holnap debütál az új kesztyűje, reméljük sikeres lesz ezekben is!![]()
legjobb tudomásom szerint már kb 1 éve penaltyban véd...ab1daL írta:Holnap debütál az új kesztyűje, reméljük sikeres lesz ezekben is!![]()
Reméljük, tizenegyesnél a 'Penalty' felirat mágnesként fogja vonzani a labdát.ab1daL írta:Holnap debütál az új kesztyűje, reméljük sikeres lesz ezekben is!![]()
Nem a tavalyi szezon első felében, a Racin Santander ellen? Akkor győztünk 0-3-ra, ha jól tudom.shutterisland írta:mikor fogott utoljára tizit ?