Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ki sem egészíteném. Teljesen igaz.gekkodan írta:Kisértetiesen hasonlít az elmúlt szezonra a helyzet, csak fordítottan. Tavaly középszerű, de EREDMÉNYES játékkal vezettük a bajnokságot, majdnem végig. A Madrid most ezt teszi. Nem voltak annyival jobbak, mint mi, mégis az eredmények joggal csitították el a kritikákat. Mögöttük loholunk és talán a visszatérő játékosok, talán a sérülésekből gyógyult játékosokkal egy új lendület kezdődhet. A Madrid talán nagyon picit elhitte, hogy könnyen nyerhet, mi meg ebben támogattuk őket, elvitték a 3 pontot tőlünk is és hetekig csak fogadtkoztunk, hullajtottuk a pontokat, a Madrid meg csendben és KÖZÉPSZERŰ focival hozta a kötelező győzelmeket, amiket mi meg nem feltétlenül tudtunk teljesíteni. Most azonban a nyakukon vagyunk, lélektanilag talán jobb a helyzetünk, egy biztonságos helyzetből kerültek be a labilis és szorító kényszerbe, mi pedig az utóbbi 3 meccs alapján és a 2 pontra csökkenő hátrányból merítve elhihetjük, hogy van keresnivalónk. Ez iszonyatosan sokat dobhat a csapaton.
hat en bizom a real tovabbjutasaban a roma ellen... es remelem h mire eszbekapnak h mar csak heti 1 meccsuk van... mar csak a hatunkat fogjak latni...Amíg mi majd heti 2 mérkőzést játszunk addig a madridnak csak heti 1re kell koncentrálnia.
na ezt nevezik OWNED -nekmindorokke_barca írta: golt rugott a madrid... elmentek orulni.... de kozben kiderul h les volt... ezek orultek tovabb.. kozben a getafe mar a madrid terfelen volt es 5 tamado vitt 2 madridi vedore a labdat kipasszoltak oket igy 1-0 helyett 0-1 lett az allas:)
golt rugott a madrid... elmentek orulni.... de kozben kiderul h les volt... ezek orultek tovabb.. kozben a getafe mar a madrid terfelen volt es 5 tamado vitt 2 madridi vedore a labdat kipasszoltak oket igy 1-0 helyett 0-1 lett az allas:)Miért milyen gól volt nem láttam?
Miért milyen gól volt nem láttam? amúgy alap.....meg lesz a bajnoki cím....mindorokke_barca írta:emberek lattatok h rugott golt a getafe? =)) na ilyet se lattam meg=))