Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ember neked is nagy gondjaid vannak,amúgy meg azért márt pár nagyokos nem tud szabályt értelmezni (nem Ő),még nem égett le,azt te szoktál,minden nap.aronba írta:A lényeg az egészben és a tegnapi meccsben, hogy Puhl Sanyi leégett a véleményével. Kiderült hogy nem tévedhetelen, eddig mindent mindenki elhitt neki mert ő mondta innetől kezdve kritikusabbak leszünk
Nem volt annyira jó. Rengeteg labdát adott el, 2-3 átvételen kívül nem sokat csinált, persze a gólpassz az övé. De a stat is sokat elárul, 30%-osan passzolt és ez 4 passzra volt elég. 12 labdából 8-at eladott. Jó ez így, Cesc kell oda.DaNNy írta:Torres megsérült vagy minek hozta le őt aragones? Nagyon akart lőni egy gólt,meg is érdemelte volna.
Pedig már jóval az ilyen műsorok előtt komment voltMichaaBee írta:
OFF: bírom Gundelt, nem tudtam, h már kommentátor is, eddig csak az alkuban láttam meg az örökösben, meg tegnapelőtt német-lengyelen.
mégegyszer bocs az offért!
Remélem azért az EB-n találsz egy olyan nem Barca játékost, aki szerinted elfogadhatót nyújt majd.lionelmessi19 írta:Én Villától spec nem vagyok elájulva, bár ottvan amikor otkell lennie.
Én pedig pont fordítva vagyok ezzel.lionelmessi19 írta:Én Villától spec nem vagyok elájulva, bár ottvan amikor otkell lennie. Torres gyönyörűen kezeli a labdákat.
egyszer pedig olyat olvastam, h 17 euróért vagy fontért lehetett volna vinni! mondjuk már Huntelaarról is olvastam ezt! dehát Eto'o ér negyvenet, Benzema meg sztem nem ér 40-et, kb 30-at max.gekkodan írta:Gundelnek meg abban igaza van, hogy Villa ára mászik felfelé.