Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert hülyeség ilyet mondani!!!! DE az elsö 2 forduloban jo formában voltunk.noname írta:Rendben, akkor az előbb miért kezdted el kimagyarázni a dolgot?Franco írta:Az elöbb irtam hogy nagy hülyeség ilyet mondani.MIÉrt kell mindenbe belekötnöd??noname írta:Szted nem hülyeség 2 forduló után arró beszélni h ki milyen formában van???Majd akkor elmondhatja h jó formában vagytok ha 6-7 fordulón keresztül így megy nektek a játék.Most ez hatalmas hüleség volt!
![]()
![]()
![]()
Rendben, akkor az előbb miért kezdted el kimagyarázni a dolgot?Franco írta:Az elöbb irtam hogy nagy hülyeség ilyet mondani.MIÉrt kell mindenbe belekötnöd??noname írta:Szted nem hülyeség 2 forduló után arró beszélni h ki milyen formában van???Majd akkor elmondhatja h jó formában vagytok ha 6-7 fordulón keresztül így megy nektek a játék.Most ez hatalmas hüleség volt!
![]()
![]()
![]()
Az elöbb irtam hogy nagy hülyeség ilyet mondani.MIÉrt kell mindenbe belekötnöd??noname írta:Szted nem hülyeség 2 forduló után arró beszélni h ki milyen formában van???Majd akkor elmondhatja h jó formában vagytok ha 6-7 fordulón keresztül így megy nektek a játék.Most ez hatalmas hüleség volt!
A 2 fordulo alapján a 3.ban ugyanugy jöhet hullámvöly mint a 20.ban a 2 meccs alapján ez szürhetö le.Ez nagy hülyeség ilyenkor ilyet mondani még ha így is van,de hát ramon szereti ezeket.noname írta:És ezt lehetett következteti kemény 2 meccs után h pillanatnyilag senki sincs jobb formában mint ti.Franco írta:kihagytatad hogy pillanatnyilag!! Ebböl szerintem annyi igaz hogy forma szempontjábol a Madrid meg a Roma a legjobb pillanatnyilag.
És ezt lehetett következteti kemény 2 meccs után h pillanatnyilag senki sincs jobb formában mint ti.Franco írta:kihagytatad hogy pillanatnyilag!! Ebböl szerintem annyi igaz hogy forma szempontjábol a Madrid meg a Roma a legjobb pillanatnyilag.
kihagytatad hogy pillanatnyilag!! Ebböl szerintem annyi igaz hogy forma szempontjábol a Madrid meg a Roma a legjobb pillanatnyilag.
Ez az eszmefuttatás.Drigo írta:Most nézem, hogy hihetetlen baromságokat tudtok írni (jó én is). A 2 (gyk: kettő) magában elég nem kell úgy írni, hogy 2ö, mert nem Eto'o. Bár ha jobban belegondolok elsőben már az is szép, ha valaki tud írni, szal ez nem is akkora hiba
A milan is késön kezd el generáciot váltani mint, mi anno ök is az idösebb világsztárokat gyüjtik.MAjd rájönnek hogy hibáztak.noname írta:Ezt én is nagyon remélem.a Milan meg sehol nem lesz 3 év múlva.
JAj de nagy hiba .Ne haragudjatok.Drigo írta:Kezdem azt hinni, hogy a neved nem csak kitalálció. Mert bármennyire is szeretnéd a Barça nem a Real fiókcsapata, és nem is leányvállalata. És úgy hívják FC Barcelona, nem pedig CF, bár az, hogy nem írtad elé a Real jelzőt enyhítő körülmény.Franco írta:A BARCELONA CF BEN LETT MIND A 2ö világsztár!!!!!
Tudod van az a vicc, hogy nem mindegy, hogy az okos hüléskedik vagy a hüle okoskodik, itt most a második eset áll fenn...
Szerintem ne kezdjünk bele egy újabb vitába...noname írta:Én egyáltalán nem voltam elájulva Henrytól, de látva a játékát már örülök h jött.Az pedig h jobb a keretünk az nem csak az én véleményem.Azzal szinte mindeni egyetért h pillanatnyilag a Barcának, az Internek van a legjobb kerete.Utána MU,Cselzi,Milan,esetleg utána jösztök ti
![]()
Kezdem azt hinni, hogy a neved nem csak kitalálció. Mert bármennyire is szeretnéd a Barça nem a Real fiókcsapata, és nem is leányvállalata. És úgy hívják FC Barcelona, nem pedig CF, bár az, hogy nem írtad elé a Real jelzőt enyhítő körülmény.Franco írta:A BARCELONA CF BEN LETT MIND A 2ö világsztár!!!!!
És még mielőtt vkinek nagyon felmegy a vérnyomása: a keret fejlődik, erősödhet (főleg mivel fiatalok), és attól, hogy nem tűnik erősnek, még lehet erős, mint csapat, ami talán a legfontosabb. (lásd: Sevilla)noname írta:Azzal szinte mindeni egyetért h pillanatnyilag a Barcának, az Internek van a legjobb kerete.Utána MU,Cselzi,Milan,esetleg utána jösztök ti![]()
NYugodtan leirhatod még 100 szor mert a nevek nem számitanak.(Sajnos ezt mi már tudjuk)noname írta:Én egyáltalán nem voltam elájulva Henrytól, de látva a játékát már örülök h jött.Az pedig h jobb a keretünk az nem csak az én véleményem.Azzal szinte mindeni egyetért h pillanatnyilag a Barcának, az Internek van a legjobb kerete.Utána MU,Cselzi,Milan,esetleg utána jösztök ti
![]()
Ezzel mindössze annyit akartam mondani, hogy a Real "B" szerintem legalább annyira jobb mint a Barca "B", mint amennyivel a Barca "A" jobb a Real "A"-nál...Ramos felőlem leírhatod a Zs-t is (a madridistára) mert engem nemhogy a B az a sem túlzottan érdekel. Úgyhogy a mágnestáblával és a képernyőre firkált nyilakkal ne fáradj...
Egyetértek a 2 pad sokat fog számitani de nem lehet még tudni melyik az erösebb.barca99 írta:Egyszer tiétek a legjobb kispad, egyszer közel azonos... hmmm...![]()
Aszondom legyen egy sz.ar Krkics-ünk, mint egy tinisztár Higuainunk, stb...
Na érted mire gondolok.Én nem megyek bele, kinek milye erősebb, ugyanis elfogultság nélkül nem tudok írni. Az viszont tény, hogy ha erősebb is a padotok nem annyival, hogy ez döntő legyen. Nálunk sem 11 Oleguer ül a padon (aki ráadásul nem is játszott annyira rosszul mostanában).
Ki mondta azt hogy nálunk játszanak a világ legjobb játékosai ?.Majd elválik hogy mennyire tudnak bizonyitani.Etoorol amikor ihozzátok igazolt annyit tudtatok hogy egy jo játékos de akkor ronaldo már világsztár volt uyanez a helyzet zidane és ronaldihno esetében.A BARCELONA CF BEN LETT MIND A 2ö világsztár!!!!!noname írta:Még véletlenül se én vagyok az akinek el kéne húzni!Franco írta:NA jo huzzál és törld le a szemedet mert ellepte a gránát vörös köd az lehet hogy a ti játékosaitok nevesebbek de mégegyszer elmagyarázom annak idején amikor ronaldihno meg etoo a barcelonahoz került nekik sem volt nevük még zidane rondaldo stb hez képest most mégis a világ 2 legjobb játékosaEtoo már bizonyított mire idejött, Ropni se lett egyből a világ legjobbja.Ti pedig azt hiszitek h mert vettetek egy Pepét megy egy Drenthét, azért mert nálatok játszanak már egyből a világ legjobb játékosai.Ha ez nem elfogultság, akkor mi az????
Ha valami nem tetszik lehet visszamenni ez nem a madridista, nem látod előtte az "anti" jelzőt?Franco írta:NA jo huzzál és törld le a szemedet mert ellepte a gránát vörös köd
Mindössze 1-2 plusz kattintás.Enrique írta:Valamint nem Egyiptomban vagyunk, itt nem szereti senki a magas piramisokat - kérjük mellőzni a soxoros idézgetést
Miután megvettétek Henry-t, ti vagytok a legjobbak. Olyan jó kerete egy csapatnak sincs a világon mint nektek. Ha jó formában vagytok, senkinek sincs esélye ellenetek.Még véletlenül se én vagyok az akinek el kéne húzni! Etoo már bizonyított mire idejött, Ropni se lett egyből a világ legjobbja.Ti pedig azt hiszitek h mert vettetek egy Pepét megy egy Drenthét, azért mert nálatok játszanak már egyből a világ legjobb játékosai.Ha ez nem elfogultság, akkor mi az????