Barca vs. Real
Csak nálunk még megvan a motiváció... (legalábbis idáig azt lehet látni). 

noname írta:Ezen mi a nevetséges?Igaza van.A két keret közül a miénk a jobb, ezt mindenki így látja,ha mindkét csapat csúcsformában játszik, akkor mi vagyunk a jobbak.Nemértem ezen mit lehet vitatkozni.Ez így van, de persze sokat nem jelent. Ettől még nyugodtan lehettek ti is bajnoko, de miért nem lehet elismerni h a mi keretünk igenis jobbFranco írta:Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.![]()
![]()
Hagyjad már ezt a hülye elogult szövegedet.
![]()
Már leirtam hogy miért erösebb pillanatnyilag annak idején mi is erösebbek voltunk.
Best Club XX Century Real Madrid
- noname
- Llegenda del Barça
Ezen mi a nevetséges?Igaza van.A két keret közül a miénk a jobb, ezt mindenki így látja,ha mindkét csapat csúcsformában játszik, akkor mi vagyunk a jobbak.Nemértem ezen mit lehet vitatkozni.Ez így van, de persze sokat nem jelent. Ettől még nyugodtan lehettek ti is bajnoko, de miért nem lehet elismerni h a mi keretünk igenis jobbFranco írta:Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.![]()
![]()
Hagyjad már ezt a hülye elogult szövegedet.

A Fifa egy szégyen
ANNyi a különbség a két keret között hogy nálatok a sztárok már letettek valamit az asztalra.(etoo ronaldihno anry messi) Nálunk meg még csak tehetségesnek kikiáltott emberek vannak akik sikerre éhesek.(robben sneijder drenthe roinho) akik tartoznak még a bizonyitással.Annak idején senki nem gondolta volna hogy most etoo a világ egyik legjobb csatára lessz vagy ronaldiho ekkorát tudd nyujtani és le tudják gyözni a sztárokkal teletüzdelt realt (owen figo zidane ronaldo).DE mégis sikerült.(sajnos)

Kicsit sem vagy elfogult...Rivaldo11 írta:El Ramos: Ugyanannyi az esélyünk. Én csak azt mondom, hogy az "alapanyag" nem ugyanolyan minőségű. Ezzel vitatkozhatsz, csak nem érdemes. Márpedig ha mindkét keretből a legjobbat nyújtó csapat kovácsolódik-nyerünk.

Mindenesetre majd meglátjuk...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
El Ramos: Ugyanannyi az esélyünk. Én csak azt mondom, hogy az "alapanyag" nem ugyanolyan minőségű. Ezzel vitatkozhatsz, csak nem érdemes. Márpedig ha mindkét keretből a legjobbat nyújtó csapat kovácsolódik-nyerünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem értek egyet. Lehet minden másban rosszabb is, ha a legtöbb pontot szerzi 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is! Látom Te is látod a jövőt!Mr. Master írta:Szerintem meg az nyeri ma bajnokságot, aki a legtöbb pontot szerzi és minden másban is jobb

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem meg az nyeri a bajnokságot, aki a legtöbb pontot szerzi és minden másban is jobb 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
és ha nem lesz időben csapat egyikünkből sem, akkor majd tarol a Sevilla. Azért már nagyon beért ez a csapat. UEFA kupák, spanyol kupa, végig versenyben a bajnokságért, szóval nagyon kell rájuk figyelni. Ez most nem 2 csapatos bajnokság lesz, azt gyanítom.
Viszont a Barca-Real BL döntővel én is kiegyeznék...
Viszont a Barca-Real BL döntővel én is kiegyeznék...
Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.

Mint mondtam pár hete, a bajnokság a pályán dől el, nem papíron. Papíron valóban erősebb (

Elismerem, hogy az Athletic ellen az első félidőben iszonyat jól nyomtátok. A 2. félidőben mi történt?

A Madrid a legutóbbi 2 meccsén jól játszott, már-már szinte látványosan és eredményesen. Ha összeérik a mi csapatunk, akkor én is jogosan mondhatom, hogy majd ti nézhetitek a hátunkat.
Ha viszont egyszerre indul be a 2 csapat, akkor lesz jó a bajnokság, főleg a clasíco. A spanyol bajnokságnak kell, hogy legyen egy jó Barca és egy jó Madrid.
Egyébként birom benned Rivaldo11, hogy szinte már "elvakultan" (bocs...) emlegeted, hogy ha összeértek, meg jól nyomjátok akkor esélyünk sem lesz. Ez nem igaz, ugyanannyi esélyünk van mint nektek. Zozzy-nak igaza van, akiből előbb lesz csapat, az tarolni fog...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezekkel a játékosokkal a spanyolok bárki számára "melegek" lesznek

Egyébként a jósolgatáshoz még valóban kissé korai, én kizárólag a keretünk erősségére utaltam, amikor azt írtam, hogy tőlünk függ a bajnokság.

Egyébként a jósolgatáshoz még valóban kissé korai, én kizárólag a keretünk erősségére utaltam, amikor azt írtam, hogy tőlünk függ a bajnokság.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Argentínáé a homoszexuálisok vb-je
Buenos Aires, szeptember 10., 19.10 Az ország hivatalos szövetsége is a pályázat mellé állt.
forrás: nb1.hu
A spanyolok bombacsapattal fognak kiállni, hiszen soraikban tudhatják majd a fantasztikus Guti-Sergio Ramos kettöst.... (nekik külön zuhifülkét is biztosítanak)
Nem kérdés kik nyernek.....
Buenos Aires, szeptember 10., 19.10 Az ország hivatalos szövetsége is a pályázat mellé állt.
forrás: nb1.hu
A spanyolok bombacsapattal fognak kiállni, hiszen soraikban tudhatják majd a fantasztikus Guti-Sergio Ramos kettöst.... (nekik külön zuhifülkét is biztosítanak)
Nem kérdés kik nyernek.....

Szerintem a hollandokon sok fog múlni a realnak kivétel Robben(nem látom benne az átütő erőt)!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- Llegenda del Barça
Ezt se jelenteném ki...Ők is igencsak összevásároltak, szóval ha összeérnak, akkor...Nem a másiktól függ a két csapat szerintem, hanem saját magától. Aki előbb csapat lesz, az tarol...Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
Azért ezt te sem gondolod komolyan...noname írta:Maradok a szokásos antimadridista hangvételemnél:remélem elbizakodottan léptek pályára és megszivat titeket az Almeria.

Nincs okunk az elbizakodottságra, még csak 2 forduló ment le. Az, hogy kettőből kettőt nyertünk

A BL-t fontosabbnak tartom a bajnokságnál, ezért szeretném, ha 3 év után bejutnánk a legjobb 8-ba, esetleg a döntőbe.
Az álmom egy Real - Barca BL döntő. Az évszázad meccse.
Nah, szombaton Real Madrid - Almería. Remélem kitömjük a kis újoncot...
Most nagy formában van a csapat, főleg Sneijder
Na jó, ennyire ne igyunk előre a medve bőrére, gondoljunk csak a Huelvára...
Egyébként szerintem nyerni fogunk. A tippem 3-0, vagy 4-1.

Na jó, ennyire ne igyunk előre a medve bőrére, gondoljunk csak a Huelvára...

Egyébként szerintem nyerni fogunk. A tippem 3-0, vagy 4-1.
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem félreéttetted.A pólyás kölyköket azokra a barcásokra értettem, akik ugyanazt csinálják a madridistán, mint néhány idióta itt!Most véletlenül nem a realosokról beszéltem.DJ REAL Bee írta:Jaj de tudod mondani, szerepedből nem esel ki sohaÁllítólag ott is vannak hasonló pólyás kölukök, de sztem jóval kevesebben.Amúgymeg ha igaz lenne, az csak őket minősíti, nem a madridistákat

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Jaj de tudod mondani, szerepedből nem esel ki sohaÁllítólag ott is vannak hasonló pólyás kölukök, de sztem jóval kevesebben.

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07