FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.25. 16:21:53

[quote="Vito"]találtam egy jó kis statot a Barca játékosainak sárgalapjairól, Oleguerre kiélezve...(a góljára nem is emléklszem 2004/05-ről :oops: )

Én igen! A Malaga elleni idegenbeli meccsünkön mikor nyertünk 4-0-ra. Az elsőt ő szerezte egy szöglet után laposan bepasszolta a lepattanót. Látod, csak úgy csípőből.... :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.25. 16:14:28

Game90 írta:Sajnos/szerencsére :roll: nem láttam a mecset, csak itt olvastam az eseményeket. Franket én sem küldeném el, de a többiek mehetnének Ronaldinho kivételével :!: Amiket a játékosokról írtál, azokkal teljesen egyetértek :wink:
Szerintem nézhető meccs volt, helyenként már hasonlított a régi Barçáéra a játék!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.25. 08:56:27

Azért mertem 3-at idézni mert tegnap aztmondta Enrique h 3 még belefér :roll: remélem nem baj
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.25. 08:53:11

Ez így van. Mindenben egyetértek, mind a balhátvéd, mind a vkp posztra írt véleményeddel. Gudy-t meg inkább hagyjuk...
A Ronaldinho-ról alkotott véleménnyel is teljesen egyet értek!Mostanába nem az az ember akinek mondja magát! Hogy neki minden perc amit a labdával tölthet az öröm. Ugyanmár...Lehet itt nyomni a Yoga Bonito szöveget de felesleges. Én amíg vissza nem jön Eto'o majd aztán Messi szval addig semmiképpen sem venném ki a csapatból. Aztán ha majd Eto'o visszatérésével is csak alibizik nekem, hát akkor nem lenne a jelöltek közt a kezdőben! Igazolni kellene neki egy normális versenytársat, de legjobb lenne ha Dos Santos-t felhoznánk neki. Következő (lenne) a terv:
Santos-t felhozzuk és rögtön játszatjuk is. Remélhetőleg jól nyomná, a közönség megszeretné. És Dinho mindezt látná h van egy új kedvenc. Ekkor 2 eset lehetséges :
-vagy megsértődik és eligazol
-vagy bebizonyítja hogy ki is ő
Hát nem tudom melyiket választaná. Amilyen mostanába lehet az előbbit, de ha az igazi Dinho döntene akkor mindenképpen az utóbbi.

Hát ebben ugyan elég sok a "ha" és a "remélhetőleg" de vhogy el kell kezdeni vmit csinálni mert ez így nem lesz jó :!:
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.25. 08:34:05

lionelmessi19 írta:
Game90 írta:Itt a fórumon mindenki szidja a játékosokat (legtöbbször Giulyt, Guddyt, Edmilsont, Giot, mostanában Ronniet is) ill egy páran elakarják küldeni Rijkaardot :!: De még ilyen írtó gyenge teljesítménnyel is őszi bajnokok vagyunk :arrow: amit nagyban megköszönhetünk a mögöttünk levőknek :wink:
Frank hibáztatásával én sem értek egyet, de a többiek...

Giuly menthetetlenül megöregedett...semmit nem tud csinálni, ugy mozog, mint egy csiga, nem tud labdátkezelni, kapunak még közelébe sem kerül

Guddyt nem is részletezem, gondolom láttad, mit művelt ma

Edmilka ahelyett, h labdát szerezne, folyton elveszti, elég lassú is, és nem szabálytalankodik, bárki otthagyja büntetlenül, és ez nem jó

Gio: lassú, már nem megy fel támadni, védekezésben is egyre siralmasabb

Dinhoval kapcsolatban én bizakodó vagyok...
ez így van! én mindenképp sylvinhot játszatnám bal oldalon. ő bizonyítani akar, hajtani a csapatba kerülésért és tuti megszakadna a pályán, ezen kívül gyors és sokat felmegy. gio alig fut és hátul sem a legjobb. elkényelmesedett. jót tenne neki egy kis pihi, meg egy kis verseny!ugyanez edmilsonra is igaz! technikás, jó játékosról beszélünk, csak épp tudja, nincs igazán megfelelő csere mögötte és elkényelmesedett! ha vennénk ide vkp-t pl. motta helyett... nem ez lenne a helyzet!
giuly siralmas mostanában!!! pedig pár éve még húzóember volt!!!
gudjohnsen előtt pedig olyan lehetőség adatott, hogy bizonyítson, ami nem adódott volna ha eto'o egészséges és nem tudott élni vele!
ronaldinho pedig egy elkényelmesedett sztárocska! pár éve a PSG-től idejött ambiciózus fiatal volt, akire felfigyelt a világ. aztán itt bemutatta gy nagy csapatban is igazi sztár, meg is kapta az elismerését! csak most valahogy úgy látszik, mindent elért, mindene megvan és egyszerűen nincs kedve hajtani. direkt figyelem a mostani meccseken, csak áldogál, nézelődik, ha megkapja a lasztit nem fut, tovább passzol rögtön és néha, hogy csináljon is valamit lenyom 1-2 sprintet és ad 1-2 jó passzt, hogy aztán megint nagyon eltűnjön! ez nem arról szól, hogy nincs formában, mert akkor hajtana, csak nem jönne össze neki, hanem arról, hogy nem csinál semmit! nagyokat pihen a pályán! nekem nagy kedvencem volt ronaldinho, de azt mondom, ha ezt a szezont így végig alibizi, a következőre be kéne keményíteni, mégpedig, ha nem akar játszani van neki hely bőven a lelátón! vennék nyáron valami igazi versenytársat és ha akkor is csak ácsorog, mint a névrokona, akkor van bőven focista, aki ettől többet tud! pl.: futni!!!
PCsabi
aka Game90

2007.01.25. 00:43:39

Sajnos/szerencsére :roll: nem láttam a mecset, csak itt olvastam az eseményeket. Franket én sem küldeném el, de a többiek mehetnének Ronaldinho kivételével :!: Amiket a játékosokról írtál, azokkal teljesen egyetértek :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.25. 00:25:38

Game90 írta:Itt a fórumon mindenki szidja a játékosokat (legtöbbször Giulyt, Guddyt, Edmilsont, Giot, mostanában Ronniet is) ill egy páran elakarják küldeni Rijkaardot :!: De még ilyen írtó gyenge teljesítménnyel is őszi bajnokok vagyunk :arrow: amit nagyban megköszönhetünk a mögöttünk levőknek :wink:
Frank hibáztatásával én sem értek egyet, de a többiek...

Giuly menthetetlenül megöregedett...semmit nem tud csinálni, ugy mozog, mint egy csiga, nem tud labdátkezelni, kapunak még közelébe sem kerül

Guddyt nem is részletezem, gondolom láttad, mit művelt ma

Edmilka ahelyett, h labdát szerezne, folyton elveszti, elég lassú is, és nem szabálytalankodik, bárki otthagyja büntetlenül, és ez nem jó

Gio: lassú, már nem megy fel támadni, védekezésben is egyre siralmasabb

Dinhoval kapcsolatban én bizakodó vagyok...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.25. 00:19:05

Itt a fórumon mindenki szidja a játékosokat (legtöbbször Giulyt, Guddyt, Edmilsont, Giot, mostanában Ronniet is) ill egy páran elakarják küldeni Rijkaardot :!: De még ilyen írtó gyenge teljesítménnyel is őszi bajnokok vagyunk :arrow: amit nagyban megköszönhetünk a mögöttünk levőknek :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.23. 19:23:08

Attya írta:nem tudom mit isteniti mindenki Saviolat, sztem akkor a 0 az ember, h azt leirni nem lehet, minden csatár aki van Rijkaardnak elötte van a ranglétrán és nem véletlenül! amikor betette a csapatba az edző akkor se bizonyitotta, h ott lenne a helye! el kell adni mert vele a támadósorunk nem lesz jobb, sajnos!

Az igen...ehhez csak ennyit tok hozzáfűzni.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.23. 19:19:12

Valamelyik nap láttam az Eurosporton a Barca Unicefes klipjét :D

Azért nem rossz reklám a csapatnak. Ha régebben nem írtam volna, fantasztikus dolognak tartom, h a kedvenc klubbom ilyen dolgot csinál, támogatja az unicefet. Nem csak Ronaldinho ollózós gólja után vagyok büszke arra, h barcelona szurkoló vagyok. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.01.23. 19:08:56

http://www.youtube.com/watch?v=RK14cY57 ... ed&search=

Tribute to 2004-2005 barca :) Ilyen csapatot szeretnék látni már... :(
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.19. 16:24:34

Oleguer a Malaga ellen talált be,és 4:0-ra nyertünk azon a meccsen.
egy szöglet után született a gól,és ha jól emlékszem nem fejelte,hanem rúgta.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:20:14

Boixos írta:én emlékszem a góljára, a malagának fejelte!
nem történik sűrűn ilyen, szal asszem, még az unokáimnak is be fogok tudni számolni róla :lol: :lol: :lol:
Huh, arra emlékszem, egy idegenbeli-délutáni meccs volt, asszem 2-0-ra nyertünk, az volt Oleguer élete első és ezidáig egyetlen felnőttcsapatban szerzett gólja. Reméljük lesz még több is neki. :)
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 12:27:10

Attya írta:nem tudom mit isteniti mindenki Saviolat, sztem akkor a 0 az ember, h azt leirni nem lehet, minden csatár aki van Rijkaardnak elötte van a ranglétrán és nem véletlenül! amikor betette a csapatba az edző akkor se bizonyitotta, h ott lenne a helye! el kell adni mert vele a támadósorunk nem lesz jobb, sajnos!
Jézusom... Még most is így gondolod?
A kiemelt rész nagyon vicces :D
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 11:54:56

én emlékszem a góljára, a malagának fejelte!
nem történik sűrűn ilyen, szal asszem, még az unokáimnak is be fogok tudni számolni róla :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 11:51:57

találtam egy jó kis statot a Barca játékosainak sárgalapjairól, Oleguerre kiélezve...(a góljára nem is emléklszem 2004/05-ről :oops: )
lap/perc átlag:

Kép
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.14. 14:31:29

Gondolom kap 2 forint büntetést...
PCsabi
aka Game90

2007.01.14. 14:28:24

Valahol lekell vezetni a feszültséget :roll: :D A Rocky VI-ban nem kapott szerepet 8)
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.01.14. 14:22:00

Frankie the Destroyer

Kép
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.09. 21:01:32

Hozni kell, csak a fejekben kell rendet tenni, bár a támadószekció nem változott, mivel Ronaldinho megint nem játszik, remélem ezúttal Saviola kezd.
kath23
Jugador del Barça

2007.01.08. 19:15:40

a következő meccsre kell koncentrálni ezt pedig gyorsan elfelejteni:D
a tegnapi meccs nem volt az ami elvárhato a fiuktol és sajna elég baj ha a hiányzo emberek távollétére kell fogni, mert a cserepad is erös!!
Visca el barca!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.08. 14:02:03

Ha jól emlékszem, a Barcelonának volt egy Santiago Fernández nevű mexikói csatára, vele mi lett? Mert nekem a Football Manager 2005-ben benne van egy ilyen nevű srác a B csapatban, pl. ő is lehetett volna itt csatár, nem lehetne rosszabb, mint Santi... :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.08. 13:31:29

Enrique21 írta:Nyugi.
Hasonlóan éreztem magam én is a meccs után.
De nem is lehetett ma sok jóra számitani.
Felejtsük el ezt a meccset!
Előre kell nézni! :wink:
Pontosan!

Ilyen felálással el lehet ezt nézni! Nem könnyű,de ne kezdjünk válságról beszélni...4alapemberünk hiányzott,akiken szinte minden múlik!

Továbbra is FORZA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.07. 23:15:43

Szerintem sem sokkal jobb a többinél, de túlzás, hogy egy nagy 0. Az a baj a Barcanál, h0gy a cserecsatárok csak akkor játszanak, ha a kezdők hiányoznak, vagy max ha szarrul állunk és emiatt kell a támadókat beállítani. És gyengén játszó csapattal egy új játékos beállításával elég nehéz csodát müvelni. Túl nagy az elvárás a cserékkel szemben, és emiatt túl nagy a nyomás rajtuk. Gyakorlatilag havonta egyszer ha kezdenek, és ha akkor nem bizonyítanak, akkor már egyből szarok. Azt gondolom, hogy ha egy évig padoztatnánk Eto'ot, és utána egy meccsen egy [auto_cenzúra] formában lévő Barcába beállítanánk csereként, akkor sem tudna akkora csodát müvelni. A meccshiány nagyon fontos tényező, és ez jó látszódik Ezquero (aki a barca előtt egy évtizeden keresztül gyakolatilag mindig kezdő volt) és Saviola játékán.
Attya
Jugador d'estrella

2007.01.07. 22:41:38

nem tudom mit isteniti mindenki Saviolat, sztem akkor a 0 az ember, h azt leirni nem lehet, minden csatár aki van Rijkaardnak elötte van a ranglétrán és nem véletlenül! amikor betette a csapatba az edző akkor se bizonyitotta, h ott lenne a helye! el kell adni mert vele a támadósorunk nem lesz jobb, sajnos!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Lezárt