Én igen! A Malaga elleni idegenbeli meccsünkön mikor nyertünk 4-0-ra. Az elsőt ő szerezte egy szöglet után laposan bepasszolta a lepattanót. Látod, csak úgy csípőből....

Szerintem nézhető meccs volt, helyenként már hasonlított a régi Barçáéra a játék!Game90 írta:Sajnos/szerencsérenem láttam a mecset, csak itt olvastam az eseményeket. Franket én sem küldeném el, de a többiek mehetnének Ronaldinho kivételével
Amiket a játékosokról írtál, azokkal teljesen egyetértek
ez így van! én mindenképp sylvinhot játszatnám bal oldalon. ő bizonyítani akar, hajtani a csapatba kerülésért és tuti megszakadna a pályán, ezen kívül gyors és sokat felmegy. gio alig fut és hátul sem a legjobb. elkényelmesedett. jót tenne neki egy kis pihi, meg egy kis verseny!ugyanez edmilsonra is igaz! technikás, jó játékosról beszélünk, csak épp tudja, nincs igazán megfelelő csere mögötte és elkényelmesedett! ha vennénk ide vkp-t pl. motta helyett... nem ez lenne a helyzet!lionelmessi19 írta:Frank hibáztatásával én sem értek egyet, de a többiek...Game90 írta:Itt a fórumon mindenki szidja a játékosokat (legtöbbször Giulyt, Guddyt, Edmilsont, Giot, mostanában Ronniet is) ill egy páran elakarják küldeni RijkaardotDe még ilyen írtó gyenge teljesítménnyel is őszi bajnokok vagyunk
amit nagyban megköszönhetünk a mögöttünk levőknek
Giuly menthetetlenül megöregedett...semmit nem tud csinálni, ugy mozog, mint egy csiga, nem tud labdátkezelni, kapunak még közelébe sem kerül
Guddyt nem is részletezem, gondolom láttad, mit művelt ma
Edmilka ahelyett, h labdát szerezne, folyton elveszti, elég lassú is, és nem szabálytalankodik, bárki otthagyja büntetlenül, és ez nem jó
Gio: lassú, már nem megy fel támadni, védekezésben is egyre siralmasabb
Dinhoval kapcsolatban én bizakodó vagyok...
Frank hibáztatásával én sem értek egyet, de a többiek...Game90 írta:Itt a fórumon mindenki szidja a játékosokat (legtöbbször Giulyt, Guddyt, Edmilsont, Giot, mostanában Ronniet is) ill egy páran elakarják küldeni RijkaardotDe még ilyen írtó gyenge teljesítménnyel is őszi bajnokok vagyunk
amit nagyban megköszönhetünk a mögöttünk levőknek
Attya írta:nem tudom mit isteniti mindenki Saviolat, sztem akkor a 0 az ember, h azt leirni nem lehet, minden csatár aki van Rijkaardnak elötte van a ranglétrán és nem véletlenül! amikor betette a csapatba az edző akkor se bizonyitotta, h ott lenne a helye! el kell adni mert vele a támadósorunk nem lesz jobb, sajnos!
Huh, arra emlékszem, egy idegenbeli-délutáni meccs volt, asszem 2-0-ra nyertünk, az volt Oleguer élete első és ezidáig egyetlen felnőttcsapatban szerzett gólja. Reméljük lesz még több is neki.Boixos írta:én emlékszem a góljára, a malagának fejelte!
nem történik sűrűn ilyen, szal asszem, még az unokáimnak is be fogok tudni számolni róla![]()
![]()
Jézusom... Még most is így gondolod?Attya írta:nem tudom mit isteniti mindenki Saviolat, sztem akkor a 0 az ember, h azt leirni nem lehet, minden csatár aki van Rijkaardnak elötte van a ranglétrán és nem véletlenül! amikor betette a csapatba az edző akkor se bizonyitotta, h ott lenne a helye! el kell adni mert vele a támadósorunk nem lesz jobb, sajnos!
Pontosan!Enrique21 írta:Nyugi.
Hasonlóan éreztem magam én is a meccs után.
De nem is lehetett ma sok jóra számitani.
Felejtsük el ezt a meccset!
Előre kell nézni!