lionelmessi19 írta:Game90 írta:Itt a fórumon mindenki szidja a játékosokat (legtöbbször Giulyt, Guddyt, Edmilsont, Giot, mostanában Ronniet is) ill egy páran elakarják küldeni Rijkaardot

De még ilyen írtó gyenge teljesítménnyel is őszi bajnokok vagyunk

amit nagyban megköszönhetünk a mögöttünk levőknek

Frank hibáztatásával én sem értek egyet, de a többiek...
Giuly menthetetlenül megöregedett...semmit nem tud csinálni, ugy mozog, mint egy csiga, nem tud labdátkezelni, kapunak még közelébe sem kerül
Guddyt nem is részletezem, gondolom láttad, mit művelt ma
Edmilka ahelyett, h labdát szerezne, folyton elveszti, elég lassú is, és nem szabálytalankodik, bárki otthagyja büntetlenül, és ez nem jó
Gio: lassú, már nem megy fel támadni, védekezésben is egyre siralmasabb
Dinhoval kapcsolatban én bizakodó vagyok...
ez így van! én mindenképp sylvinhot játszatnám bal oldalon. ő bizonyítani akar, hajtani a csapatba kerülésért és tuti megszakadna a pályán, ezen kívül gyors és sokat felmegy. gio alig fut és hátul sem a legjobb. elkényelmesedett. jót tenne neki egy kis pihi, meg egy kis verseny!ugyanez edmilsonra is igaz! technikás, jó játékosról beszélünk, csak épp tudja, nincs igazán megfelelő csere mögötte és elkényelmesedett! ha vennénk ide vkp-t pl. motta helyett... nem ez lenne a helyzet!
giuly siralmas mostanában!!! pedig pár éve még húzóember volt!!!
gudjohnsen előtt pedig olyan lehetőség adatott, hogy bizonyítson, ami nem adódott volna ha eto'o egészséges és nem tudott élni vele!
ronaldinho pedig egy elkényelmesedett sztárocska! pár éve a PSG-től idejött ambiciózus fiatal volt, akire felfigyelt a világ. aztán itt bemutatta gy nagy csapatban is igazi sztár, meg is kapta az elismerését! csak most valahogy úgy látszik, mindent elért, mindene megvan és egyszerűen nincs kedve hajtani. direkt figyelem a mostani meccseken, csak áldogál, nézelődik, ha megkapja a lasztit nem fut, tovább passzol rögtön és néha, hogy csináljon is valamit lenyom 1-2 sprintet és ad 1-2 jó passzt, hogy aztán megint nagyon eltűnjön! ez nem arról szól, hogy nincs formában, mert akkor hajtana, csak nem jönne össze neki, hanem arról, hogy nem csinál semmit! nagyokat pihen a pályán! nekem nagy kedvencem volt ronaldinho, de azt mondom, ha ezt a szezont így végig alibizi, a következőre be kéne keményíteni, mégpedig, ha nem akar játszani van neki hely bőven a lelátón! vennék nyáron valami igazi versenytársat és ha akkor is csak ácsorog, mint a névrokona, akkor van bőven focista, aki ettől többet tud! pl.: futni!!!