Szerintem meg teljesen felesleges itt morfondírozni a taktikán, a holland úgyis bebizonyította már, hogy képtelen megújulni, újat kitalálni. Hozta magával a holland receptet, amit megtanult a 90-es években. Nagyszerű dolgokat csináltak, valamint mi is 2003-2006 között. De már kiismertek minket.robag írta: Szerintem mi 4-3-3-at játsztottunk ez pedig nem az. Roni nem a balszélen, hanem a két csatár mögött osztogat, a másik felállásban is csak két csatár van, és Iniesta oszt, nem pedig 3 csatáros rendszer, ahol a két szélső az oldalvonalon rohangál.
2. Nem feltétlenül a taktika rossz, hanem fejben vannak bajok. Nem tudja motiválni és tüzelni a csapatot, rosszul meccsel, vackokat cserél és ordít róla, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás. Nem látja be a rossz húzásokat, stb.
Ez nem azt jelenti, hogy [auto_cenzúra] edző, pusztán itt kiégett és valószínűleg a játékosok is inkább haverként tekintenek rá, mintsem a főnökre. Ez pedig egy ilyen csapatnál oltári nagy gáz. Nem tudom, de lehet, hogy már az edzések sem úgy zajlanak, ahogy kellene. Nincs motiváció, tűz és akarás.
Egy Mourinho ezért lenne itt jó, mert fejben tuti rendet rakna. És az sem lenne kérdés, hogy ki a főnök. Mert a palinál innen indul minden (ld. nem rakta csapatba a tulaj cimboráját a cselszkinél). Ettől még tűzbe megy a fiaiért, de a sorrend az mindig tisztázott.