Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Ő kicsit más kategória mint Ibra!piton írta:Henry is úgy jött ide, h az Arsenalba ő volt a császárkirály
Pont most akartam egy hasonlót írni, megelőztél, de nagyon jól összefoglaltad, azért tőlem is:Boixos írta:függetlenül a bosnyáktól, ha a samu annyira maradni akar, akkor meg fognak egyezni, mert nem hiszem, h a Klub azt ajánlotta fel neki a hosszabításnál, h fizetik a buszbérlete árának a 80%át.
mivel eddig is szépen kaszált, gondolom, minimum a mostani lét megkapná, plusz az inflációs emelést, szal ha tényleg olyan fontos neki a barca, akkor visszavesz az esetlegesen túl nagy igényeiből.
ha netán ezt nem teszi meg, akkor csak duma volt az egész.
de remélem, megteszi.
mielőtt megtalálnátok, én frankón nagyon csípem a samut, a kedvenc verselőadóm, és sztem nem is igazán pótolható, de ettől függetlenül ő egy munkavállaló, akinek figyelembe kell vennie, h van a Klubjának egyfajta gyakorlata a bérek megállapításánál, amihez még neki is igazodnia kell. bízom benne, h felméri a lehetőségeit és bölcs döntést fog hozni, ha majd ott lesz az ideje.
Tökéletesen egyetértek. Egyébként még LG hsz-ét is mindenki figyelmébe ajánlom. Samu már bizonyitott, és még igenis van benne pár jó szezon.westerngom írta:- elhűlve olvasom az alábbi hsz-eket, hogy jobb Ibra, mint Samu és biztos több gólt fog rúgni.......stb.
Mikor ide került Hleb, az elsők között értetlenkedtem az egekbe dicsérése láttán, amiért kellően meg is kövezett a "nagyérdemű" közönség.
két dolgot kifogásol(tam)ok:
1. teljesen más közegből (bajnokságból) kerül ide, ami össze sem hasonlítható a játék mentalitását, képét illetően.
2. még semmit nem mutatott, de mindenki istenként rogyik a földre tőle.
Most azok a kollégák lengetik a legjobban a fehér zsepit, akik áradoztak Hlebről, hogy milyen technikás, labdabiztos, kiváló szervező és irányító képességű játékos. Arról nem is beszélve, hogy csöndes, intelligens, jó csapatjátékos!
AMI ÍGY IS VAN!! DE!!! MÉG SEM VÁLT BE! és most mindenki zavarná a levesbe szegényt!
Ezek után, most mindenki (tisztelet a pár kivételnek) hanyatt esik és ide tapsolja a SERIA A kőbunkóját, aki eddig egy percet sem bizonyított a Spanyol bajnokságban, arról nem is szólva, hogy nem tudom elképzelni, hogy vissza rohangálna alázattal védekezni a pályán és az öltözőben szilárdítaná a csapat morált.
Ibra egy lelketlen zsoldos, aki vagy beválik vagy nem, de soha nem lesz méltó emberileg a klub címeres mezére, mert itt egy családként élnek, dolgoznak "végre" a játékosok és ezt nem tudom róla elképzelni!
Na ennyit a "több mint egy klub" szlogenről.
Nekem se szimpi a svéd-bosnyák, de ALves se volt az, ahogy idén is egy-két meccsen. Pep biztos helyre rekná Ibrát. Henry is úgy jött ide, h az Arsenalba ő volt a császárkirály, aztán egyre jobban beilleszkedett és Pep alatt láthatjuk is h mennyivel jobb volt mint tavaly minden szempontból.kanty írta:Ibrahimovic jelenleg a legjobb középcsatár, de emberileg egy nagy nulla.Nem érdekli őt semmi: sem a klub, sem a szurkolók, csak magára gondol.
Én nem sztném, h ide jöjjön, mert mostani Barca többek között az egységének köszönheti a sikereit, Ibra viszont ezt az egységet megtörné.
Ő nem igazi csapatjátékos
Ja. De ismerjük be őszintén Ibra nemcsak nagy játékos. Jobb is Eto-nál.barca500 írta:Hát én nagyon remélem, hogy a vezetőségnek van annyi esze, hogy nem küldi el egy ilyen szezon után. Ibrahimovic nagy játékos, de vele mégsem lesz igazi "tridente", túl nagyképű a Barcához.
Szerintem ez írdatlan nagy hülyeség ebben a formában. Elég sokszor olvastam a fórumon, de most már leírom a véleményemet (azért sem úgy idéztem, mintha LG írta volna, mert már többször előfordult, általánosságban akarok véleményt mondani).Figyelembe kéne venni azt a szólást, h győztes csapaton ne váltosztass.
Tippelhetek? kb. ha 5x láthattad életedben Eto'o-t játszani, de lehet annyiszor se.bali 15 írta:Tudom hogy ti Eto-t favorizáljátok de Ibra mindenben túlszárnyalja Eto-t.
Kivéve a lőtt gólok számában. De Ibra magának dolgozza ki néha a helyzeteit
,ahogy már más is mondta Eto a legtöbbször beleteszi a lábát a lövésbe.
Az sem tudjuk biztosan valósak e a hírek, akar e egyáltalán fizetés emelést, ha igen kérdés milyen mértékűt és egyáltalán mennyit keresett eddig. Mi igazság szerint 0 valós infóval rendelkezünk ez ügyben, de elitéljük őt.pety27 írta:Én egyet nem vágok az egész ügyben!!!!!!
MIÉRT ILYEN TELHETETLEN???????!!!!!!!!!!!!!!