Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Pocsa11
Jugador del Barça

2009.06.05. 22:16:32

piton írta:Henry is úgy jött ide, h az Arsenalba ő volt a császárkirály
Azért Ő kicsit más kategória mint Ibra!
http://nst.blog.hu/2008/02/05/thierry_h ... olihisztor
(Bocs az Off-ért)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.05. 22:07:05

Boixos írta:függetlenül a bosnyáktól, ha a samu annyira maradni akar, akkor meg fognak egyezni, mert nem hiszem, h a Klub azt ajánlotta fel neki a hosszabításnál, h fizetik a buszbérlete árának a 80%át.
mivel eddig is szépen kaszált, gondolom, minimum a mostani lét megkapná, plusz az inflációs emelést, szal ha tényleg olyan fontos neki a barca, akkor visszavesz az esetlegesen túl nagy igényeiből.
ha netán ezt nem teszi meg, akkor csak duma volt az egész.
de remélem, megteszi.

mielőtt megtalálnátok, én frankón nagyon csípem a samut, a kedvenc verselőadóm, és sztem nem is igazán pótolható, de ettől függetlenül ő egy munkavállaló, akinek figyelembe kell vennie, h van a Klubjának egyfajta gyakorlata a bérek megállapításánál, amihez még neki is igazodnia kell. bízom benne, h felméri a lehetőségeit és bölcs döntést fog hozni, ha majd ott lesz az ideje.
Pont most akartam egy hasonlót írni, megelőztél, de nagyon jól összefoglaltad, azért tőlem is:

ha Samu annyira maradni akar, akkor nem lesznek olyan nagy igényei ( a mostani fizuján felül) amivel ki eszközölhetné a távozását. bízzunk benne,h így lesz.

másik fele:

senki nem akarja elküldeni Samu-t,legalábbis egy két érdekes igazolásos topikban látott hsz-t kivéve, viszont HA úgy alakul,h elmegy, akkor nem kellene Ibrára rámondani,h semmire se mennénk vele,és tuti,h nem tudna itt annyit mint ETo'o.

Azaz, nem azért írjuk le Ibráról a véleményünket (játéktudásban pozitívat),mert hogy emiatt jó lenne eladni Eto'ot, hanem azért,hogy ha úgy alakul,h távozik Samu,akkor milyennek látjuk a helyzetet.

nem kell félreérteni,nem azért érvelünk ibra tudása mellett páran,mert ki akarjuk szórni a samut.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.05. 22:02:54

függetlenül a bosnyáktól, ha a samu annyira maradni akar, akkor meg fognak egyezni, mert nem hiszem, h a Klub azt ajánlotta fel neki a hosszabításnál, h fizetik a buszbérlete árának a 80%át.
mivel eddig is szépen kaszált, gondolom, minimum a mostani lét megkapná, plusz az inflációs emelést, szal ha tényleg olyan fontos neki a barca, akkor visszavesz az esetlegesen túl nagy igényeiből.
ha netán ezt nem teszi meg, akkor csak duma volt az egész.
de remélem, megteszi.

mielőtt megtalálnátok, én frankón nagyon csípem a samut, a kedvenc verselőadóm, és sztem nem is igazán pótolható, de ettől függetlenül ő egy munkavállaló, akinek figyelembe kell vennie, h van a Klubjának egyfajta gyakorlata a bérek megállapításánál, amihez még neki is igazodnia kell. bízom benne, h felméri a lehetőségeit és bölcs döntést fog hozni, ha majd ott lesz az ideje.
PUYOL-XAVI-INIESTA
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.05. 22:01:36

Eto'o maradni akar és mégis elküldik ilyen 5 év után, akkor rosszabbak leszünk, mint a madrid. szégyen lesz
Bár majd úgyis kimagyarázzátok.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.05. 22:01:01

westerngom írta:- elhűlve olvasom az alábbi hsz-eket, hogy jobb Ibra, mint Samu és biztos több gólt fog rúgni.......stb.
Mikor ide került Hleb, az elsők között értetlenkedtem az egekbe dicsérése láttán, amiért kellően meg is kövezett a "nagyérdemű" közönség.
két dolgot kifogásol(tam)ok:
1. teljesen más közegből (bajnokságból) kerül ide, ami össze sem hasonlítható a játék mentalitását, képét illetően.
2. még semmit nem mutatott, de mindenki istenként rogyik a földre tőle.

Most azok a kollégák lengetik a legjobban a fehér zsepit, akik áradoztak Hlebről, hogy milyen technikás, labdabiztos, kiváló szervező és irányító képességű játékos. Arról nem is beszélve, hogy csöndes, intelligens, jó csapatjátékos!
AMI ÍGY IS VAN!! DE!!! MÉG SEM VÁLT BE! és most mindenki zavarná a levesbe szegényt!

Ezek után, most mindenki (tisztelet a pár kivételnek) hanyatt esik és ide tapsolja a SERIA A kőbunkóját, aki eddig egy percet sem bizonyított a Spanyol bajnokságban, arról nem is szólva, hogy nem tudom elképzelni, hogy vissza rohangálna alázattal védekezni a pályán és az öltözőben szilárdítaná a csapat morált.

Ibra egy lelketlen zsoldos, aki vagy beválik vagy nem, de soha nem lesz méltó emberileg a klub címeres mezére, mert itt egy családként élnek, dolgoznak "végre" a játékosok és ezt nem tudom róla elképzelni!
Na ennyit a "több mint egy klub" szlogenről.
Tökéletesen egyetértek. Egyébként még LG hsz-ét is mindenki figyelmébe ajánlom. Samu már bizonyitott, és még igenis van benne pár jó szezon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.05. 21:58:07

Én pl. anno nagyon örültem Hlebnek, mert egy kiválü játékosnak tartottam, és tartom most is, nem értem, miért nem megy neki itt.
Ibrát viszont ellenzem, épp ezért mert vagy beválik, vagy nem, szóval minek cserélnénk el a már jól bevált Etoo helyett :?:
piton
Capitá del Barça

2009.06.05. 21:56:12

kanty írta:Ibrahimovic jelenleg a legjobb középcsatár, de emberileg egy nagy nulla.Nem érdekli őt semmi: sem a klub, sem a szurkolók, csak magára gondol.

Én nem sztném, h ide jöjjön, mert mostani Barca többek között az egységének köszönheti a sikereit, Ibra viszont ezt az egységet megtörné.

Ő nem igazi csapatjátékos :!:
Nekem se szimpi a svéd-bosnyák, de ALves se volt az, ahogy idén is egy-két meccsen. Pep biztos helyre rekná Ibrát. Henry is úgy jött ide, h az Arsenalba ő volt a császárkirály, aztán egyre jobban beilleszkedett és Pep alatt láthatjuk is h mennyivel jobb volt mint tavaly minden szempontból.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
westerngom
Entrenador del Barça

2009.06.05. 21:46:24

- elhűlve olvasom az alábbi hsz-eket, hogy jobb Ibra, mint Samu és biztos több gólt fog rúgni.......stb.
Mikor ide került Hleb, az elsők között értetlenkedtem az egekbe dicsérése láttán, amiért kellően meg is kövezett a "nagyérdemű" közönség.
két dolgot kifogásol(tam)ok:
1. teljesen más közegből (bajnokságból) kerül ide, ami össze sem hasonlítható a játék mentalitását, képét illetően.
2. még semmit nem mutatott, de mindenki istenként rogyik a földre tőle.

Most azok a kollégák lengetik a legjobban a fehér zsepit, akik áradoztak Hlebről, hogy milyen technikás, labdabiztos, kiváló szervező és irányító képességű játékos. Arról nem is beszélve, hogy csöndes, intelligens, jó csapatjátékos!
AMI ÍGY IS VAN!! DE!!! MÉG SEM VÁLT BE! és most mindenki zavarná a levesbe szegényt!

Ezek után, most mindenki (tisztelet a pár kivételnek) hanyatt esik és ide tapsolja a SERIA A kőbunkóját, aki eddig egy percet sem bizonyított a Spanyol bajnokságban, arról nem is szólva, hogy nem tudom elképzelni, hogy vissza rohangálna alázattal védekezni a pályán és az öltözőben szilárdítaná a csapat morált.

Ibra egy lelketlen zsoldos, aki vagy beválik vagy nem, de soha nem lesz méltó emberileg a klub címeres mezére, mert itt egy családként élnek, dolgoznak "végre" a játékosok és ezt nem tudom róla elképzelni!
Na ennyit a "több mint egy klub" szlogenről.
kanty
Llegenda del Barça

2009.06.05. 17:52:03

Ibrahimovic jelenleg a legjobb középcsatár, de emberileg egy nagy nulla.Nem érdekli őt semmi: sem a klub, sem a szurkolók, csak magára gondol.

Én nem sztném, h ide jöjjön, mert mostani Barca többek között az egységének köszönheti a sikereit, Ibra viszont ezt az egységet megtörné.

Ő nem igazi csapatjátékos :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.05. 13:58:58

Hát hát én igazából nem is tudom mit gondoljak erről az Eto'o-Ibra cseréről. Az az érdekes, hogy eddig semmi áron nem hagytam volna ki a csapatból Samut, mindig alap kezdő volt nálam. Egy két szitun kívül szimpatikus is volt mindig, de most valahogy nem ráz meg ez a dolog, hogy lehet elcserélik másra. Igazából én sem értem miért. Akár hogy lesz én csak egy valaminek fogok szurkolni és az az, hogy a Barca jól jöjjön ki ebből a helyzetből.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Luis Gustavo
Barça B

2009.06.05. 08:11:13

Vedd kisebbre az aláírásképedet, max 150 px magas lehet!
S.

Hát ez amúgy hihetetlen, hogy mennyi pletyka van. én azt gondolom, hogy nem kellene eladni Etoot, mert nagyon jó játékos, már csak az a kérdés, hogy "ha" a fizetés kérdésben mennyivel akarna többet? Nem mondja nekem senki, hogy évi 8-9 millió €-val nem lehet jól megélni. Ibrahimovich....hmm elgondolkodtató, ugyani emberileg nem egy példakép sőt, azonban elismerendő a játékbeli képességei, illetve a fejjátéka, valamint ereje, azonban ő számára is ismeretlen a spanyol környezet. nem akarok itt jósolgatni...majd meglátjuk mi lesz (mindenesetre Ribéry, Henrique nagyon jó lenne egyelőre)
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.05. 07:58:23

A "bali 15"' -el egyetértek Ibra jobb mint Etoo, ráadásul a frissitás is sokat jelent. Ha megvalósulna a csere elöre megjosolhatom Etoo sokkal kevesebb gólt rug az Interben mint Ibra rugot és forditva. Ibra kevesebb helyzetbő több gólt fog rugni nálunk. Aztán valaki irta, hogy nem illik a Barcába a játéka. Na ez mire van alapozva. Melléfogni persze mindig lehet mert ki gondolta volna, hogy Zambrotta vagy V.Bommel sem lesz jó.
Fecó
Kasza
Barça C

2009.06.05. 07:32:34

Az első hírek szerint a svédért cserébe Eto'o mellé harminc millió eurót is kapna az Inter, de a pontos részletekről csak találgatás folyik, megalapozott információk egyelőre nincsenek. A Barca amúgy Maxwellt is vinné, az az üzlet kevésbé tűnik komplikáltnak.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-i ... nak_-23378

Hát én nem vagyok egy Eto fan ,de azért ezt,hogy még plusz 30millát fizessünk Ibráért óriási túlzásnak tartom.Szeritnem semmivel nem jobb játékos mint Eto, ráadásul a stílusa nem is illik a barcába de még a spanyol bajnokságba sem-->inkább anglia felé vehetné a sátorfáját.
Nem értem miért kéne megbontani a 120%-osan telejsítő hármas egységet.Ezen a címvédés múlhat.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.04. 21:19:59

barca500 írta:Hát én nagyon remélem, hogy a vezetőségnek van annyi esze, hogy nem küldi el egy ilyen szezon után. Ibrahimovic nagy játékos, de vele mégsem lesz igazi "tridente", túl nagyképű a Barcához.
Ja. De ismerjük be őszintén Ibra nemcsak nagy játékos. Jobb is Eto-nál. :?
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.04. 21:09:29

Az érdekelne, hogy valóban Eto'o követelőzik, vagy csak a managere? MErt sztem az utóbbira kicsit nagyobb esély van, habár ne lehessen tudni. :roll: Nem tudom, hogy melyik csapat tudná neki kifizetni akár csak az idei évi fizetését, hiszen ez is magas, nagy csapat nem vinne, a ManCityről sem hallottam, akkor meg senki sem bírná el, tehát ha elmegy, akkor rosszabb csapatba kerül, kevesebb fizetéssel, tehát maradni fog. Legalábbis remélem, mert nagyon jó játékos, őrültség lenne megválni tőle!

Szerk: Ibra teljesen már stílusban játszik, mint Eto'o, nemtom elképzelni őt Barca játékosként. Lehet jól menne neki, de nem kell egy ilyen ember, túl önző, túlságosan öntelt, inkább sarokkal rúg egy kapufát, minthogy gólt lőjön belsővel ugyanabból a helyzetből...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.06.04. 21:52:19-kor.
barca500
Barça B

2009.06.04. 19:07:29

Hát én nagyon remélem, hogy a vezetőségnek van annyi esze, hogy nem küldi el egy ilyen szezon után. Ibrahimovic nagy játékos, de vele mégsem lesz igazi "tridente", túl nagyképű a Barcához.
Iniesta887
Barça C

2009.06.04. 18:28:33

Nagyon remélem, hogy nem megy el Eto'o, egy ilyen szezon után hülye lenne elmenni! Én azt mondom, ha el is akar menni nem szabad őt elengedni, nehéz lenne pótolni! Ha Zlatan jönne a helyére nem vagyok biztos benne, hogy menne neki a spanyol foci az olasz után! Remélem hajlandóak lesznek neki több pénzt adni és rábirják a maradásra!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.06.04. 16:46:45

Mi van akkor gyerekek, ha ebben az idényben Sammy potenciáljából
alig láttunk valamit?
Mi van akkor, ha a mögötte lévőket töltjük fel?
Ha Sammy látja a mögötte játszók klasszisát, azt hogy ezentúl is
lesz esélye olyan idényeket futni, mint a mostani, akkor nagyon
csekély esélyét látom a távozásának.
Ha minőséggel körítjük őt, megadjuk neki amit kér, akkor hova
az ördögbe menne innen?
Lehet hogy egy ilyen idény után nekem is megnőne az étvágyam,
de Sammy rengeteget tett hozzá ezen sikerekhez.
Ne legyen az a pénz, amiért távozik, hanem legyen az a pénz,
amiért marad.
A jövője biztosított, megőrülnek érte a szurkolók, igazi fekete ikon.
K.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.04. 16:02:56

Figyelembe kéne venni azt a szólást, h győztes csapaton ne váltosztass.
Szerintem ez írdatlan nagy hülyeség ebben a formában. Elég sokszor olvastam a fórumon, de most már leírom a véleményemet (azért sem úgy idéztem, mintha LG írta volna, mert már többször előfordult, általánosságban akarok véleményt mondani).

Persze nem ész nélkül kell csinálni a dolgokat, de mint ahogy Pep is hangoztatja, mindenki van mit javítani, mindig van min tökéletesíteni, mindig van hová fejlődni. Tehát meg kell nézni hol gyenge a keret, erősíteni, még ha komolyabb összegbe kerül is, mert annak semmi értelme, hogy állunk egy helyben, mert végigvertük Európát, és megvárni még mindenki fölénk nő. Ha valaki talál megfelelő topicot, ott reagálhat rá, érdekelnek a vélemények. :)

Konkrétan Eto'o ügyében nem igazán tudok dönteni, maximálisan bízom abban, hogy a szakemberek azt a döntést hozzák meg, amival a csapat a legjobban jár. Ha Iniesta, Xavi, Messi (nem tudom még kik) kapnak egy kis fizetés emelést, mert jól dolgoztak, akkor azt hiszem ez alapján a logika alapján Samu is érthető okokból áll be a sorba. :) Én ezt pont fordítva értelmezem mint ti, bár lehet, hogy én maradtam le valahol. Mert itt az az álláspont, hogy Eto'o pénzéhes, többet fog kérni, és ezután hogyan néznek majd rá, akik szintén megérdemelnék. Nekem viszont az jött le, hogy a többi húzóembernek akar adni a csapat, így Eto'o is szeretné, ha ugyan úgy elismernék, mint a többieket.

De ha azt mondják, hogy nem kell Eto'o, jön helyette jobb, felőlem ámen. :)
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.04. 15:43:35

Úgy gondolom egy ilyen év után, mikor mindent megnyerünk nem lehet semmi anyagi gondunk (igaz eddig se volt), és szerintem meg lehetne adni Eto'onak azt a + 1-2 milliót. Ez a csapat nem "pénzsóvár" játékosokból áll, nem gondolom hogy Eto'o után mások is emelést kérnének. Mindenképp meg kéne tartani :!:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.04. 15:39:29

Figyelembe kéne venni azt a szólást, h győztes csapaton ne váltosztass. A támadójátékunk kitűnően működött Etooval. Lehet, h Ibraval még jobb lenne, de az is lehet, h nem. Szóval megéri a kockázatot? Sztem 1értelműen nem.
Iniesta4ever
Barça B

2009.06.04. 15:38:22

Eto asszem most 9 misi körül keres.... Ha jól tudom Kaká kapna a Reaálnál annyit ha átmenne.... Én azt mondom ha maradna ennyi pénzért akkor maradjon de ha sokkal többet akar akkor nem kell.... Ibra meg szóba se jöhet ezen a téren mert asszem 12-körül keres most és nem hiszem h alább adná..... Ha Eto elmenne (amit nem szeretne senki) én David Villa-val pótolnám.... Olcsóbb mint Eto , mind a két szempontból és sztem egy ien támadó sorral aranycipőid mehetne..... A másik megoldás Ribery lenne bal szélre Henry meg bedobni középre.....
2:6! Blaugrana!!!!
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.04. 15:35:28

az a baj hogy Eto'o helyén én max Villát tom elképzelni de mint ismeretes őt a Real is akarja :?
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.06.04. 15:32:52

Ibrát senki nem tudja gatyába rázni.Ha Murinem tudta,akkor Pep sem fogja,s ugyanakkora rakat sz.r marad,mint volt.Ide nem kell,mert undorító.Az meg,hogy túlszárnyalta Eto'ot max. annyiban igaz,hogy volt néhány olyan gólja,amit magam dolgozott ki,ami Eto'onál hiányzik.Maradjon.Nem kell más.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.04. 15:24:42

bali 15 írta:Tudom hogy ti Eto-t favorizáljátok de Ibra mindenben túlszárnyalja Eto-t.
Kivéve a lőtt gólok számában. De Ibra magának dolgozza ki néha a helyzeteit
,ahogy már más is mondta Eto a legtöbbször beleteszi a lábát a lövésbe.
Tippelhetek? kb. ha 5x láthattad életedben Eto'o-t játszani, de lehet annyiszor se.

Nem értem, hogyan lehettek ennyire tiszteletlenek a kedvenc csapatotok egyik meghatározó játékosával.

Ebben a Barcaban mindenki rugdosná a gólokat érv is elég gyenge lábakon áll, ha figyelembe vesszük hogyan teljesítettünk amikor Eto'o sérült volt.
Érdekes módon pont azt a 2 bajnokságot buktuk el amikor hónapokra kiesett.. Xavi és Iniesta is elfelejtett akkortájt focizni? Valahogy nem jött össze nekik 8-10gólpassznál több egy idényben, vajon miért?

A fizetés dologhoz még annyit, hogy nyílván nem kell rögtön rábólintani egy x millión fizetés emelési igényre, de egy közösen kikalkulált emelés miért volna baj? Azt sem értem, miért ne kereshetné ő a legtöbbet a csapatból? Tett annyit ezért a klubbért, mint bárki más.
Xavi, Messi(akinek a fizuja már ilyen fiatalon is a kamerunié körül -ha nem felett- mozog) és a többiek is megérdemelnének magasabb fizetést, de az ő helyzetük teljesen más. Nyílván egy helyi ill. sajátnevelésű játékos aki karrierje végéig lekötelezett és elkötelezett a csapat irányába, nem fog annyit keresni, mint egy "idegenlégiós" sztár.
pety27 írta:Én egyet nem vágok az egész ügyben!!!!!!
MIÉRT ILYEN TELHETETLEN???????!!!!!!!!!!!!!!
Az sem tudjuk biztosan valósak e a hírek, akar e egyáltalán fizetés emelést, ha igen kérdés milyen mértékűt és egyáltalán mennyit keresett eddig. Mi igazság szerint 0 valós infóval rendelkezünk ez ügyben, de elitéljük őt.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Lezárt