Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a böngésződből töröld a sütiketsleepy.69 írta:sziasztok.
Nagyon jó ez az Iphone-os újjítás, de most nekem csak egy Xavi kép van a vezető hírek helyén. (rendes gépről, nem iphone-ról)
Mitől lehet ez????
Előre is köszönöm
Olivér
Nem, az a helyén van, így van az eredeti spanyol interjúban is. Ezzel azt akarta kifejezni, hogy nála nem olyan jellegű volt a probléma, mint az előzőknél.Fernando írta:...
Eltévesztettem, javítva.Colos írta:...
A kérdés nem egyértelmű, és szerintem mindkettő értelmes. Egyik az iránta való tiszteletet hangsúlyozná ki szvsz, a másik, ahogy én értelmeztem, az meg az időtartamot, amíg nem játszhatott.chi omega a cikk alatt írta:...
Szerintem is baromi jósocio66 írta:Jó ez a 'Pedro fejlődése' kép.
Pedrito-tól San Pedro-ig.
Szimpatikus játékos,imádjuk a góljait.
Leomessi14 írta:Nalam is megjelent es meg 2 fele bongeszot feltelepitettem,mert gondoltam a Mozillaval van a baj...Fecooo írta:vmi gond van a hivatkozásokkal... amikor a fórumajánlóban kattintok vmelyik topicra:
"Not Found
The requested URL /viewtopic.php was not found on this server."
csak nálam van ez?![]()
messideco írta:A híreket nem tölti be nekem sehogy. Se a Mozzila, sem az Explorer sem a Cgrome. Miért van ez? Ki irja h hírek betöltése 10% és semmi.![]()
Nálam se töltötte be még kora délelőtt, de később már betöltötte. Igaz most megint nem akarja...messideco írta:A híreket nem tölti be nekem sehogy. Se a Mozzila, sem az Explorer sem a Cgrome. Miért van ez? Ki irja h hírek betöltése 10% és semmi.![]()
Nalam is megjelent es meg 2 fele bongeszot feltelepitettem,mert gondoltam a Mozillaval van a baj...Fecooo írta:vmi gond van a hivatkozásokkal... amikor a fórumajánlóban kattintok vmelyik topicra:
"Not Found
csak nálam van ez?
én meg pont ma délután raktam újra a windows xp-t és azt hittem hogy én cseszerintettem el valamit a flash playerrelmessideco írta:A híreket nem tölti be nekem sehogy. Se a Mozzila, sem az Explorer sem a Cgrome. Miért van ez? Ki irja h hírek betöltése 10% és semmi.![]()
Épp, hogy elolvastam és át akartam menni egy másik topicba kiírta ezt.Fecooo írta:vmi gond van a hivatkozásokkal... amikor a fórumajánlóban kattintok vmelyik topicra:
"Not Found
csak nálam van ez?
Nekem is ez ma sokszor bejött/bejönFecooo írta:vmi gond van a hivatkozásokkal... amikor a fórumajánlóban kattintok vmelyik topicra:
"Not Found
csak nálam van ez?
nálam minden tökéletesen működikFecooo írta:vmi gond van a hivatkozásokkal... amikor a fórumajánlóban kattintok vmelyik topicra:
"Not Found
csak nálam van ez?