2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én a Neumann János Középiskola és Kollégiumba megyek.FtcSikiHun írta:VictorValdes19 írta:Na, kit hova vettek fel ?
Én most megyek gimibe, és a Sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumba kötöttem ki
VictorValdes19 írta:Na, kit hova vettek fel ?
Sok Sikerttorrentkiller írta:srácok drukkoljatok, 9-re megyek nyelv vizsgázni németből középfokon.
Ha sikerülne akkor nagyban hozzájárulna a sikeres felvételimhez is.![]()
Szal drukkoljatok
hajrá torrentkiller...drukkolunktorrentkiller írta:srácok drukkoljatok, 9-re megyek nyelv vizsgázni németből középfokon.
Ha sikerülne akkor nagyban hozzájárulna a sikeres felvételimhez is.![]()
Szal drukkoljatok
hasonló, mint a tengelyes tükrözés......a tükör helyzete legyen merőges(1), fekvő(2)Zsolti95 írta:köszi megpróbálom valahogy
nemtudom h hogy csináld, de a kép: egybevágó(a tárggyal), képzeletbeli, oldalilag fordított... a beesési és a visszavert fénysugár egybevágók...remélem tudtam segíteni...Zsolti95 írta:Tud valaki segíteni?
A síktükör képalkotását kell megszerkeztenem 2 féle képpen.
Ezt nagy bánatomban meg se néztem! tényleg 0 kredites!! így az ösztöndíjba nem szól bele, de ettől még bebukom. mert gondolom nem véletlen, h idegennyelv II. a neve. nem az alapoknál kezdik, ráadásul a tanterv szerint lesz III. is. a 3. félévben. ez gáz.gergo9 írta:Elvileg 0kredites a nyelv vagyis nálunk az, így nem befolyásolhatja az ösztöndíjadat mert asszem azt kreditindexre adják, bár túl közel nem kerültem az ösztöndíjhozaz elmúlt 2,5 év alatt szval nem tuti
igen, a kurzus infónál a "kötelező" rublika ki van pipálva, emellett - ahogy fentebb írtam - tanterv része is. sokat kell majd rá tanulnom, de jelen pillanatban nem nagyon hiszek a sikerben.Fecooo írta:kötelező kurzus? ha nem, akkor leadhatod még, vagy nem?
Elvileg 0kredites a nyelv vagyis nálunk az, így nem befolyásolhatja az ösztöndíjadat mert asszem azt kreditindexre adják, bár túl közel nem kerültem az ösztöndíjhozForcabarca8 írta:Hűha! Ez elég érdekes lesz: én nemetet tanultam általánosban és középsuliban is, angolt egyáltalán nem. Erre 2. félévre kaptam egy olyan kurzust: Idegennyelv II. Nem féltem tőle, egészen a mai napig, amíg ki nem derült, h angol lesz az óra, a némethez kevesen voltunk a szakon belül. Asszem, ezt a tantárgyat erre a félévre bebuktam. Csácsá, ösztöndíj![]()
kötelező kurzus? ha nem, akkor leadhatod még, vagy nem?Forcabarca8 írta:Hűha! Ez elég érdekes lesz: én nemetet tanultam általánosban és középsuliban is, angolt egyáltalán nem. Erre 2. félévre kaptam egy olyan kurzust: Idegennyelv II. Nem féltem tőle, egészen a mai napig, amíg ki nem derült, h angol lesz az óra, a némethez kevesen voltunk a szakon belül. Asszem, ezt a tantárgyat erre a félévre bebuktam. Csácsá, ösztöndíj![]()